Køb Bitcoin (BTC) – Dette skal du vide i 2020

Køb Bitcoin på 5 minutter ved at følge denne guide. Vi guider til dig at købe Bitcoins på den nemmeste måde til de laveste gebyrer.

Der findes et utal af børser, hvor du i dag kan købe Bitcoin. Hvordan vælger man så den rigtige? Svaret er, at der ikke er en rigtig børs. Det afhænger af brugervenlighed, gebyrer og meget andet!

Køb Bitcoin med $10 bonus

Formålet med denne Bitcoin investeringsguide er at hjælpe dig, sandsynligvis en nybegynder inden for kryptovalutaer, med at købe Bitcoins på den nemmeste måde uden at blive snydt.

Vi anbefaler derfor at bruge Coinbase til formålet. Coinbase er en meget brugervenlig børs, hvor du kan handle med både bankoverførsel og kreditkort.

Du vil normalt betale 3,99% i gebyr med kreditkort, men hvis du bliver inviteret af os, vil du modtage hvad der svarer til 10 dollars gratis. Det eneste krav er, at du køber for 100 dollars eller over.

Egentlig betyder dette, at du helt uden gebyrer får lov til at prøve at købe kryptovaluta for første gang.

Sådan køber du Bitcoin med kreditkort

Opret en konto på Coinbase ved at klikke her. Derefter er du klar til at handle!

Hvis du ikke har handlet kryptovaluta før, så er du velkommen til at følge den meget detaljerede guide med billeder nedenunder.

Når du opretter dig via vores link (og dermed får du faktisk en bonus fra Coinbase), så vil hjemmesiden se således ud: “X har inviteret dig til at prøve Coinbase”. Indtast dine oplysninger og opret en profil med det samme.

Registreringsformular

Efter du har indtastet dine oplysninger og oprettet en profil, så skal du ind på din mail og bekræfte den. Dette gør du bare ved at klikke på den blå knap, der hedder “Verify Email Address”. Så har du det på plads og kan gå videre til det næste trin.

Bekræftelse af email

Verificering

Herefter kommer du ind på Coinbase’ hjemmeside, og så finder du knappen “Buy/Sell” i menuen. Inde på dette punkt har du muligheden for at sælge, men du skal lige bekræfte din betalingsmetode, og det gør du selvfølgelig ved at trykke på “Verify Payment Method”.

Så kommer du ind på en anden side, hvor du så klikker på “+ Add Payment Method” og vælger “Credit Card / Debit Card (3D-Secure)”. Vi vælger denne mulighed, fordi det er hurtigere at købe Bitcoins med kreditkort.

Alternativt skal du vente i flere dage på en bankoverførsel og betale 20 kr. til din bank for at lave den.

Du skal nu bekræfte din identitet ved hjælp af én ud af tre typer legitimation: pas, kørekort eller billed ID. Jeg vælger i mit tilfælde at uploade et billede af mit kørekort, så min bruger kan blive verificeret og jeg kan bruge mit kort derinde.

Du skal bare klikke på en af de tre muligheder for at komme videre. Har du ikke et billede af kørekort på din computer, så kan du sende et link til din telefon. Her får du så muligheden for at tage billederne igennem deres hjemmeside.

Verificering tager under 3 minutter

Efter 2 minutter og 23 sekunder var billedet af mit kørekort bekræftet, og jeg fik en bekræftelsesmail med det samme, og denne besked kom op på skærmen:

Nu får du muligheden for at tilføje dit kreditkort til Coinbase, og der skal du bare indtaste dine oplysninger, som du kender det i forvejen:

Når det er gjort, vil du få en bekræftelse omkring, at dit kreditkort er blevet tilføjet til din konto.

Opret din ordre

Nu går du ind og vælger Bitcoin inde på “Buy/Sell”, hvor vi tidligere var inde. For at opnå den $10 bonus skal du købe for $100. Dette betyder, at du ikke vil få $5 i bonus, hvis du køber for $50. Derfor skal du være særlig opmærksom på, at dit billede ser således ud – selvfølgelig med $ i stedet for €, men for god ordens skyld og simplicitet har jeg gjort det i €:

Du kommer her af med EUR 103,99 på dit kort, og du får for  EUR 100 i Bitcoin plus bonussen på $10 oveni. Dagens kurs på USD er EUR 0,84 . Du får altså EUR 8,4  i bonus ved køb af Bitcoins for EUR 100.

Og da EUR 8,4 er højere end EUR 3,99 – som du har betalt i gebyrer, så har du reelt set betalt 0,00% procent i gebyrer på denne handel.

Du har nu købt Bitcoin med kreditkort på under 5 minutter, og du har ikke betalt en krone i gebyr. Smart?

Hvorfor Coinbase?

Børsen Coinbase er meget nem at anvende. De fleste nybegyndere bliver hurtigt forvirret af alt for mange funktioner (mere om de avancerede funktioner længere nede).

Du skal ikke forholde dig til opbevaring af Bitcoin, hvis du bruger Coinbase. Dette skyldes, at de opbevarer dem for dig. Det er ikke den bedste idé at lade dem opbevare dine coins for dig, hvis du investerer store summer.

Du skal heller ikke forholde dig til at det tekniske omkring Bitcoin. Børsen er derfor den perfekte til nybegyndere eller folk, der ikke vil investere store summer. Du får jo en bonus, og det er nemt at komme i gang.

Jeg vil investere store summer i Bitcoin

Hvis du ønsker at investere større summer i Bitcoin, så skal du helst anskaffe dig en såkaldt hardware wallet. Denne type wallet er fysisk opbevaring af kryptovaluta og er meget mere sikker end en app på mobilen eller computeren.

Læs mere om de bedste wallets her.

Men vent! Hvad med gebyret på 3,99% for betaling med kreditkort? Ja, lad os lige kigge på det og få det bragt meget længere ned (faktisk ned på 0,00-0,50%). Rul lidt ned, så kigger vi på det.

Meget lavere gebyrer på Bitcoin: Coinbase Pro

Hvis du tidligere har været inde på denne artikel omkring investering i Bitcoin, så har du set os nævne GDAX. Nu hedder det bare Coinbase Pro. Det er Coinbase’s handelsplatform for avancerede brugere.

Det bedste ved det er, at du allerede har en bruger på Coinbase Pro, hvis du har oprettet en bruger på det normale Coinbase.

Og en anden god ting er selvfølgelig meget lavere gebyrer (0,00-0,50%!) end på Coinbase. Du skal blot være opmærksom på, at du ikke kan handle med kreditkort på den platform.

Hvis du er interesseret, kan du læse mere om Coinbase Pro’s gebyrer på deres hjemmeside.

Du kan nemt overføre dine midler (også din bonus) fra Coinbase til Coinbase Pro uden at skulle betale transaktionsgebyr. Du kan derfor drage fordel af velkomstbonussen fra Coinbase ved at oprette dig via vores link og derefter anvende Coinbase Pro.

Det er selvfølgelig ikke muligt at få bonussen mere end én gang per person 🙂

Kommentarer

57 kommentarer til “Køb Bitcoin (BTC) – Dette skal du vide i 2020

Kommentar Avatar

Emil (13. marts 2018)

Hej,

Jeg har for et par måneder siden købt lidt ETH og BTC via Coinbase – ved brug af kreditkort.
Prøvede så igen i går, men får besked om at transaktionen er annulleret af min bank.
Jeg har Danske Bank – er de så meget imod crypto at jeg ikke kan købe på Coinbase?

Kommentar Avatar

Brian (15. februar 2018)

Hej der.

Har bøvl med at min Coinbase konto ikke hedder det samme som min bank konto.

Er det “kende navnet” på min bank konto ( som man selv kan ændre ) eller skal banken gøre noget.

Kommentar Avatar

Jan (18. januar 2018)

jeg har forsøgt at oprette mig som bruger, men systemet vil ikke accptere mit kort og skriver, at der ikke er sammenhæng mellem mit navn som bruger og navnet på kortet. Det er dog oprettet med fuldstændig samme “ordlyd”. Jeg har skrevet flere mails via sitet, men intet hørt. Kan problemet opstå fordi, at jeg har et Ø i navnet?

Kommentar Avatar

Egorip (14. januar 2018)

No problem 😉 Og god weekend til dig også.
Jeg skal nok hilse og sige tak fra dig 😉

Kommentar Avatar

Egorip (12. januar 2018)

Hej Crypto

Super fed side!!!

Jeg er selv meget newbee inde for crypto valuta men overvejer at kaste noget mønt hertil.
Din side er meget hjælpsom og der er rigtig meget hjælpsom læsning. (Og jeg mangler stadig en del…)

Og jeg kan rigtig godt lide at du skriver at du tjener lidt mønt til dig/siden på links i artikler, til f.eks denne artikel hvor Coinbase er fremhævet, men at dette ikke afspejler sig i din mening om produktet, i artiklen!!

Ofte ser man at hvis man scorer mønt på et produkt, så er alt lyserødt og fejlfrit.
Men ikke i dine artikler! Du siger hvad du mener om produktet, uanset!
Det tager jeg hatten af for! 🙂

  Kommentar Avatar

  MyCrypto.dk (13. januar 2018)

  Hej Egorip,

  Tak for de fine ord. Du kan altid tilmelde dig nyhedsbrevet.

  Jeg prøver så vidt muligt altid at komme med min egen mening, fordi det er vigtigt i denne forvirrende verden. Formålet er at viderebringe den bedste information, og få lidt penge ud af det. Kunne anbefale andre, bedre betalende ting, men det er meget tvivlsomt, hvorvidt de er reelle eller ej – derfor gør jeg det ikke 🙂

  Hvis jeg ikke tager fejl (ud fra din mail), så mener jeg, at du har en side med en linksamling? 😉

   Kommentar Avatar

   Egorip (13. januar 2018)

   Hej MyCrypto.dk

   Jeg har selvfølgelig tilmeldt mig nyhedsbrevet.

   Det er helt korrekt at der er en side med link samlinger, under samme domæne navn men det er ikke mig der køre den.
   Der er en kammerat der har lavet den, som et “hygge projekt”, for en del år tilbage.
   Jeg har bare min email hos ham 🙂

   Hvis du ønsker det, kan jeg få ham til at lave et link til dig, på hans side.

   // Egorip

Kommentar Avatar

David (10. januar 2018)

Kære Crypto. Pt. bruger jeg coinbase men jeg synes at det er ret frustrerende at der en ugentlig begrænsning på €750. Jeg har forsøg at lave en bank validering(overførsels af €1) men har ikke rigtigt virket. Har du en ide til andre sider hvor der er lave gebyrer og hvor der ingen(eller mindre begrænsning)?

Kommentar Avatar

Anders Jensen (8. januar 2018)

Hvordan trækker man penge ud fra coinbase?

Hvis jeg går ind under buy/sell, og trykker på “add a Withdrawal Method” – Åbner et vindue, og når jeg trykker videre på det, forsvinder det ikke og der sker ikke mere.

Kommentar Avatar

Jakob (7. januar 2018)

Hej Crypto

Super fed side 🙂

Jeg har fundet en Wallet som hedder Sapo. Ud fra hvad jeg læser, skulle de være noget af det sikreste og handle igennem ?

Kender du dem..

  Kommentar Avatar

  MyCrypto.dk (7. januar 2018)

  Hej Jakob,

  Tak for de fine ord.

  Aldrig hørt om den wallet, så kan jeg ikke svare på (men det er negativt hvis jeg ikke kender den).

Kommentar Avatar

Carsten (2. januar 2018)

Er det ikke korrekt, at Coinbase også tager gebyr for at flytte coins fra deres wallets der til/fra andre wallets…? selv det at flytte coins fra Coinbase til/fra GDAX og andre exchanges….? Så drukner det jo snart i gebyrer…

Kommentar Avatar

Carl Langtved (25. december 2017)

Rigtig rigtig god side , men 1000 dollars spørgsmålet:: hvordan får man vekslet de forskellige coins til “menneskepenge” og derefter indsat på sin bankkonto i Danmark.

Mvh
Calle

Kommentar Avatar

Sune (22. december 2017)

Hej MyCrypto.dk.

Tænker jeg vil prøve førstegangskøb på Coinbase som du anbefaler.
Hvordan fungerer det når man vil flytte coins ud til en wallet – Tænkte at prøve coinomi.
Kan du evt. anbefale en wallet der er nem at bruge?

  Kommentar Avatar

  MyCrypto.dk (23. december 2017)

  Hej Sune,

  Du skal bare trykke “Send” inde på Coinbase og derefter indtaste adressen på din wallet.

  Du kan finde en liste over de bedste wallets her.

Kommentar Avatar

Steen (18. december 2017)

Hej.
Jeg bruger Ledger Nano S og har købt via Copenhagen Bitcoin.
Jeg vil dog gerne anden udbyder, hvor jeg også kan købe Etherum – og gerne via bankoverførsel ???

Kommentar Avatar

Morgan Green (18. december 2017)

Fin side du har ! Jeg er ved at rive de sidste håtr af hovedet i frustration;

Jeg prøver desperat at oprette mig hos Coinbase, Kraken, Bittrex osv, men coinbase f.eks. vil ikke verify min telefon da jeg ikke modtager deres SMS, selv om både Pas og Kørekort er godkendt – jeg har også Google Autheticator kørende, men de vil stadig sende den fordømte SMS…
Nu har jeg lavet en Electrum wallet, men jeg skal jo købe mine coins et sted – har tænkt på færste investering skal være Etherum og Litecoins, men aner ikke om Electrum kan håndtere andet end BTC.

Hvad skal en nybegynder gøre ? Jeg vil nødig ende hos en skummel sidegade vekseler, og heller ikke et sted hvor man pludselig ikke kan veklse sine coins tilbage til EUR/USD, og videre til kredit kortet.

SKAL man have en HD i cryptovaluta for at smide 10-20.000 kr i crypto eller hvad ? Jeg læser og læser om de forskellige coins, og teknikken, men må indrømme jeg bare bliver mere og mere forvirret. Det er som om alle har svaret på den ENESTE coin der er lige ved at at eksplodere.
I sgans natur er min planlagte investering risikovillig, men når det er sagt vil jeg gerne have en accepteret coin der ikke allerede er steget 10.000% de sidste ti minutter, da alle siger at kun dumme penge køber på toppen – og i det lys skal man jo bare holde sig helt væk fra coins, for de er alle på toppen ?!

Kommentar Avatar

Jimmi (16. december 2017)

Findes der ikke sider på dansk man kan sætte ind på? Er herre dårlig til Engelsk.

Kommentar Avatar

Ronnie (16. december 2017)

Hvis jeg vil bruge 100k, er det så bedst at gøre via kraken eller bitstamp, hvor gebyret er mindre?
Og er det også muligt via de steder at lave et salg og få kontanter retur på ens konto? Hvis ikke hvad er der af gode muligheder?

  Kommentar Avatar

  MyCrypto.dk (16. december 2017)

  Hej Ronnie,

  100.000 DKK, så ville jeg nok gøre det igennem Kraken, Bitstamp eller GDAX.

  Der er mulighed for at trække pengene ud. Sæt dig grundigt i tingene, før du investerer 🙂 (Ved ikke hvor meget du ved om krypto, så det er venligt ment)

Kommentar Avatar

vadim michagin (16. december 2017)

først og fremmest tak for en super side som hjælper ny startede folk som mig..
jeg bruger lidt forskelligt. Blockchain og coinbase samt andet..
hvordan kan jeg overføre de forskelige crypto valutaer til kreditkort/bankkonto.. ? stort tak på forhånd
god week
Vadim

Kommentar Avatar

Nicolaj (14. december 2017)

Hej super fed og informativ side

Jeg har været bruger hos coinbase længe. Jeg vil gerne hive nogle penge ud til mig selv fra coinbase nu. Problemet er at jeg ikke kan. Jeg har fulgt processen og overført til en konto i Estland, som man skulle. Jeg har ventet på godkendelse i flere måneder, men har ikke hørt noget. Har du forslag til hvad jeg kan gøre?
På forhånd tak for hjælpen

  Kommentar Avatar

  MyCrypto.dk (14. december 2017)

  Hej Nicolai,

  Hvis du ikke kommer videre på Coinbase, så overfør dem til GDAX (via Coinbase) og overfør dem videre til en anden exchange (Bitstamp). De skal forbi GDAX, fordi deres gebyrer for overførsel er lig med 0.

  Håber det giver mening 🙂

Kommentar Avatar

Rasmus (11. december 2017)

Coinbase er pt. ubrugelig grundet presset fra popularitetsboomet. De har haft problemer med ID-godkendelser siden lørdag d. 9. dec., og deres service er generelt meget sensitive overfor spidsbelastningsperioder.

Har du et bud på en anden udbyder at starte hos som førstegangskøber? De 10 EUR i bonus ved køb af 100 EUR er svær at slå, men det kan i min optik være ligegyldigt, når siden er upålidelig.

   Kommentar Avatar

   Rasmus (11. december 2017)

   Tak for super hurtig feedback!

   Jeg kan se, at CEX.IO har en rimelig omfattende godkendelsesprocess tilgengæld for lave omkostninger. Korrekt?

   Nu bliver jeg nysgerrig: Hvorfor anbefaler du lige netop CEX.IO fremfor andre kendte som Bitstamp, Kraken, Coinify og de danske udbydere?

   Keep up the good work!

    Kommentar Avatar

    MyCrypto.dk (11. december 2017)

    Tak Rasmus!

    Har ikke nævnt CEX.IO på bloggen tidligere, men det er et godt alternativ til Coinbase. Det efterspørger mange nybegyndere.

    Til mere erfarne brugere anbefaler jeg Bitstamp og Kraken, som kan læses om i et indlæg jeg har skrevet for omkring en uge siden 🙂

   Kommentar Avatar

   Charlotte (18. december 2017)

   Den 18. dec. 2017
   Jeg forsøger at få verificeret mit kørekort på Coinbase. Nu har den “tænkt” i 10 minutter.
   Vil den spidsbelastning som Rasmus nævner umuliggøre verifikationen eller kommer den så småt til målet?
   Er det lidt mere end du kan svare på Crypto? ;D

Kommentar Avatar

Tonny (6. december 2017)

hi..

fed side, den giver et godt overblik.

Når jeg skal taste mine kortoplysninger ind, så vil den også have en Postal code, jeg aner ikke hvad det er, og det virker ikke til det er mit postnr. har du noget ide om det.

  Kommentar Avatar

  MyCrypto.dk (6. december 2017)

  Hej Tonny,

  Tak for din kommentar.

  Tjek at din adresse matcher med de informationer, du har givet tidligere. Prøv at se om du måske har tastet noget forkert, eller forkert land måske?

Kommentar Avatar

Søren (30. november 2017)

Jeg prøver at få en secondary verifycation på mit coinbase account for at jeg kan bruge Gdax. Men mit ID-Kort også kendt som Legitimationskort bliver afvist. Nogle idéer? jeg har endnu ikke noget kørekort.
Jeg har lige netop skrevet en support email til dem, men der går nok noget tid før de svarer på den

  Kommentar Avatar

  MyCrypto.dk (30. november 2017)

  Det er ikke nemt for Coinbase at holde styr på, hvilke dokumenter der er officielle, og derfor kan det være, at dit ID-kort ikke godkendes.

  Kommentar Avatar

  MyCrypto.dk (24. november 2017)

  Hej T,

  Dette kan skyldes, at kvaliteten på billedet ikke er god nok. Bare prøv igen. Det tager få minutter 🙂 I det mindste bliver du afvist med det samme og skal ikke vente i flere uger som andre steder.

Vil du dele din mening?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *