Køb Dogecoin ved at følge denne guide, hvor vi guider dig igennem hele processen. Der kan være mange grunde til at købe den meget populære valuta Dogecoin, som har haft vanvittige stigninger.

Havde du købt Dogecoin i starten af 2021, så havde du i skrivende stund kunnet realisere afkast på 11.980,76%. Det er en af det hurtigst voksende kryptovalutaer i år. Spørgsmålet er bare, om det kan blive ved på samme måde.

Skal du bare bruge et hurtigt overblik for at se, hvor du kan købe Dogecoin (DOGE), så er overblikket her:

etoro-150x150
5/5
67% af privatinvestorer taber penge, når de handler CFD’er med denne udbyder. Du burde overveje, om du har råd til at risikere dine penge. Annonce.
stormgain-logo
4.75/5
25 USDT velkomstbonus. Betingelser gælder. Annonce.

Guide: Køb Dogecoin hos eToro

Som du kunne se, så findes en række platforme, hvor du kan foretage dit første køb af Dogecoin. Vi har valgt at begrænse denne guide til én platform, nemlig vores favoritplatform. Opret en krypto handelskonto ved at klikke her. Herefter trykker du på en knap, der er markeret med en rød boks.

Hos eToro kan du købe Dogecoin med kreditkort, Paypal og bankoverførsel.

 

Opret konto

Du opretter dig ved at klikke på det ovenstående link og indtaste et brugernavn, email og adgangskode. Vælg helst en stærk adgangskode, da der er tale om et sted, hvor du har penge stående.

Efter oprettelsen skal du udfylde en række ting om dig selv, og det er helt normalt. eToro er reguleret på Cypern af CySEC. Dette er den cypriotiske version af Finanstilsynet, så der er styr på tingene. Du kan trygt oprette dig hos dem og sende dokumenter til dem, hvis de beder om det.

Det går meget hurtigt at svare på spørgsmålene og udfylde felterne samt uploade ID. Efter dette bør du indsætte penge på din konto. Du kan komme hurtigt i gang ved at indsætte, hvad der svarer til et par hundrede dollars. Vi tænker, at 250 dollars er et godt startpunkt.

 

Find din valuta

Hvis du ikke allerede har indsat penge på din konto, så bør du gøre det nu. Vi skrev, at du nok bør indsætte minimum 250 dollars på platformen, så du kan se effekten af din investering. Det er selvfølgelig tilladt med mindre og større beløb.

Efter dette kan du gå til søgefunktionen i toppen og søge efter “Dogecoin”.

Kommer der mange forskellige resultater frem, så er det oftest det første resultat, hvis du har skrevet Dogecoin rigtigt. Du kan også se, om det er rigtigt ved at kigge på teksten under. Står der DOGE, så er det den rigtige.

Klikker du på Dogecoin, kommer du ind på en dedikeret side til denne valuta. Her deler eksperter deres meninger, og du kan få mere information om Dogecoin. Men køb Dogecoin ved at klikke på “Trade” i toppen.

 

Køb Dogecoin ved at klikke på “Open Trade”

Et vindue vil poppe op, efter du har trykket på “Trade” inde på Dogecoin siden. Du skal herefter indtaste, hvor meget du ønsker at investere for. Mange vælger 250 dollars eller højere, fordi så er der noget afkast at hente, hvis det skulle komme.

Afslut med “Open Trade”, og du har nu lavet et køb af Dogecoin!

Bemærk at du køber det underliggende aktiv, når du køber Dogecoin hos eToro. Vælger du derimod at gå short, så er der tale om et CFD. Dette fungerer på en anden måde.

Hvad er prisen for den nemme platform? Der er ingen gebyrer, og der er ingen kommission. Du betaler kun et spread på 2,90% for at købe Dogecoin.

Spørgsmål? Stil dem i kommentarfeltet under denne artikel.

 

Den sjove historie bag Dogecoin

Hvis du ikke allerede ved det, så startede Dogecoin med at være en stor joke. Det skulle man ikke tro om en kryptovaluta, der er mange millioner dollars værd.

Dogecoin startede i 2013 som en joke mellem to mænd: Billy Markus og Jackson Palmer. De havde aldrig mødt hinanden, og de formåede at skabe en succes ud af de to mest populære ting i 2013, nemlig Bitcoin og “doge”. Resultatet af dette er Dogecoin, der går under symbolet DOGE på børser og platforme.

Palmer havde længe fulgt med i kryptovalutaernes verden og tweetede (for sjov), at Dogecoin var den næste store ting, og man skulle investere i den. Efter en del positive svar, så endte han med at købe dogecoin.com. Billy Markus sad samtidig i Portland og ville gerne lave en konkurrent til Bitcoin, fordi han mente, at det kun var spekulanter, der ville købe Bitcoin. Ved et tilfælde opdagede han dogecoin.com et par dage efter dennes opstart.

Jackson Palmer tweetede Billy Markus og sagde, at de skulle lave denne coin. Før der overhovedet var kommet et svar, ved Billy allerede i gang med modificerede koden på Bitcoin for at skabe Dogecoin. Mange siger også, at Dogecoin er kopi af Bitcoin uden teknologiske fordele. Den anden svarede dog heldigvis kort tid efter, og der indgik i et partnerskab. De lancerede Dogecoin sammen i 2013. I dag er kursen på Dogecoin meget høj.

I modsætning til Bitcoin, hvor der er en begrænsning på 21 millioner BTC, så findes denne begrænsning ikke hos Dogecoin.

 

eToro er en platform, hvor du kan handle med mange forskelle aktiver, herunder CFD’er.

Bemærk venligst, at CFD’er er komplekse instrumenter og har høj risiko på grund af gearing. 67% af privatinvestorer mister penge, når de handler CFD’er hos denne udbyder. Du burde overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at tage denne risiko.

Tidligere afkast er ikke en indikation for fremtidigt afkast. Den viste handelshistorik er ikke mere end 5 år gammel, hvorfor den ikke kan bruges til at træffe beslutninger om investering ud fra.

Copy trading er en portfolio management ydelse leveret af eToro (Europe) Ltd., som er autoriseret og reguleret af Cyprus Securities and Exchange Commission.

Kryptovalutaer er volalite instrumenter, som kan svinge meget på kort tid. Derfor egner disse investeringer sig ikke til alle investorer. Bortset fra CFD’er, så er kryptovalutaer ikke regulerede og dermed føres der ikke tilsyn med dem af nogen myndigheder i EU.