Cardano Kurs i DKK / EUR / USD (Live)

Cardano kan potentielt blive the next big thing! Hjemmesiden her følger kurserne på den live i 3 valutaer: Danske Kroner, Euro og US Dollars. Bogmærk denne side, så du altid har kursen ved hånden. For at købe Cardano (ADA) skal du have kryptovaluta først. Du kan eventuelt bruge denne side (klik her), hvor du får $10 bonus på $100.

Kilde: CoinMarketCap. Slå Javascript til, hvis du oplever problemer.

Køb Cardano (ADA)

Cardano kan købes forskellige steder, blandt andet inde på Binance. Her skal du dog bruge kryptovaluta (Bitcoin eller Ethereum) for at købe det. Derfor anbefaler jeg, at du anvender nedenstående link til Coinbase. Du får nemlig hele 10 USD gratis, hvis du køber for 100 USD eller højere.

Hvad er Cardano egentlig?

Som alle andre valutakurser på siden, så viser de kryptovalutaer. Cardano er derfor en kryptovaluta, men det er ikke bare en tilfældig kryptovaluta. Cardano er blevet meget populær i slutningen af 2017 og starten af 2018, fordi Cardano vil løse eksisterende problemer, som andre kryptovalutaer ikke kan løse. Det er egentlig en fejl at kun at kalde det for en kryptovaluta – det er meget mere. Det skriver de også på deres hjemmeside.

Cardano er bygget op på den måde, at det er muligt at køre finansielle applikationer på Cardano (som er en teknologisk platform, udover at være en kryptovaluta). Disse finansielle applikationer bliver i dag brugt af privatpersoner, organisationer og stater. Cardano appellerer derfor til en meget bred målgruppe, og mange ser en fremtid i Cardano. Denne teknologiske platform er bygget på lag, og derfor bliver det relativt nemt at opgradere Cardano med soft forks for at følge den teknologiske udvikling. I dag ændrer tingene sig fra den ene dag til den anden. Se blot på Bitcoin: den revolutionerede verden, men nu er teknologien forældet.

Hvad menes der så med teknologisk platform? Ja, der menes, at Cardano kan alt muligt. Du kan køre decentraliserede applikationer (dapps) som på Ethereum, det er muligt at lave smart contracts (som på Ethereum), Cardano kan håndtere juridiske dokumenter og meget andet. Ifølge Cardano selv, så er det den første platform udviklet af førende akademikere og ingeniører. Om Cardano bliver den næste Ethereum eller kommer på niveau med Ethereum, det vides ikke. Projektet er dog meget ambitiøst.

En af de største innovationer ved Cardano er, at Cardano ønsker at kombinere privatliv med regulering. Der findes love, der gør, at mange ikke kan anvende de eksisterende platforme, og Cardano ønsker at flette mulighed for at være compliant som virksomhed, når man anvender Cardano.

x