Om siden og ansvarsfraskrivelse

Ansvarsfraskrivelse

I bunden af hver eneste side på denne blog er der en ansvarsfraskrivelse. Jeg forsøger også at inkludere en i hvert eneste indlæg, men jeg har valgt at tage den med her igen. Min blog er en gratis hjemmeside, der er stillet til rådighed af mig. Den kommer uden nogen former for garantier. Du skal være opmærksom på, at når du handler med kryptovaluta (Bitcoins, Ethereum, osv.), så er der tale om en investering med høj risiko. Der kan være udtalelser om egne meninger, investeringer eller lignende, men disse skal på ingen måder opfattes som værende investeringsrådgivning. Ansvaret for opbevaring af kryptovaluta er dit og kun dit. Indlæg om juridiske ting skal ikke sidestilles med juridisk rådgivning, få fat i en advokat. Jeg fraskriver mig ethvert ansvar for forkerte, mangelfulde eller misvisende information.

Finansiering

Det er desværre ikke gratis at vedligeholde en hjemmeside, så der er direkte udgifter forbundet med dette. Udover dette bruger jeg som sagt en del tid på at skrive indlæg, som jeg gør tilgængeligt gratis for læserne. Af denne grund kan de forskellige artikler indeholde reklamer, sponsorerede links og lignende. Som udgangspunkt anbefaler jeg kun de ting, som jeg har prøvet selv eller hvis der ikke er andre alternativer. Det er dog dit eget ansvar at sætte dig ind i, hvad du køber, hvad du investerer i, og hvad du installerer. Jeg får ikke penge for at man klikker på links, der skal købes noget – og det er måske 10% af de links der er på siden, der udløser penge til mig. Jeg er imod at man spørger efter donationer, hvis man ikke har en “fuldkommen” hjemmeside, og jeg åbner nok op for donationer senere hen.

Cookies, tracking, etc.

Der anvendes cookies på denne hjemmeside til at holde øje med trends, besøgede, tilbagevendende besøg og lignende. Data om dig bruges kun til analyse og gøre hjemmesiden bedre. Der trackes hvor mange gange de forskellige links bliver klikket på, så der er mulighed for optimering og tracking af dette. Du kan læse hele vores politik her.

Følg os

Facebook
YouTube
Twitter
Pinterest
MySpace