Falsk mail: “Angående udbetaling til din mobilepay.”

Indgivet i Bitcoin, Generelt af d. februar 17, 2018 0 kommentarer

Rigtig mange modtager en mail med titlen “Angående udbetaling til din mobilepay.“, hvor den første linje i beskeden er “Melding fra Crypto-Danmark“. Efter en del henvendelser fra folk omkring netop denne mail, har jeg valgt at skrive dette korte indlæg om den mail. Der er tale om en falsk mail, og du har ikke Bitcoins liggende et sted. Marker mailen som spam og slet den med det samme. Jeg kan ikke fortælle dig, hvad der sker, hvis du går ind på det – men det er ikke legitimt. Se nedenstående billede for at se, hvordan den omtalte mail ser ud.

Der er specifikt blevet spurgt om, om mailen er blevet afsendt af MyCrypto.dk – som man måske godt kan forveksle med “Crypto-Danmark”. MyCrypto.dk har intet med den omtalte mail at gøre (og alle andre mails, der lover dig noget). Det er utrolig sjældent, at der bliver afsendt en mail fra mig, hvis det ikke er fordi, jeg svarer på en modtaget besked. På nuværende tidspunkt er Bitcoin og kryptovaluta stadigvæk ukendt for mange, og dette udnytter folkene bag disse mails.

For god ordens skyld har jeg tjekket, om de folk, der er tilmeldt mit nyhedsbrev er dem, der har skrevet til mig. Det gør sig ikke gældende.

 

Crypto E.

Om forfatteren ()

Jeg investerer i, handler med og interesserer mig for Bitcoin og Ethereum. Derudover har jeg en del hjemmesider, hvoraf denne er en af dem. Formålet med siden er at sprede budskabet om crypto og hjælpe folk igang. Hvis du kan lide indholdet på siden, så kan du støtte mig økonomisk ved at købe noget via de links, der er på siden. Det koster dig ikke ekstra :)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *