Ripple Kurs i DKK / EUR / USD (Live)

Kryptovalutaen Ripple har haft en meget stor fremgang i December 2017, og derfor har vi valgt at sætte kursen ind på hjemmesiden. Du kan med fordel bogmærke siden og altid have Ripples kurs parat i 3 forskellige valutaer: Danske Kroner (DKK), Euro (EUR) og US Dollars (USD). For at købe Ripple, skal du have kryptovaluta. Det kan du købe ved at klikke her, og du får også en bonus.

Kilde: CoinMarketCap

Sådan køber du Ripple hurtigt og bedst

Hvis du allerede har en kryptovaluta, så kan du handle Ripple (XRP) inde på Binance (klik her for at oprette en gratis konto). Har du ikke allerede kryptovaluta, så kan det købes direkte inde på Coinbase, hvor du får hele $10 i bonus på et køb på $100. Dette betyder, at du i princippet kan lave en gebyrfri handel. Brug nedenstående link til at oprette en gratis konto derinde. Det tager 5 minutter, så er du i gang!

Hvad er Ripple (XRP) egentlig?

Ripple har faktisk været ude siden 2012! Du har måske først hørt om den på grund af dens store prisstigninger i 2017 – men det var overhovedet ikke en ny kryptovaluta. Det er faktisk forkert at kalde det for en kryptovaluta, da den fundamentalt ikke er en kryptovaluta. Ripple er en valuta, som bankerne bruger – og udbuddet af Ripple er ekstremt højt. Ripple får rigtig meget kritik, og derfor skal man være ekstra påpasselig, når man køber ind i denne valuta.

Som nævnt, så bliver Ripple brugt af bankerne. Fordelen ved Ripple er, at man meget hurtigt kan cleare en transaktion mellem bankerne. Det tager omkring 3,6 sekunder for Ripple, og det kan tage flere timer for Bitcoin. Dette er fordelen for bankerne. Derudover giver Ripple også likviditet, og det er også en meget vigtig ting for banker. Der er dog meget tvivl om, hvorvidt bankerne vil bruge XRP eller bare teknologien bag Ripple. Hvis bankerne ikke skal bruge XRP, så er der ikke grund til at købe Ripple. Nu er dette egentlig bare en introduktion til Ripple, og hvad det er. Jeg ville dog lige præsentere at par kritikpunkter, som du bør sætte dig ind i, før du investerer.

Man kunne spørge sig selv om, hvorfor prisen på Ripple er steget så meget. Der er flere grunde, og jeg kan ikke have ret i dem alle. Ripple har licenseret sin teknologi til over 100 banker, og det har gjort, at folk tror på Ripple. Når prisen på en kryptovaluta stiger, så taler folk om den, og folk køber blindt ind i den. Dette kan have været tilfældet med Ripple. Rigtig mange har haft mulighed for at købe Ripple for under 1 cent, men gjorde det ikke på grund af det fundamentale.

x