Falsk mail: “Angående udbetaling til din mobilepay....
Bitcoin, Generelt

Falsk mail: “Angående udbetaling til din mobilepay.”

Rigtig mange modtager en mail med titlen “Angående udbetaling til din mobilepay.“, hvor den første linje i beskeden er “Melding fra Crypto-Danmark“. Efter en del henvendelser fra folk omkring netop denne mail, har jeg valgt at skrive dette korte indlæg om den mail. Der er tale om en falsk mail, og du har ikke Bitcoins liggende et sted. Marker mailen som spam og slet den med det samme. Jeg kan ikke fortælle dig, hvad der sker, hvis du går ind på det – men det er ikke legitimt. Se nedenstående billede for at se, hvordan den omtalte mail ser ud.

Der er specifikt blevet spurgt om, om mailen er blevet afsendt af MyCrypto.dk – som man måske godt kan forveksle med “Crypto-Danmark”. MyCrypto.dk har intet med den omtalte mail at gøre (og alle andre mails, der lover dig noget). Det er utrolig sjældent, at der bliver afsendt en mail fra mig, hvis det ikke er fordi, jeg svarer på en modtaget besked. På nuværende tidspunkt er Bitcoin og kryptovaluta stadigvæk ukendt for mange, og dette udnytter folkene bag disse mails.

For god ordens skyld har jeg tjekket, om de folk, der er tilmeldt mit nyhedsbrev er dem, der har skrevet til mig. Det gør sig ikke gældende.

 

 1. Avatar

  mikael andersen

  20. februar 2018

  tak–det var præcis det jeg ville have svar på..tak ven

 2. Avatar

  Emund Hundseth

  14. marts 2018

  Hei.

  En dreng fra Norge her. Leste Jeres info om falske meldinger ang Crypto Danmark.
  Flott. Så slipper jeg å bli blaa-grøn-frustrered 🙂

  Det jeg derimot lurer på er, at jeg for 10-12 år siden, når Bitcoin var rett etter fødselen, drev og ‘minet’ (?)
  slike. Det blev vel noen Bitcoin-ører av det, men aner ikke hvordan jeg i såfall kan finne dem igjen.
  Dette fra pc-maskiner som forlengst har vandret, og noen domene-adresser på dette er forlengst glemt.
  Men all den tid jeg har måttet registrere meg med navn og e-post og så videre, så ligger de der kanskje endnu et sted og genererer…?
  Måske er det ‘udløbsdato’ på inaktive kontoer?
  Har Jer noen tips om å finne det igjen, så setter jeg det inn i Jeres ‘ekte’ bank…?

  På forhånd takk

  Mvh E. Hundseth

  Har du noen tips her

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *