Køb Bitcoin i Danmark

Køb Bitcoin på 5 minutter ved at følge denne guide. Vi guider til dig at købe Bitcoins på den nemmeste måde til de laveste gebyrer.

Der findes et utal af børser, hvor du i dag kan købe Bitcoin. Hvordan vælger man så den rigtige? Svaret er, at der ikke er en rigtig børs. Det afhænger af brugervenlighed, gebyrer og meget andet!

Hvis du bare vil hurtigt i gang, anbefaler vi Coinbase, og du får $10 i bonus, hvis du anvender nedenstående link:

Køb Bitcoin med $10 bonus

Formålet med denne Bitcoin investeringsguide er at hjælpe dig, sandsynligvis en nybegynder inden for kryptovalutaer, med at købe Bitcoins på den nemmeste måde uden at blive snydt.

Bedste steder at købe Bitcoin i Danmark

Vi har her opstillet en række muligheder danske købere af Bitcoin har. Her gennemgås betalingsmetoderne, gebyrerne og brugervenligheden. Listen opstiller de mest populære muligheder i Danmark. Listen har fokus på, at man kan købe med bankoverførsel eller kreditkort.

Coinbase 🇺🇸

Coinbase er en af de absolut største spillere og tilbyder derfor fremragende service, når det kommer til køb og salg af Bitcoin. Coinbase er en amerikansk børs, men rigtig mange danskere handler derinde på grund af brugervenligheden.

Man anser normalt Coinbase for at være den børs, de fleste starter med for at komme ind i kryptovaluta. Derefter kan man bevæge sig over i andre, mere avancerede børser.

🎁 Coinbase tilbyder MyCrypto’s brugere $10 i bonus

✔️ Kreditkort (3,99 % i gebyr)

✔️ Bankoverførsel (1,49 % i gebyr)

Zappex 🇩🇰

Zappex er en dansk forhandler af Bitcoins og andre kryptovalutaer. Det er ikke en børs på samme måde som Coinbase, fordi du kun kan købe til prisen på købstidspunktet. De opbevarer heller ikke din kryptovaluta, som f.eks. Coinbase gør.

Fordelen ved at anvende en dansk Bitcoinforhandler er selvfølgelig, at du kan anvende betalingsmetoder, der kun anvendes i Danmark. Derudover er kundeservice naturligvis på dansk.

✔️ Straksoverførsel / Bankoverførsel (3,00 % i gebyr)

✔️ MobilePay (6,00 % i gebyr)

✔️ Kreditkort (6,00 % i gebyr)

Bitpanda 🇦🇹

En østrigsk forhandler af Bitcoins, der har udviklet sig til en børs. Bitpanda blev kendt for at have meget høje begrænsninger på køb af Bitcoin med kreditkort. Tidligere kunne man købe for €10.000 om dagen med kort på Bitpanda.

Bitpanda understøtter en del betalingsmetoder, som mange andre børser ikke understøtter. Her kan Giropay, iDEAL, Neteller og Skrill nævnes. Det er muligt at reducere gebyrerne på Bitpanda ved at anvende deres token til at betale gebyrerne med.

✔️ Bankoverførsel (1,49 % i gebyr)

✔️ Kreditkort (~3,49 % i gebyr)

Cex.io 🇬🇧

Denne børs er relativ stor, men desværre ikke så kendt i Danmark. De har en meget flot platform, hvor du kan handle med mange forskellige kryptovalutaer. De understøtter en del af de samme betalingsmetoder som Bitpanda, men de har også et par unikke.

En fordel ved Cex.io er, at du kan indsætte så mange penge du vil med kreditkort. Den eneste begrænsning er selvfølgelig de begrænsninger, din bank sætter på dit kort. Du kan dog typisk ringe ind og få det forhøjet eller nulstillet.

✔️ Bankoverførsel (0,25 % i gebyr)

✔️ Kreditkort (2,99 % + 0,25 % i gebyr)

Binance 🇲🇹

Binance er helt klart en af de mest populære børser. Den er gået fra at være en relativ ny børs til en af de største på meget kort tid. De tilbyder mange ydelser for deres brugere, og man kan anvende dem uden at verificere sin bruger, hvis man skal handle fra krypto til krypto. Hvis man vil handle med kreditkort eller bankoverførsel, skal man naturligvis verificere sin konto.

✔️ Bankoverførsel (gebyrer varierer)

✔️ Kreditkort (gebyrer varierer)

Kraken 🇺🇸

Kraken er en meget gammel og troværdig børs. De henvender sig til avancerede brugere, hvorfor de er så langt nede på denne liste. De har dog for et stykke tid siden introduceret betalinger med kreditkort, hvilket gør det nemmere for danskere at købe Bitcoins derinde.

Tidligere kunne man kun købe med bankoverførsel, og det kunne godt tage et stykke tid, før pengene var derinde. Du skal dog bemærke, at hvis du anvender et kreditkort på Kraken for første gang, kan du ikke trække din kryptovaluta ud de første 72 timer. Du kan også kun handle for €2000 (7 dage, rullende)

✔️ Bankoverførsel (0,26 % i gebyr)

✔️ Kreditkort (3,75 % + €0,25 i gebyr)

Bitstamp 🇱🇺

En af de første børser i Europa og har derfor også et meget godt ry. Oprindeligt understøttede de ligesom alle andre børser ikke kreditkort, men så var de en af de første i Europa. Problemet er bare, at deres gebyrer ikke har fulgt med konkurrencen, hvorfor de er så høje.

✔️ Bankoverførsel (0,50 % i gebyr)

✔️ Kreditkort (5 % + 0,5 % i gebyr)

eToro 🇨🇾

Alle kender eToro, de annoncerer på YouTube og på mange kryptorelaterede hjemmesider. Vi har endda kørt annoncer for dem her på siden. eToro har virkelig formået at skabe en handelsplatform, hvor man kan handle med råvarer, aktier, kryptovalutaer og meget andet.

Der har været en del tvivl om, hvorvidt eToro skal tages med på denne liste. Der er ikke noget galt med platformen, men som ordet antyder er det en platform – ikke en børs, ikke en forhandler. Det betyder i praksis, at du ikke har mulighed for at trække din kryptovaluta ud og sende den til andre. Køber du blot kryptovaluta eller Bitcoin for at investere i det, kan eToro godt være en god mulighed.

✔️ Bankoverførsel (gebyrer varierer)

✔️ Kreditkort (gebyrer varierer)

✔️ Paypal (gebyrer varierer)

Konklusion

Der er rigtig mange alternativer, når man skal købe Bitcoin i Danmark, og det kan være svært at se forskel på dem. De ting, du skal kigge på, når du vælger, hvor du skal købe dine Bitcoins, er

 • Gebyrer forbundet med overførslen: Det oftest dyrere at sende en overførsel til udlandet, end det er at sende en overførsel til en anden i Danmark.
 • Hastigheden af overførslen: Du har typisk kun muligheden for at lave en straksoverførsel til en dansk konto igennem din netbank. Hvis du skal have din kryptovaluta med det samme, skal du huske, at det godt kan tage 1-3 hverdage, før en udenlandsk børs ser dine penge.
 • “Withdrawal” gebyrer: Mange glemmer desværre, at børser i mange tilfælde også tager gebyrer, når du prøver at trække kryptovaluta eller fiat ud. Tjek derfor, hvilke gebyrer der er associeret med “withdrawals” på din børs eller hos din forhandler.
 • Direkte gebyrer: Ovenstående var vigtige, men indirekte gebyrer. Dette betyder, at man normalt ikke tænker over disse, når man køber Bitcoins. De direkte gebyrer er derimod dem, man tænker på. Her refereres der til gebyrerne forbundet med købet. Det er vigtigt, at du er klar over gebyrerne, så du ikke er overrasket.
 • Kundeservice: Hvis du ikke er så god til engelsk, kan det være fordelagtigt at vælge en dansk forhandler. Er du derimod ligeglad, så kan du sagtens vælge en udenlandsk. De fleste har ikke behov for kundeservice, hvorfor dette punkt godt kan udelades.
 • Opbevaring: Der er forskellige procedurer, når du køber Bitcoins. Det ene sted skal du give dem din Bitcoin adresse og andre steder skal du ikke. Vælg hvad der er nemmest for dig. Handler du dog med høje beløb, bør du overveje at købe en hardware wallet.

Køb Bitcoin anonymt i Danmark

Man kan have en speciel interesse i at købe Bitcoins anonymt i Danmark. Det er stadigvæk muligt, men din risiko for at blive snydt eller lignende stiger i forskellige grader, afhængig af metode.

Facebook

Der er en del danske grupper på Facebook, hvor tusindvis af privatpersoner i Danmark køber og sælger kryptovalutaer af hinanden – primært Bitcoins. Risikoen er her højere end de ikke-anonyme alternativer, fordi i en privat handel har man altid muligheden for at blive snydt. Det ville svare til at blive snydt på DBA – der er blot tale om meget meget højere beløb her.

Hvor anonym handlen bliver, afhænger af forskellige ting. Hvis du anvender din ægte Facebook-profil, vil det selvfølgelig være muligt at finde dig igen. Hvis du overfører penge fra din bankkonto, MobilePay, Paypal eller noget helt fjerde, så kan man også finde dig. Hvis du virkelig ønsker at forblive så anonym som muligt, så brug et alias og betal kontant.

✔️ Straksoverførsel / Bankoverførsel (typisk 0,00 – 5,00 % i gebyr)

✔️ Kontant (typisk 0,00 – 5,00 % i gebyr)

✔️ MobilePay (typisk 0,00 – 5,00 % i gebyr)

✔️ Paypal (typisk 10,00% i gebyr)

❌ Øget risiko for at blive snydt eller involveret i noget, man ikke ønsker

Køb Bitcoin med kreditkort

Opret en konto på Coinbase ved at klikke her. Derefter er du klar til at handle!

Hvis du ikke har handlet kryptovaluta før, så er du velkommen til at følge den meget detaljerede guide med billeder nedenunder.

Når du opretter dig via vores link (og dermed får du faktisk en bonus fra Coinbase), så vil hjemmesiden se således ud: “X har inviteret dig til at prøve Coinbase”. Indtast dine oplysninger og opret en profil med det samme.

Registreringsformular

Efter du har indtastet dine oplysninger og oprettet en profil, så skal du ind på din mail og bekræfte den. Dette gør du bare ved at klikke på den blå knap, der hedder “Verify Email Address”. Så har du det på plads og kan gå videre til det næste trin.

Bekræftelse af email

Verificering

Herefter kommer du ind på Coinbase’ hjemmeside, og så finder du knappen “Buy/Sell” i menuen. Inde på dette punkt har du muligheden for at sælge, men du skal lige bekræfte din betalingsmetode, og det gør du selvfølgelig ved at trykke på “Verify Payment Method”.

Bekræftelse af betalingsmetode til køb af BTC

Så kommer du ind på en anden side, hvor du så klikker på “+ Add Payment Method” og vælger “Credit Card / Debit Card (3D-Secure)”. Vi vælger denne mulighed, fordi det er hurtigere at købe Bitcoins med kreditkort.

Alternativt skal du vente i flere dage på en bankoverførsel og betale 20 kr. til din bank for at lave den.

Valg af betalingsmetode

Du skal nu bekræfte din identitet ved hjælp af én ud af tre typer legitimation: pas, kørekort eller billed ID. Jeg vælger i mit tilfælde at uploade et billede af mit kørekort, så min bruger kan blive verificeret og jeg kan bruge mit kort derinde.

Du skal bare klikke på en af de tre muligheder for at komme videre. Har du ikke et billede af kørekort på din computer, så kan du sende et link til din telefon. Her får du så muligheden for at tage billederne igennem deres hjemmeside.

Verificering tager under 3 minutter

Verificering af ID før køb kan tillades

Efter 2 minutter og 23 sekunder var billedet af mit kørekort bekræftet, og jeg fik en bekræftelsesmail med det samme, og denne besked kom op på skærmen:

Identitet bekræftet

Nu får du muligheden for at tilføje dit kreditkort til Coinbase, og der skal du bare indtaste dine oplysninger, som du kender det i forvejen:

Tilføj dine kortoplysninger før du kan købe Bitcoin

Når det er gjort, vil du få en bekræftelse omkring, at dit kreditkort er blevet tilføjet til din konto.

Kort tilføjet til køb af Bitcoin

Opret din ordre

Nu går du ind og vælger Bitcoin inde på “Buy/Sell”, hvor vi tidligere var inde. For at opnå den $10 bonus skal du købe for $100. Dette betyder, at du ikke vil få $5 i bonus, hvis du køber for $50. Derfor skal du være særlig opmærksom på, at dit billede ser således ud – selvfølgelig med $ i stedet for €, men for god ordens skyld og simplicitet har jeg gjort det i €:

Køb Bitcoin med det samme

Du kommer her af med EUR 103,99 på dit kort, og du får for  EUR 100 i Bitcoin plus bonussen på $10 oveni. Dagens kurs på USD er EUR 0,84 . Du får altså EUR 8,4  i bonus ved køb af Bitcoins for EUR 100.

Og da EUR 8,4 er højere end EUR 3,99 – som du har betalt i gebyrer, så har du reelt set betalt 0,00% procent i gebyrer på denne handel.

Du har nu købt Bitcoin med kreditkort på under 5 minutter, og du har ikke betalt en krone i gebyr. Smart?

Hvorfor Coinbase?

Børsen Coinbase er meget nem at anvende. De fleste nybegyndere bliver hurtigt forvirret af alt for mange funktioner (mere om de avancerede funktioner længere nede).

Du skal ikke forholde dig til opbevaring af Bitcoin, hvis du bruger Coinbase. Dette skyldes, at de opbevarer dem for dig. Det er ikke den bedste idé at lade dem opbevare dine coins for dig, hvis du investerer store summer.

Du skal heller ikke forholde dig til at det tekniske omkring Bitcoin. Børsen er derfor den perfekte til nybegyndere eller folk, der ikke vil investere store summer. Du får jo en bonus, og det er nemt at komme i gang.

Jeg vil foretage et stort køb af Bitcoin

Hvis du ønsker at investere større summer i Bitcoin, så skal du helst anskaffe dig en såkaldt hardware wallet. Denne type wallet er fysisk opbevaring af kryptovaluta og er meget mere sikker end en app på mobilen eller computeren.

Læs mere om de bedste wallets her.

Men vent! Hvad med gebyret på 3,99% for betaling med kreditkort? Ja, lad os lige kigge på det og få det bragt meget længere ned (faktisk ned på 0,00-0,50%). Rul lidt ned, så kigger vi på det.

Køb Bitcoin med lavere gebyrer: Coinbase Pro

Hvis du tidligere har været inde på denne artikel omkring investering i Bitcoin, så har du set os nævne GDAX. Nu hedder det bare Coinbase Pro. Det er Coinbase’s handelsplatform for avancerede brugere.

Det bedste ved det er, at du allerede har en bruger på Coinbase Pro, hvis du har oprettet en bruger på det normale Coinbase.

Og en anden god ting er selvfølgelig meget lavere gebyrer (0,00-0,50%!) end på Coinbase. Du skal blot være opmærksom på, at du ikke kan handle med kreditkort på den platform.

Hvis du er interesseret, kan du læse mere om Coinbase Pro’s gebyrer på deres hjemmeside.

Du kan nemt overføre dine midler (også din bonus) fra Coinbase til Coinbase Pro uden at skulle betale transaktionsgebyr. Du kan derfor drage fordel af velkomstbonussen fra Coinbase ved at oprette dig via vores link og derefter anvende Coinbase Pro.

Det er selvfølgelig ikke muligt at få bonussen mere end én gang per person 🙂

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan køber man Bitcoin?

Du kan købe Bitcoins forskellige steder, men for nybegyndere anbefaler vi at følge vores guide på siden.

Hvor er det bedste sted at købe Bitcoin?

De fleste der køber for første gang har bedst erfaring med Coinbase.

Hvad koster det at købe Bitcoins?

Man betaler generelt et gebyr i procent af hvad man handler for. Gebyret ligger typisk på et par procent.

Er det, det værd at købe Bitcoin?

Du kan købe Bitcoin som et investeringsobjekt eller til at bruge. Det er op til dig at vurdere, om Bitcoin er “pengene værd”.

Kan man købe mindre end én Bitcoin?

Ja, en Bitcoin kan deles op i 100.000.000 satoshis. Du kan derfor købe én-hundredmilliontedel af en Bitcoin.

Hvad er den mest sikre måde at købe Bitcoins på?

Den sikreste måde er at handle hos en troværdig forhandler (børs), som du finder på vores hjemmeside.

Kan man tabe penge på Bitcoin?

Du kan tabe penge på Bitcoin, hvis du køber til en højere kurs, end du sælger for.

Hvad kan man bruge Bitcoin til?

Du kan bruge Bitcoin til mange ting. Rigtig mange forhandlere (også i Danmark) er begyndt at tage imod Bitcoin som betalingsmiddel.

Hvad var en Bitcoin oprindeligt værd?

Prisen har været helt nede på 0,0008 USD tilbage i 2010.

Er det for sent at købe Bitcoin?

Det er aldrig for sent at købe Bitcoin, fordi den bliver handlet hele tiden.

Er Bitcoin en bobbel?

Hvad der er helt sikkert er, at Bitcoin har meget højere kurssvingninger sammenlignet med traditionelle aktier.

Skal man betale skat af Bitcoins?

Du skal som udgangspunkt betale skat af din fortjeneste, når du sælger Bitcoins, hvis disse er købt i investeringsøjemed.

Kommentarer

57 kommentarer til “Køb Bitcoin i Danmark

Kommentar Avatar

Emil (13. marts 2018)

Hej,

Jeg har for et par måneder siden købt lidt ETH og BTC via Coinbase – ved brug af kreditkort.
Prøvede så igen i går, men får besked om at transaktionen er annulleret af min bank.
Jeg har Danske Bank – er de så meget imod crypto at jeg ikke kan købe på Coinbase?

Kommentar Avatar

Brian (15. februar 2018)

Hej der.

Har bøvl med at min Coinbase konto ikke hedder det samme som min bank konto.

Er det “kende navnet” på min bank konto ( som man selv kan ændre ) eller skal banken gøre noget.

Kommentar Avatar

Jan (18. januar 2018)

jeg har forsøgt at oprette mig som bruger, men systemet vil ikke accptere mit kort og skriver, at der ikke er sammenhæng mellem mit navn som bruger og navnet på kortet. Det er dog oprettet med fuldstændig samme “ordlyd”. Jeg har skrevet flere mails via sitet, men intet hørt. Kan problemet opstå fordi, at jeg har et Ø i navnet?

Kommentar Avatar

Egorip (14. januar 2018)

No problem 😉 Og god weekend til dig også.
Jeg skal nok hilse og sige tak fra dig 😉

Kommentar Avatar

Egorip (12. januar 2018)

Hej Crypto

Super fed side!!!

Jeg er selv meget newbee inde for crypto valuta men overvejer at kaste noget mønt hertil.
Din side er meget hjælpsom og der er rigtig meget hjælpsom læsning. (Og jeg mangler stadig en del…)

Og jeg kan rigtig godt lide at du skriver at du tjener lidt mønt til dig/siden på links i artikler, til f.eks denne artikel hvor Coinbase er fremhævet, men at dette ikke afspejler sig i din mening om produktet, i artiklen!!

Ofte ser man at hvis man scorer mønt på et produkt, så er alt lyserødt og fejlfrit.
Men ikke i dine artikler! Du siger hvad du mener om produktet, uanset!
Det tager jeg hatten af for! 🙂

  Kommentar Avatar

  MyCrypto.dk (13. januar 2018)

  Hej Egorip,

  Tak for de fine ord. Du kan altid tilmelde dig nyhedsbrevet.

  Jeg prøver så vidt muligt altid at komme med min egen mening, fordi det er vigtigt i denne forvirrende verden. Formålet er at viderebringe den bedste information, og få lidt penge ud af det. Kunne anbefale andre, bedre betalende ting, men det er meget tvivlsomt, hvorvidt de er reelle eller ej – derfor gør jeg det ikke 🙂

  Hvis jeg ikke tager fejl (ud fra din mail), så mener jeg, at du har en side med en linksamling? 😉

   Kommentar Avatar

   Egorip (13. januar 2018)

   Hej MyCrypto.dk

   Jeg har selvfølgelig tilmeldt mig nyhedsbrevet.

   Det er helt korrekt at der er en side med link samlinger, under samme domæne navn men det er ikke mig der køre den.
   Der er en kammerat der har lavet den, som et “hygge projekt”, for en del år tilbage.
   Jeg har bare min email hos ham 🙂

   Hvis du ønsker det, kan jeg få ham til at lave et link til dig, på hans side.

   // Egorip

Kommentar Avatar

David (10. januar 2018)

Kære Crypto. Pt. bruger jeg coinbase men jeg synes at det er ret frustrerende at der en ugentlig begrænsning på €750. Jeg har forsøg at lave en bank validering(overførsels af €1) men har ikke rigtigt virket. Har du en ide til andre sider hvor der er lave gebyrer og hvor der ingen(eller mindre begrænsning)?

Kommentar Avatar

Anders Jensen (8. januar 2018)

Hvordan trækker man penge ud fra coinbase?

Hvis jeg går ind under buy/sell, og trykker på “add a Withdrawal Method” – Åbner et vindue, og når jeg trykker videre på det, forsvinder det ikke og der sker ikke mere.

Kommentar Avatar

Jakob (7. januar 2018)

Hej Crypto

Super fed side 🙂

Jeg har fundet en Wallet som hedder Sapo. Ud fra hvad jeg læser, skulle de være noget af det sikreste og handle igennem ?

Kender du dem..

  Kommentar Avatar

  MyCrypto.dk (7. januar 2018)

  Hej Jakob,

  Tak for de fine ord.

  Aldrig hørt om den wallet, så kan jeg ikke svare på (men det er negativt hvis jeg ikke kender den).

Kommentar Avatar

Carsten (2. januar 2018)

Er det ikke korrekt, at Coinbase også tager gebyr for at flytte coins fra deres wallets der til/fra andre wallets…? selv det at flytte coins fra Coinbase til/fra GDAX og andre exchanges….? Så drukner det jo snart i gebyrer…

Kommentar Avatar

Carl Langtved (25. december 2017)

Rigtig rigtig god side , men 1000 dollars spørgsmålet:: hvordan får man vekslet de forskellige coins til “menneskepenge” og derefter indsat på sin bankkonto i Danmark.

Mvh
Calle

Kommentar Avatar

Sune (22. december 2017)

Hej MyCrypto.dk.

Tænker jeg vil prøve førstegangskøb på Coinbase som du anbefaler.
Hvordan fungerer det når man vil flytte coins ud til en wallet – Tænkte at prøve coinomi.
Kan du evt. anbefale en wallet der er nem at bruge?

  Kommentar Avatar

  MyCrypto.dk (23. december 2017)

  Hej Sune,

  Du skal bare trykke “Send” inde på Coinbase og derefter indtaste adressen på din wallet.

  Du kan finde en liste over de bedste wallets her.

Kommentar Avatar

Steen (18. december 2017)

Hej.
Jeg bruger Ledger Nano S og har købt via Copenhagen Bitcoin.
Jeg vil dog gerne anden udbyder, hvor jeg også kan købe Etherum – og gerne via bankoverførsel ???

Kommentar Avatar

Morgan Green (18. december 2017)

Fin side du har ! Jeg er ved at rive de sidste håtr af hovedet i frustration;

Jeg prøver desperat at oprette mig hos Coinbase, Kraken, Bittrex osv, men coinbase f.eks. vil ikke verify min telefon da jeg ikke modtager deres SMS, selv om både Pas og Kørekort er godkendt – jeg har også Google Autheticator kørende, men de vil stadig sende den fordømte SMS…
Nu har jeg lavet en Electrum wallet, men jeg skal jo købe mine coins et sted – har tænkt på færste investering skal være Etherum og Litecoins, men aner ikke om Electrum kan håndtere andet end BTC.

Hvad skal en nybegynder gøre ? Jeg vil nødig ende hos en skummel sidegade vekseler, og heller ikke et sted hvor man pludselig ikke kan veklse sine coins tilbage til EUR/USD, og videre til kredit kortet.

SKAL man have en HD i cryptovaluta for at smide 10-20.000 kr i crypto eller hvad ? Jeg læser og læser om de forskellige coins, og teknikken, men må indrømme jeg bare bliver mere og mere forvirret. Det er som om alle har svaret på den ENESTE coin der er lige ved at at eksplodere.
I sgans natur er min planlagte investering risikovillig, men når det er sagt vil jeg gerne have en accepteret coin der ikke allerede er steget 10.000% de sidste ti minutter, da alle siger at kun dumme penge køber på toppen – og i det lys skal man jo bare holde sig helt væk fra coins, for de er alle på toppen ?!

Kommentar Avatar

Jimmi (16. december 2017)

Findes der ikke sider på dansk man kan sætte ind på? Er herre dårlig til Engelsk.

Kommentar Avatar

Ronnie (16. december 2017)

Hvis jeg vil bruge 100k, er det så bedst at gøre via kraken eller bitstamp, hvor gebyret er mindre?
Og er det også muligt via de steder at lave et salg og få kontanter retur på ens konto? Hvis ikke hvad er der af gode muligheder?

  Kommentar Avatar

  MyCrypto.dk (16. december 2017)

  Hej Ronnie,

  100.000 DKK, så ville jeg nok gøre det igennem Kraken, Bitstamp eller GDAX.

  Der er mulighed for at trække pengene ud. Sæt dig grundigt i tingene, før du investerer 🙂 (Ved ikke hvor meget du ved om krypto, så det er venligt ment)

Kommentar Avatar

vadim michagin (16. december 2017)

først og fremmest tak for en super side som hjælper ny startede folk som mig..
jeg bruger lidt forskelligt. Blockchain og coinbase samt andet..
hvordan kan jeg overføre de forskelige crypto valutaer til kreditkort/bankkonto.. ? stort tak på forhånd
god week
Vadim

Kommentar Avatar

Nicolaj (14. december 2017)

Hej super fed og informativ side

Jeg har været bruger hos coinbase længe. Jeg vil gerne hive nogle penge ud til mig selv fra coinbase nu. Problemet er at jeg ikke kan. Jeg har fulgt processen og overført til en konto i Estland, som man skulle. Jeg har ventet på godkendelse i flere måneder, men har ikke hørt noget. Har du forslag til hvad jeg kan gøre?
På forhånd tak for hjælpen

  Kommentar Avatar

  MyCrypto.dk (14. december 2017)

  Hej Nicolai,

  Hvis du ikke kommer videre på Coinbase, så overfør dem til GDAX (via Coinbase) og overfør dem videre til en anden exchange (Bitstamp). De skal forbi GDAX, fordi deres gebyrer for overførsel er lig med 0.

  Håber det giver mening 🙂

Kommentar Avatar

Rasmus (11. december 2017)

Coinbase er pt. ubrugelig grundet presset fra popularitetsboomet. De har haft problemer med ID-godkendelser siden lørdag d. 9. dec., og deres service er generelt meget sensitive overfor spidsbelastningsperioder.

Har du et bud på en anden udbyder at starte hos som førstegangskøber? De 10 EUR i bonus ved køb af 100 EUR er svær at slå, men det kan i min optik være ligegyldigt, når siden er upålidelig.

   Kommentar Avatar

   Rasmus (11. december 2017)

   Tak for super hurtig feedback!

   Jeg kan se, at CEX.IO har en rimelig omfattende godkendelsesprocess tilgengæld for lave omkostninger. Korrekt?

   Nu bliver jeg nysgerrig: Hvorfor anbefaler du lige netop CEX.IO fremfor andre kendte som Bitstamp, Kraken, Coinify og de danske udbydere?

   Keep up the good work!

    Kommentar Avatar

    MyCrypto.dk (11. december 2017)

    Tak Rasmus!

    Har ikke nævnt CEX.IO på bloggen tidligere, men det er et godt alternativ til Coinbase. Det efterspørger mange nybegyndere.

    Til mere erfarne brugere anbefaler jeg Bitstamp og Kraken, som kan læses om i et indlæg jeg har skrevet for omkring en uge siden 🙂

   Kommentar Avatar

   Charlotte (18. december 2017)

   Den 18. dec. 2017
   Jeg forsøger at få verificeret mit kørekort på Coinbase. Nu har den “tænkt” i 10 minutter.
   Vil den spidsbelastning som Rasmus nævner umuliggøre verifikationen eller kommer den så småt til målet?
   Er det lidt mere end du kan svare på Crypto? ;D

Kommentar Avatar

Tonny (6. december 2017)

hi..

fed side, den giver et godt overblik.

Når jeg skal taste mine kortoplysninger ind, så vil den også have en Postal code, jeg aner ikke hvad det er, og det virker ikke til det er mit postnr. har du noget ide om det.

  Kommentar Avatar

  MyCrypto.dk (6. december 2017)

  Hej Tonny,

  Tak for din kommentar.

  Tjek at din adresse matcher med de informationer, du har givet tidligere. Prøv at se om du måske har tastet noget forkert, eller forkert land måske?

Kommentar Avatar

Søren (30. november 2017)

Jeg prøver at få en secondary verifycation på mit coinbase account for at jeg kan bruge Gdax. Men mit ID-Kort også kendt som Legitimationskort bliver afvist. Nogle idéer? jeg har endnu ikke noget kørekort.
Jeg har lige netop skrevet en support email til dem, men der går nok noget tid før de svarer på den

  Kommentar Avatar

  MyCrypto.dk (30. november 2017)

  Det er ikke nemt for Coinbase at holde styr på, hvilke dokumenter der er officielle, og derfor kan det være, at dit ID-kort ikke godkendes.

  Kommentar Avatar

  MyCrypto.dk (24. november 2017)

  Hej T,

  Dette kan skyldes, at kvaliteten på billedet ikke er god nok. Bare prøv igen. Det tager få minutter 🙂 I det mindste bliver du afvist med det samme og skal ikke vente i flere uger som andre steder.

Vil du dele din mening?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *