Bitcoin Kurs i DKK / EUR / USD (Live)

Ønsker du at vide, hvad den nuværende kurs på Bitcoins er? Så kan du med fordel tjekke live kurser fra anerkendte børser ud under denne tekst. Du kan bogmærke denne side for at vende tilbage til den hurtigt ved at klikke på stjerne-ikonet i din browser.

Hvis du ikke kan se kurserne, så skal du slå JavaScript til på denne side. Kilden for kurserne er CoinMarketCap.

Ønsker du at komme i gang med Bitcoins?

Inde på denne hjemmeside kan du læse nærmest alt om Bitcoins, Ethereum og andre kryptovalutaer. Jeg blogger om det næsten dagligt, og du vil hurtigt lære, hvordan man kommer i gang med Bitcoins. Inde på den her live kurs side vil jeg komme ind på en del af det, men hvis du vil læse mere om det, så klik på de links, der er i denne artikel. Jeg har skrevet meget gennemgående artikler om de forskellige emner præsenteret her.

Nemmeste måde at købe Bitcoins på (Kreditkort)

Den absolut nemmeste måde at købe Bitcoins på som nybegynder er helt klart via Coinbase (klik her for at åbne konto). Her kan du nemlig betale med kreditkort, og mange anvender den hjemmeside af netop denne grund. Brugervenligheden er helt i top, og ingen har slået dem på brugervenlighed endnu. Fordi du bruger et link fra denne hjemmeside, så får du faktisk en bonus på $10, hvis du som minimum køber for $100. Det er også en god grund til at vælge Coinbase, selv om gebyrerne kan være lidt høje. Hvis du vil have en trin-for-trin guide til køb via Coinbase med kreditkort, så klik her.

En billigere med sværere måde at købe Bitcoins på (EU Bankoverførsel)

Det kan være en del billigere at købe Bitcoins via exchanges (børser) sammenlignet med Coinbase, hvis du handler for meget store beløb (mange tusind). Det er dog også meget mere kompliceret, og brugervenligheden er næsten i bund sammenlignet med Coinbase. Er du erfaren, så vælger du en exchange og betaler med EU bankoverførsel (SEPA-overførsel). Sådan en bankoverførsel koster typisk 20 kr., og du skal overføre i Euro. Du kan læse min guide til Bitcoin exchanges ved at klikke her.

Undgå at købe Bitcoins fra andre folk

Hvis du er nybegynder, så vil jeg som udgangspunkt ikke anbefale dig at købe Bitcoins fra fremmede, fordi der er en stor risiko for at blive snydt eller lignende. Jeg har selv en del viden om privat handel, derfor har jeg skrevet en guide om det. Du kan læse den ved at klikke her.

Ønsker du at vide mere om Bitcoins?

Først og fremmest skal du vide, at der findes en del forskellige kryptovalutaer, men Bitcoin var den, der startede det hele. I dag er Bitcoin omkring 100.000 kr. værd, og den har været under 1 kr. før. Der kan ikke være mere end 21.000.000 Bitcoins (BTC) i omløb, og derfor er den meget attraktiv. Der er mange fordele ved Bitcoins og kryptovaluta generelt. Du kan læse min gennemgående introduktionsartikel til Bitcoins.

Hvorfor er der forskellige kurser?

Bitcoins handles på exchanges (børser), og der er en del forskellige. Der kan derfor godt være prisforskelle mellem børserne. Generelt er det få procent, men der kan godt være større afvigelser. Jeg har valgt at bruge CoinMarketCaps kurs, fordi den giver et godt generelt overbliksbillede.