Partnerfinansieret indhold

Køb Dogecoin

Vi har udvalgt forhandlere til dig baseret på:

BitInvestor

Betalingsmetoder: MobilePay, Apple Pay, kort og bank. Gebyr: 1,90-2,90%.

BitPanda

Betalingsmetoder: kort, bankoverførsel, Skrill og andre. Gebyr: 1,50%.

Guide: Køb Dogecoin

Køb Dogecoin ved at følge denne guide, hvor vi guider dig igennem hele processen. Der kan være mange grunde til at købe den meget populære valuta Dogecoin, som har haft vanvittige stigninger.

Havde du købt Dogecoin i starten af 2021, så havde du i skrivende stund kunnet realisere afkast på 11.980,76%. Det er en af det hurtigst voksende kryptovalutaer i år. Spørgsmålet er bare, om det kan blive ved på samme måde.

Den hurtigste måde at komme i gang med at købe Dogecoin på er ved at oprette en konto her. Du handler til lave gebyrer og får gratis opbevaring.

Som du kunne se, så findes en række platforme, hvor du kan foretage dit første køb af Dogecoin. Vi har valgt at begrænse denne guide til én platform, nemlig vores favoritplatform. Opret en krypto handelskonto ved at klikke her. Herefter trykker du på en knap, der er markeret med en rød boks.

På denne platform kan du købe Dogecoin med kreditkort, Paypal og bankoverførsel.

Opret konto

Du opretter dig ved at klikke på det ovenstående link og indtaste et brugernavn, email og adgangskode. Vælg helst en stærk adgangskode, da der er tale om et sted, hvor du har penge stående.

Efter oprettelsen skal du udfylde en række ting om dig selv, og det er helt normalt. Platformen er reguleret på Cypern af CySEC. Dette er den cypriotiske version af Finanstilsynet, så der er styr på tingene. Du kan trygt oprette dig hos dem og sende dokumenter til dem, hvis de beder om det.

Det går meget hurtigt at svare på spørgsmålene og udfylde felterne samt uploade ID. Efter dette bør du indsætte penge på din konto. Du kan komme hurtigt i gang ved at indsætte, hvad der svarer til et par hundrede dollars. Vi tænker, at 250 dollars er et godt startpunkt.

Find din valuta

Hvis du ikke allerede har indsat penge på din konto, så bør du gøre det nu. Vi skrev, at du nok bør indsætte minimum 250 dollars på platformen, så du kan se effekten af din investering. Det er selvfølgelig tilladt med mindre og større beløb.

Efter dette kan du gå til søgefunktionen i toppen og søge efter “Dogecoin”.

Kommer der mange forskellige resultater frem, så er det oftest det første resultat, hvis du har skrevet Dogecoin rigtigt. Du kan også se, om det er rigtigt ved at kigge på teksten under. Står der DOGE, så er det den rigtige.

Klikker du på Dogecoin, kommer du ind på en dedikeret side til denne valuta. Her deler eksperter deres meninger, og du kan få mere information om Dogecoin. Men køb Dogecoin ved at klikke på “Trade” i toppen.

Køb Dogecoin ved at klikke på “Open Trade”

Et vindue vil poppe op, efter du har trykket på “Trade” inde på Dogecoin siden. Du skal herefter indtaste, hvor meget du ønsker at investere for. Mange vælger 250 dollars eller højere, fordi så er der noget afkast at hente, hvis det skulle komme.

Afslut med “Open Trade”, og du har nu lavet et køb af Dogecoin!

Bemærk at du køber det underliggende aktiv, når du køber Dogecoin på platformen. Vælger du derimod at gå short, så er der tale om et CFD. Dette fungerer på en anden måde.

Hvad er prisen for den nemme platform? Du betaler kun et spread på 1,00% for at købe Dogecoin.

Spørgsmål? Stil dem i kommentarfeltet under denne artikel.

Den sjove historie bag Dogecoin

Hvis du ikke allerede ved det, så startede Dogecoin med at være en stor joke. Det skulle man ikke tro om en kryptovaluta, der er mange millioner dollars værd.

Dogecoin startede i 2013 som en joke mellem to mænd: Billy Markus og Jackson Palmer. De havde aldrig mødt hinanden, og de formåede at skabe en succes ud af de to mest populære ting i 2013, nemlig Bitcoin og “doge”. Resultatet af dette er Dogecoin, der går under symbolet DOGE på børser og platforme.

Palmer havde længe fulgt med i kryptovalutaernes verden og tweetede (for sjov), at Dogecoin var den næste store ting, og man skulle investere i den. Efter en del positive svar, så endte han med at købe dogecoin.com. Billy Markus sad samtidig i Portland og ville gerne lave en konkurrent til Bitcoin, fordi han mente, at det kun var spekulanter, der ville købe Bitcoin. Ved et tilfælde opdagede han dogecoin.com et par dage efter dennes opstart.

Jackson Palmer tweetede Billy Markus og sagde, at de skulle lave denne coin. Før der overhovedet var kommet et svar, ved Billy allerede i gang med modificerede koden på Bitcoin for at skabe Dogecoin. Mange siger også, at Dogecoin er kopi af Bitcoin uden teknologiske fordele. Den anden svarede dog heldigvis kort tid efter, og der indgik i et partnerskab. De lancerede Dogecoin sammen i 2013. I dag er kursen på Dogecoin meget høj.

I modsætning til Bitcoin, hvor der er en begrænsning på 21 millioner BTC, så findes denne begrænsning ikke hos Dogecoin.

Køb kryptovaluta

Køb kryptovaluta hos Firi, hvor du får lave gebyrer. Du får også gratis opbevaring af kryptovaluta.

Handel med kryptovaluta indebærer høj risiko. Historiske afkast er ikke udtryk for fremtidige afkast. Minimum 18 år.