Køb Bitcoin i Danmark

Køb Bitcoin på 10 minutter ved at følge vores guide. Vi guider til dig at købe Bitcoins på den nemmeste måde til de laveste gebyrer. Der findes et utal af platforme, hvor du i dag kan foretage køb af Bitcoin. Hvordan vælger man så den rigtige? Svaret er: Du skal købe Bitcoins, der hvor det er nemmest og hurtigst. Supporten skal også være i top.

Hvis du bare vil hurtigt i gang, anbefaler vi nedenstående handelsplatform, hvor du er i gang på under 10 minutter:

Køb Bitcoin hurtigt og billigt

Kryptovalutaer er ikke regulerede i de fleste EU-lande, derfor er der ingen EU-investorbeskyttelse. Du kan miste din kapital.

Bedste steder til at købe Bitcoin i Danmark

Hvis du er nybegynder inden for kryptovaluta og Bitcoin, så er vores guide perfekt til dig! Køb derfor Bitcoin i ro ved at følge vores anbefalinger. Vi har her opstillet en række muligheder danske købere af Bitcoin har. Til sidst kommer vi med en opsummering omkring hvad du skal være opmærksom på som køber af Bitcoin.

Køb Bitcoin disse steder

Her gennemgås betalingsmetoderne, gebyrerne og brugervenligheden. Listen opstiller de mest populære muligheder i Danmark. Listen har fokus på, at man kan købe med bankoverførsel eller kreditkort.

eToro 🇨🇾

Hvis du skal i gang med at købe Bitcoins, så er eToro nok en af de mest nemmeste måder at komme i gang på. Du kan meget hurtigt indsætte penge på din konto med kreditkort eller endda Paypal.

Du kan købe mange andre kryptovalutaer og aktier inde på eToro fra samme konto. Klik på nedenstående link for at komme i gang med det samme. Køb Bitcoin hos eToro, hvis du vil have en platform, hvor du har rigtig mange muligheder.

👉 Gå til eToro

Kryptovalutaer er ikke regulerede i de fleste EU-lande, derfor er der ingen EU-investorbeskyttelse. Du kan miste din kapital.

✔️ Bankoverførsel (gebyrer varierer)

✔️ Kreditkort (gebyrer varierer)

✔️ Paypal (gebyrer varierer)

Coinbase 🇺🇸

Coinbase er en af de absolut største spillere og tilbyder derfor fremragende service, når det kommer til køb og salg af Bitcoin. Coinbase er en amerikansk børs, men rigtig mange danskere handler derinde på grund af brugervenligheden.

Man anser normalt Coinbase for at være den børs, de fleste starter med for at komme ind i kryptovaluta. Derefter kan man bevæge sig over i andre, mere avancerede børser. Køb Bitcoin på Coinbase, hvis du vil have, at det skal være meget nemt.

🎁 Coinbase tilbyder MyCrypto’s brugere $10 i bonus, der handler for $100

✔️ Kreditkort (3,99 % i gebyr)

✔️ Bankoverførsel (1,49 % i gebyr)

OKEX 🇲🇹

OKEX har eksisteret siden 2017 og er blevet stor på bare få år. OKEX er et godt alternativ, hvis man skal købe Bitcoin med kreditkort og har opbrugt begrænsningerne på alle andre sider. De giver dig nemlig muligheden for at købe kryptovaluta igennem flere forskellige betalingsudbydere. Dette er specielt en fordel for dig, hvis dit kort ikke virker med en bestemt betalingsudbyder.

Lige nu giver OKEX MyCrypto.dk’s læsere $10, hvis du køber for $100 på deres hjemmeside (Gør sig kun gældende for de første 10, så skynd dig!).

🎁 OKEX tilbyder $10 i bonus til de første 10 læsere, der handler for $100

✔️ Bankoverførsel (gebyrer varierer)

✔️ Kreditkort (gebyrer varierer, mulighed for at vælge forskellige)

Bitpanda 🇦🇹

En østrigsk forhandler af Bitcoins, der har udviklet sig til en børs. Bitpanda blev kendt for at have meget høje begrænsninger på køb af Bitcoin med kreditkort. Tidligere kunne man købe for €10.000 om dagen med kort på Bitpanda.

Bitpanda understøtter en del betalingsmetoder, som mange andre børser ikke understøtter. Her kan Giropay, iDEAL, Neteller og Skrill nævnes. Det er muligt at reducere gebyrerne på Bitpanda ved at anvende deres token til at betale gebyrerne med

👉 Gå til Bitpanda

✔️ Bankoverførsel (1,49 % i gebyr)

✔️ Kreditkort (~3,49 % i gebyr)

Changelly 🇲🇹

Changelly har eksisteret i rigtig lang tid, men har ikke været så populær i Danmark, fordi de kun tilbød krypto-til-krypto transaktioner tilbage i tiden. I dag tilbyder de også fiat-til-krypto transaktioner (USD, EUR, GBP) med et meget brugervenligt interface.

Du kan veksle mellem 140 forskellige kryptovalutaer til meget lave gebyrer. Changelly har konti på alle populære børser og foretager transaktionerne for dig til den laveste kurs – du får altså mere for pengene. Som ny bruger kan du handle for 150€ (med kreditkort) om måneden, og det er muligt at forøge denne begrænsning til 2.000€ om dagen eller 20.000€ om måneden.

👉 Gå til Changelly

✔️ Veksling (0,25 % i gebyr)

✔️ Kreditkort (~7,50 % i gebyr)

Revolut 🇬🇧

Rigtig mange der er interesseret i kryptovaluta har typisk også en fintech bank som Revolut. Det er faktisk også muligt at handle med kryptovaluta inde på Revolut – det er desværre noget, mange ikke ved. Du handler direkte fra din Revolut konto, og du skal derfor ikke vente lang tid på at komme i gang. Du sælger også direkte til din konto. Ulempen ved at handle på Revolut er helt klart, at du ikke kan trække din kryptovaluta ud og bruge den. Hvis du blot vil spekulere, så er det et fint bud på en platform.

Hvis du ikke allerede har Revolut, så er det en fejl :)! De tilbyder dig et flot VISA-kort, online handel uden vekselgebyrer, gratis hævninger i udlandet og meget mere. Det bedste af det hele er, at det er gratis!

🎁 Gå til Revolut (de har typisk kampagne med gratis fragt på kort)

✔️ Bankoverførsel (2,5 % i gebyr)

✔️ Kreditkort (2,5 % i gebyr)

Cex.io 🇬🇧

Denne børs er relativ stor, men desværre ikke så kendt i Danmark. De har en meget flot platform, hvor du kan handle med mange forskellige kryptovalutaer. De understøtter en del af de samme betalingsmetoder som Bitpanda, men de har også et par unikke.

En fordel ved Cex.io er, at du kan indsætte så mange penge du vil med kreditkort. Den eneste begrænsning er selvfølgelig de begrænsninger, din bank sætter på dit kort. Du kan dog typisk ringe ind og få det forhøjet eller nulstillet.

👉 Gå til Cex.io

✔️ Bankoverførsel (0,25 % i gebyr)

✔️ Kreditkort (2,99 % + 0,25 % i gebyr)

Binance 🇲🇹

Binance er helt klart en af de mest populære børser. Den er gået fra at være en relativ ny børs til en af de største på meget kort tid. De tilbyder mange ydelser for deres brugere, og man kan anvende dem uden at verificere sin bruger, hvis man skal handle fra krypto til krypto. Hvis man vil handle med kreditkort eller bankoverførsel, skal man naturligvis verificere sin konto.

👉 Gå til Binance

✔️ Bankoverførsel (gebyrer varierer)

✔️ Kreditkort (gebyrer varierer)

KuCoin 🇸🇬

KuCoin var en af de første børser, hvor man kunne købe en form for “aktie” i deres børs, som gav en del af overskuddet fra børsen tilbage til brugerne. I dag accepterer de ligesom mange andre også kreditkort betaling for Bitcoins. Noget helt specielt ved KuCoin er, at de også accepterer Apple Pay – det er den eneste på vores liste, der gør det.

Ud over at acceptere Apple Pay, tager de selvfølgelig også kreditkort og bankoverførsel. Vil du købe Bitcoins for at veksle dem til mere eksotiske coins, er KuCoin noget for dig.

👉 Gå til KuCoin

✔️ Bankoverførsel (gebyrer varierer)

✔️ Apple Pay (gebyrer varierer, mulighed for at vælge forskellige)

✔️ Kreditkort (gebyrer varierer, mulighed for at vælge forskellige)

Coinbase Pro 🇺🇸

Vi har tidligere været inde på Coinbase, men den fortjener at komme med to gange. De har nemlig 2 platforme: Coinbase og Coinbase Pro.

Coinbase Pro tilbyder mere avancerede funktioner, som gør det mindre brugervenligt, men du får til gengæld meget lavere gebyrer end det normale Coinbase. Ikke nok med det, så kan du også lave gratis overførsler.

Du opretter dig igennem det normale Coinbase, hvorefter du kan logge ind på Coinbase Pro med den samme konto. Fordelen er dog, at du kan få en bonus hos Coinbase og overføre denne over til Coinbase Pro.

🎁 Opret dig hos Coinbase Pro ($10 bonus, hvis du køber for $100)

✔️ Bankoverførsel (0,50 % i gebyr)

Opsummering

Der er rigtig mange alternativer, når man skal købe Bitcoin i Danmark, og det kan være svært at se forskel på dem.

De ting, du skal kigge på, når du vælger, hvor du skal købe dine Bitcoins, er

 • Gebyrer forbundet med overførslen: Det oftest dyrere at sende en overførsel til udlandet, end det er at sende en overførsel til en anden i Danmark.
 • Hastigheden af overførslen: Du har typisk kun muligheden for at lave en straksoverførsel til en dansk konto igennem din netbank. Hvis du skal have din kryptovaluta med det samme, skal du huske, at det godt kan tage 1-3 hverdage, før en udenlandsk børs ser dine penge.
 • “Withdrawal” gebyrer: Mange glemmer desværre, at børser i mange tilfælde også tager gebyrer, når du prøver at trække kryptovaluta eller fiat ud. Tjek derfor, hvilke gebyrer der er associeret med “withdrawals” på din børs eller hos din forhandler.
 • Direkte gebyrer: Ovenstående var vigtige, men indirekte gebyrer. Dette betyder, at man normalt ikke tænker over disse, når man køber Bitcoins. De direkte gebyrer er derimod dem, man tænker på. Her refereres der til gebyrerne forbundet med købet. Det er vigtigt, at du er klar over gebyrerne, så du ikke er overrasket.
 • Kundeservice: Hvis du ikke er så god til engelsk, kan det være fordelagtigt at vælge en dansk forhandler. Er du derimod ligeglad, så kan du sagtens vælge en udenlandsk. De fleste har ikke behov for kundeservice, hvorfor dette punkt godt kan udelades.
 • Opbevaring: Der er forskellige procedurer, når du køber Bitcoins. Det ene sted skal du give dem din Bitcoin adresse og andre steder skal du ikke. Vælg hvad der er nemmest for dig. Handler du dog med høje beløb, bør du overveje at købe en hardware wallet.

Køb Bitcoin anonymt i Danmark

Man kan have en speciel interesse i at købe Bitcoins anonymt i Danmark. Det er stadigvæk muligt, men din risiko for at blive snydt eller lignende stiger i forskellige grader, afhængig af metode.

Facebook 🇩🇰

Der er en del danske grupper på Facebook, hvor tusindvis af privatpersoner i Danmark køber og sælger kryptovalutaer af hinanden – primært Bitcoins. Risikoen er her højere end de ikke-anonyme alternativer, fordi i en privat handel har man altid muligheden for at blive snydt. Det ville svare til at blive snydt på DBA – der er blot tale om meget meget højere beløb her.

Hvor anonym handlen bliver, afhænger af forskellige ting. Hvis du anvender din ægte Facebook-profil, vil det selvfølgelig være muligt at finde dig igen. Hvis du overfører penge fra din bankkonto, MobilePay, Paypal eller noget helt fjerde, så kan man også finde dig. Hvis du virkelig ønsker at forblive så anonym som muligt, så brug et alias og betal kontant.

✔️ Straksoverførsel / Bankoverførsel (typisk 0,00 – 5,00 % i gebyr)

✔️ Kontant (typisk 0,00 – 5,00 % i gebyr)

✔️ MobilePay (typisk 0,00 – 5,00 % i gebyr)

✔️ Paypal (typisk 10,00% i gebyr)

❌ Øget risiko for at blive snydt eller involveret i noget, man ikke ønsker

Paxful 🇺🇸

Hvis man ikke ønsker at handle på Facebook, så findes der stadigvæk alternativer. Et af disse alternativer er Paxful, hvor du kan købe Bitcoins for nærmest alle tænkelige betalingsmidler, herunder de fleste typer gavekort til store online butikker. I Danmark er de mest benyttede anonyme metoder iTunes gavekort og Steam gavekort. Du kan også handle med bankoverførsel, MobilePay og Paypal herinde, men det anbefales, at du bruger en af børserne i den forrige sektion.

👉 Gå til Paxful

✔️ iTunes gavekort (høje gebyrer)

✔️ Steam gavekort (høje gebyrer)

✔️ Amazon gavekort (høje gebyrer)

❌ Der er escrow, men det er en P2P-platform, så du skal være ekstra forsigtig

Bitcoin ATM (hæveautomat) 🇩🇰 🇪🇺

Der har tidligere været hæveautomater i Danmark, hvor du kunne indsætte kontanter og få Bitcoins udbetalt til en QR-kode. I skrivende stund ser det ikke ud til, at de længere findes i Danmark. Det kan dog være, at de kommer tilbage igen. De fleste var i København, og du kan finde en oversigt over dem her.

Hvis du skal på ferie, kan du med fordel hæve kontanter dernede og finde den nærmeste Bitcoin ATM for at købe Bitcoins anonymt. Det er forskelligt, hvad de kræver af information på dig. Dem i Danmark skulle kun bruge et mobilnummer, som du hurtigt kunne skaffe i en kiosk. Tjekkiet har rigtig mange Bitcoin hæveautomater.

✔️ Kontanter (typisk 5,00 – 10,00% i gebyr)

❌ Kan løbe tør for Bitcoins, og du bør altid teste med en lille transaktion først

Sælg brugte ting for Bitcoin 🇩🇰

Dette er en meget utraditionel metode, men den er ikke nævnt andre steder på danske hjemmesider. Hvis du skal sælge noget brugt, kan du med fordel acceptere Bitcoin eller en anden kryptovaluta som betalingsmiddel. Du kan eventuelt give køberen et par procent i rabat, hvis han eller hun betaler med kryptovaluta.

Du kan sælge brugte ting i Danmark på Den Blå Avis (DBA), Gul og Gratis (GOG), Facebook Marketplace (FBM) og i Facebook-grupper. Vi anbefaler, at du gør det med varer, der koster mere end et par tusind kroner. Eksempler kunne være hardware, ure, smykke, ædelmetaller eller lignende.

✔️ Varer (du bestemmer “gebyret”!)

❌ Der er altid risiko for at blive snydt i en privat handel

Køb Bitcoin med kreditkort (trin-for-trin)

Vi har lavet nedenstående investeringsguide for den, der aldrig har handlet med kryptovaluta og Bitcoin før. Køb Bitcoin ved at følge denne trin-for-trin guide.

Først skal du oprette en konto hos Coinbase (i dette eksempel):

Opret konto hos Coinbase

Når du opretter dig via vores link (og dermed får du faktisk en bonus fra Coinbase), så vil hjemmesiden se således ud: “X har inviteret dig til at prøve Coinbase”.

Indtast dine oplysninger og opret en profil med det samme.

Registreringsformular

Efter du har indtastet dine oplysninger og oprettet en profil, så skal du ind på din mail og bekræfte den. Dette gør du bare ved at klikke på den blå knap, der hedder “Verify Email Address”.

Så har du det på plads og kan gå videre til det næste trin.

Bekræftelse af email

Verificering

Herefter kommer du ind på Coinbase’ hjemmeside, og så finder du knappen “Buy/Sell” i menuen. Inde på dette punkt har du muligheden for at sælge, men du skal lige bekræfte din betalingsmetode, og det gør du selvfølgelig ved at trykke på “Verify Payment Method”.

Bekræftelse af betalingsmetode til køb af BTC

Så kommer du ind på en anden side, hvor du så klikker på “+ Add Payment Method” og vælger “Credit Card / Debit Card (3D-Secure)”.

Vi vælger denne mulighed, fordi det er hurtigere at købe Bitcoins med kreditkort.

Alternativt skal du vente i flere dage på en bankoverførsel og betale 20 kr. til din bank for at lave den.

Valg af betalingsmetode

Du skal nu bekræfte din identitet ved hjælp af én ud af tre typer legitimation: pas, kørekort eller billed ID.

Jeg vælger i mit tilfælde at uploade et billede af mit kørekort, så min bruger kan blive verificeret, og jeg kan bruge mit kort derinde.

Du skal bare klikke på en af de tre muligheder for at komme videre. Har du ikke et billede af kørekort på din computer, så kan du sende et link til din telefon. Her får du så muligheden for at tage billederne igennem deres hjemmeside.

Verificering tager under 3 minutter

Verificering af ID før køb kan tillades

Efter 2 minutter og 23 sekunder var billedet af mit kørekort bekræftet, og jeg fik en bekræftelsesmail med det samme, og denne besked kom op på skærmen:

Identitet bekræftet

Nu får du muligheden for at tilføje dit kreditkort til Coinbase, og der skal du bare indtaste dine oplysninger, som du kender det i forvejen:

Tilføj dine kortoplysninger før du kan købe Bitcoin

Når det er gjort, vil du få en bekræftelse omkring, at dit kreditkort er blevet tilføjet til din konto.

Kort tilføjet til køb af Bitcoin

Opret din ordre

Nu går du ind og vælger Bitcoin inde på “Buy/Sell”, hvor vi tidligere var inde.

For at opnå den $10 bonus skal du købe for $100. Dette betyder, at du ikke vil få $5 i bonus, hvis du køber for $50. Derfor skal du være særlig opmærksom på, at dit billede ser således ud – selvfølgelig med $ i stedet for €, men for god ordens skyld og simplicitet har jeg gjort det i €:

Køb Bitcoin med det samme

Klik på “Buy Bitcoin Instantly” (oversat: Køb Bitcoin med det samme).

Du kommer her af med EUR 103,99 på dit kort, og du får for  EUR 100 i Bitcoin plus bonussen på $10 oveni. Dagens kurs på USD er EUR 0,84 . Du får altså EUR 8,4  i bonus ved køb af Bitcoins for EUR 100.

Og da EUR 8,4 er højere end EUR 3,99 – som du har betalt i gebyrer, så har du reelt set betalt 0,00% procent i gebyrer på denne handel.

Du har nu købt Bitcoin med kreditkort på under 10 minutter, og du har ikke betalt en krone i gebyr. Det er smart, ikke?

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan køber man Bitcoin?

Du kan købe Bitcoins forskellige steder, men for nybegyndere anbefaler vi at følge vores guide på siden.

Hvad koster det at købe Bitcoins?

Man betaler generelt et gebyr i procent af hvad man handler for. Gebyret ligger typisk på et par procent.

Er det, det værd at købe Bitcoin?

Du kan købe Bitcoin som et investeringsobjekt eller til at bruge. Det er op til dig at vurdere, om Bitcoin er “pengene værd”.

Kan man købe mindre end én Bitcoin?

Ja, en Bitcoin kan deles op i 100.000.000 satoshis. Du kan derfor købe én-hundredmilliontedel af en Bitcoin.

Hvad er den mest sikre måde at købe Bitcoins på?

Den sikreste måde er at handle hos en troværdig forhandler (børs), som du finder på vores hjemmeside.

Kan man tabe penge på Bitcoin?

Du kan tabe penge på Bitcoin, hvis du køber til en højere kurs, end du sælger for.

Hvad kan man bruge Bitcoin til?

Du kan bruge Bitcoin til mange ting. Rigtig mange forhandlere (også i Danmark) er begyndt at tage imod Bitcoin som betalingsmiddel.

Hvad var en Bitcoin oprindeligt værd?

Prisen har været helt nede på 0,0008 USD tilbage i 2010.

Er det for sent at købe Bitcoin?

Det er aldrig for sent at købe Bitcoin, fordi den bliver handlet hele tiden.

Skal man betale skat af Bitcoins?

Du skal som udgangspunkt betale skat af din fortjeneste, når du sælger Bitcoins, hvis disse er købt i investeringsøjemed.

Kommentarer

71 kommentarer til “Køb Bitcoin i Danmark

Kommentar Avatar

Loise (10. juni 2021)

Hej igen
Desværre ville Lunar ikke gå med til at oprette en konto når den skulle bruges til SEPA overførsler ifm køb og salg af bitcoin. Så ved du det!
Min bank kan ikke forstå hvad problemet er og har ikke set før at der skulle være problemer med at lave SEPA overførsler hvis et par deler konti. Jeg har også prøvet at sende fra en konto med mit navn som ligger under vores fælles kontier uden held. Selv om jeg har bedt om en forklaring flere gange bliver de ved med at sende den samme besked: not specified reas agent generated. De er ikke særligt kundevenlige kan man ikke sige. Men nu er jeg bekymret for om det vil betyde at jeg ikke vil kunne få mine investeringer udbetalt fra Coinbase når det bliver aktuelt. Er der hold i den bekymring???

  Kommentar Avatar

  MyCrypto.dk (10. juni 2021)

  Hej Loise,

  Du bliver nok nødt til at oprette en konto i dit eget navn et andet sted end Lunar så. Coinbase har automatiserede systemer, og hvis navnet ikke stemmer overens, går den ikke. Det er nok derfor.

Kommentar Avatar

Loise (19. maj 2021)

Nu har jeg prøvet mange gange gennem 1.5 mdr at oprette en Sepa overførsel til Coinbase på den adresse som findes på min side hos Coinbase under betalings metoder, men de har afvist mig hver gang med bemærkningen not specified reason agent generated og jeg kan ikke få dem til at give mig et andet svar. Tror du det er et problem at jeg har fælles konto med min mand? Min bank kan ikke gennemskue hvad problemet er…

  Kommentar Avatar

  MyCrypto.dk (19. maj 2021)

  Hej Loise,

  Dit navn hos banken skal være det samme, som du har anvendt hos Coinbase. Du kan prøve at oprette en konto hos Lunar her (i dit eget navn) og overføre til den fra din fælleskonto.

Kommentar Avatar

Loise (12. april 2021)

Mange tak for et hurtigt svar. Jeg forstår dit svar sådan at der vil blive åbnet op for større køb på et tidspunkt. Ved du hvad vi kan regne med der? Vi er ganske grønne og bliver noget forpustede over at skulle handle flere steder så umiddelbart tænker vi at blive i coinbase

  Kommentar Avatar

  MyCrypto.dk (12. april 2021)

  Hej Loise,

  Det er helt fint, Coinbase er også meget nem. Der er begrænsninger på Coinbase for nye brugere, og de skulle gerne stige. Hvis I vil købe stort ind, så overfør penge i stedet for at betale med kort, så sparer I også penge.

Kommentar Avatar

Loise (12. april 2021)

Min mand og jeg har købt bitcoin på coinbase for første gang med betalingskort og vi får at vide at vi kun kan købe for lidt over 1000 euro om ugen. Er det fordi vi har brugt visa kort? Vi undrer os over at vi så skal vente 1 uge mere før vi så kan købe for dette beløb igen…

  Kommentar Avatar

  MyCrypto.dk (12. april 2021)

  Hej Loise,

  Det er af sikkerhedsmæssige årsager, at I ikke kan få lov til at købe for mere end 1000 EUR i starten. I kunne eventuelt købe bitcoin hos eToro her. Der er lidt anderledes begrænsninger. I kan også prøve at lave en SEPA overførsel til Coinbase.

Kommentar Avatar

Sonja (20. februar 2021)

Hej igen.
Min mand startede på en reklame på Facebook, han kan ikke huske navnet men på overførslen er modtager Pl.Vload.com. Så ringede der en dansk dame og derefter blev det England RoyalC Bank. Det er rigtig mange penge vi kæmper med at få.
Nu er vi rigtig bange for blive udsat for identitets tyveri. Hvordan kan vi bedst sikre os når oplysningerne er i England
Mvh. Sonja

  Kommentar Avatar

  MyCrypto.dk (20. februar 2021)

  Hej Sonja,

  Tak for oplysningerne – det vil helt sikkert hjælpe andre. Det er ikke engang sikkert, at virksomheden opererer fra England. Der er ikke så meget I kan gøre ud over at være ekstra opmærksomme på mistænkelige transaktioner, emails eller opkald. Det er svært at vurdere, da vi ikke ved hvilke oplysninger I har givet dem.

Kommentar Avatar

Michael (20. januar 2021)

Hej
Jeg har sendt mit kørekort med cpr nr til, samt adresse osv, for at bekræfte mit ID. Er der noget farligt i det, med hensyn til inditetstyveri osv.

Kommentar Avatar

Emil (13. marts 2018)

Hej,

Jeg har for et par måneder siden købt lidt ETH og BTC via Coinbase – ved brug af kreditkort.
Prøvede så igen i går, men får besked om at transaktionen er annulleret af min bank.
Jeg har Danske Bank – er de så meget imod crypto at jeg ikke kan købe på Coinbase?

Kommentar Avatar

Brian (15. februar 2018)

Hej der.

Har bøvl med at min Coinbase konto ikke hedder det samme som min bank konto.

Er det “kende navnet” på min bank konto ( som man selv kan ændre ) eller skal banken gøre noget.

Kommentar Avatar

Jan (18. januar 2018)

jeg har forsøgt at oprette mig som bruger, men systemet vil ikke accptere mit kort og skriver, at der ikke er sammenhæng mellem mit navn som bruger og navnet på kortet. Det er dog oprettet med fuldstændig samme “ordlyd”. Jeg har skrevet flere mails via sitet, men intet hørt. Kan problemet opstå fordi, at jeg har et Ø i navnet?

Kommentar Avatar

Egorip (14. januar 2018)

No problem 😉 Og god weekend til dig også.
Jeg skal nok hilse og sige tak fra dig 😉

Kommentar Avatar

Egorip (12. januar 2018)

Hej Crypto

Super fed side!!!

Jeg er selv meget newbee inde for crypto valuta men overvejer at kaste noget mønt hertil.
Din side er meget hjælpsom og der er rigtig meget hjælpsom læsning. (Og jeg mangler stadig en del…)

Og jeg kan rigtig godt lide at du skriver at du tjener lidt mønt til dig/siden på links i artikler, til f.eks denne artikel hvor Coinbase er fremhævet, men at dette ikke afspejler sig i din mening om produktet, i artiklen!!

Ofte ser man at hvis man scorer mønt på et produkt, så er alt lyserødt og fejlfrit.
Men ikke i dine artikler! Du siger hvad du mener om produktet, uanset!
Det tager jeg hatten af for! 🙂

  Kommentar Avatar

  MyCrypto.dk (13. januar 2018)

  Hej Egorip,

  Tak for de fine ord. Du kan altid tilmelde dig nyhedsbrevet.

  Jeg prøver så vidt muligt altid at komme med min egen mening, fordi det er vigtigt i denne forvirrende verden. Formålet er at viderebringe den bedste information, og få lidt penge ud af det. Kunne anbefale andre, bedre betalende ting, men det er meget tvivlsomt, hvorvidt de er reelle eller ej – derfor gør jeg det ikke 🙂

  Hvis jeg ikke tager fejl (ud fra din mail), så mener jeg, at du har en side med en linksamling? 😉

   Kommentar Avatar

   Egorip (13. januar 2018)

   Hej MyCrypto.dk

   Jeg har selvfølgelig tilmeldt mig nyhedsbrevet.

   Det er helt korrekt at der er en side med link samlinger, under samme domæne navn men det er ikke mig der køre den.
   Der er en kammerat der har lavet den, som et “hygge projekt”, for en del år tilbage.
   Jeg har bare min email hos ham 🙂

   Hvis du ønsker det, kan jeg få ham til at lave et link til dig, på hans side.

   // Egorip

Kommentar Avatar

David (10. januar 2018)

Kære Crypto. Pt. bruger jeg coinbase men jeg synes at det er ret frustrerende at der en ugentlig begrænsning på €750. Jeg har forsøg at lave en bank validering(overførsels af €1) men har ikke rigtigt virket. Har du en ide til andre sider hvor der er lave gebyrer og hvor der ingen(eller mindre begrænsning)?

Kommentar Avatar

Anders Jensen (8. januar 2018)

Hvordan trækker man penge ud fra coinbase?

Hvis jeg går ind under buy/sell, og trykker på “add a Withdrawal Method” – Åbner et vindue, og når jeg trykker videre på det, forsvinder det ikke og der sker ikke mere.

Kommentar Avatar

Jakob (7. januar 2018)

Hej Crypto

Super fed side 🙂

Jeg har fundet en Wallet som hedder Sapo. Ud fra hvad jeg læser, skulle de være noget af det sikreste og handle igennem ?

Kender du dem..

  Kommentar Avatar

  MyCrypto.dk (7. januar 2018)

  Hej Jakob,

  Tak for de fine ord.

  Aldrig hørt om den wallet, så kan jeg ikke svare på (men det er negativt hvis jeg ikke kender den).

Kommentar Avatar

Carsten (2. januar 2018)

Er det ikke korrekt, at Coinbase også tager gebyr for at flytte coins fra deres wallets der til/fra andre wallets…? selv det at flytte coins fra Coinbase til/fra GDAX og andre exchanges….? Så drukner det jo snart i gebyrer…

Kommentar Avatar

Carl Langtved (25. december 2017)

Rigtig rigtig god side , men 1000 dollars spørgsmålet:: hvordan får man vekslet de forskellige coins til “menneskepenge” og derefter indsat på sin bankkonto i Danmark.

Mvh
Calle

Kommentar Avatar

Sune (22. december 2017)

Hej MyCrypto.dk.

Tænker jeg vil prøve førstegangskøb på Coinbase som du anbefaler.
Hvordan fungerer det når man vil flytte coins ud til en wallet – Tænkte at prøve coinomi.
Kan du evt. anbefale en wallet der er nem at bruge?

  Kommentar Avatar

  MyCrypto.dk (23. december 2017)

  Hej Sune,

  Du skal bare trykke “Send” inde på Coinbase og derefter indtaste adressen på din wallet.

  Du kan finde en liste over de bedste wallets her.

Kommentar Avatar

Steen (18. december 2017)

Hej.
Jeg bruger Ledger Nano S og har købt via Copenhagen Bitcoin.
Jeg vil dog gerne anden udbyder, hvor jeg også kan købe Etherum – og gerne via bankoverførsel ???

Kommentar Avatar

Morgan Green (18. december 2017)

Fin side du har ! Jeg er ved at rive de sidste håtr af hovedet i frustration;

Jeg prøver desperat at oprette mig hos Coinbase, Kraken, Bittrex osv, men coinbase f.eks. vil ikke verify min telefon da jeg ikke modtager deres SMS, selv om både Pas og Kørekort er godkendt – jeg har også Google Autheticator kørende, men de vil stadig sende den fordømte SMS…
Nu har jeg lavet en Electrum wallet, men jeg skal jo købe mine coins et sted – har tænkt på færste investering skal være Etherum og Litecoins, men aner ikke om Electrum kan håndtere andet end BTC.

Hvad skal en nybegynder gøre ? Jeg vil nødig ende hos en skummel sidegade vekseler, og heller ikke et sted hvor man pludselig ikke kan veklse sine coins tilbage til EUR/USD, og videre til kredit kortet.

SKAL man have en HD i cryptovaluta for at smide 10-20.000 kr i crypto eller hvad ? Jeg læser og læser om de forskellige coins, og teknikken, men må indrømme jeg bare bliver mere og mere forvirret. Det er som om alle har svaret på den ENESTE coin der er lige ved at at eksplodere.
I sgans natur er min planlagte investering risikovillig, men når det er sagt vil jeg gerne have en accepteret coin der ikke allerede er steget 10.000% de sidste ti minutter, da alle siger at kun dumme penge køber på toppen – og i det lys skal man jo bare holde sig helt væk fra coins, for de er alle på toppen ?!

Kommentar Avatar

Jimmi (16. december 2017)

Findes der ikke sider på dansk man kan sætte ind på? Er herre dårlig til Engelsk.

Kommentar Avatar

Ronnie (16. december 2017)

Hvis jeg vil bruge 100k, er det så bedst at gøre via kraken eller bitstamp, hvor gebyret er mindre?
Og er det også muligt via de steder at lave et salg og få kontanter retur på ens konto? Hvis ikke hvad er der af gode muligheder?

  Kommentar Avatar

  MyCrypto.dk (16. december 2017)

  Hej Ronnie,

  100.000 DKK, så ville jeg nok gøre det igennem Kraken, Bitstamp eller GDAX.

  Der er mulighed for at trække pengene ud. Sæt dig grundigt i tingene, før du investerer 🙂 (Ved ikke hvor meget du ved om krypto, så det er venligt ment)

Kommentar Avatar

vadim michagin (16. december 2017)

først og fremmest tak for en super side som hjælper ny startede folk som mig..
jeg bruger lidt forskelligt. Blockchain og coinbase samt andet..
hvordan kan jeg overføre de forskelige crypto valutaer til kreditkort/bankkonto.. ? stort tak på forhånd
god week
Vadim

Kommentar Avatar

Nicolaj (14. december 2017)

Hej super fed og informativ side

Jeg har været bruger hos coinbase længe. Jeg vil gerne hive nogle penge ud til mig selv fra coinbase nu. Problemet er at jeg ikke kan. Jeg har fulgt processen og overført til en konto i Estland, som man skulle. Jeg har ventet på godkendelse i flere måneder, men har ikke hørt noget. Har du forslag til hvad jeg kan gøre?
På forhånd tak for hjælpen

  Kommentar Avatar

  MyCrypto.dk (14. december 2017)

  Hej Nicolai,

  Hvis du ikke kommer videre på Coinbase, så overfør dem til GDAX (via Coinbase) og overfør dem videre til en anden exchange (Bitstamp). De skal forbi GDAX, fordi deres gebyrer for overførsel er lig med 0.

  Håber det giver mening 🙂

Kommentar Avatar

Rasmus (11. december 2017)

Coinbase er pt. ubrugelig grundet presset fra popularitetsboomet. De har haft problemer med ID-godkendelser siden lørdag d. 9. dec., og deres service er generelt meget sensitive overfor spidsbelastningsperioder.

Har du et bud på en anden udbyder at starte hos som førstegangskøber? De 10 EUR i bonus ved køb af 100 EUR er svær at slå, men det kan i min optik være ligegyldigt, når siden er upålidelig.

   Kommentar Avatar

   Rasmus (11. december 2017)

   Tak for super hurtig feedback!

   Jeg kan se, at CEX.IO har en rimelig omfattende godkendelsesprocess tilgengæld for lave omkostninger. Korrekt?

   Nu bliver jeg nysgerrig: Hvorfor anbefaler du lige netop CEX.IO fremfor andre kendte som Bitstamp, Kraken, Coinify og de danske udbydere?

   Keep up the good work!

    Kommentar Avatar

    MyCrypto.dk (11. december 2017)

    Tak Rasmus!

    Har ikke nævnt CEX.IO på bloggen tidligere, men det er et godt alternativ til Coinbase. Det efterspørger mange nybegyndere.

    Til mere erfarne brugere anbefaler jeg Bitstamp og Kraken, som kan læses om i et indlæg jeg har skrevet for omkring en uge siden 🙂

   Kommentar Avatar

   Charlotte (18. december 2017)

   Den 18. dec. 2017
   Jeg forsøger at få verificeret mit kørekort på Coinbase. Nu har den “tænkt” i 10 minutter.
   Vil den spidsbelastning som Rasmus nævner umuliggøre verifikationen eller kommer den så småt til målet?
   Er det lidt mere end du kan svare på Crypto? ;D

Kommentar Avatar

Tonny (6. december 2017)

hi..

fed side, den giver et godt overblik.

Når jeg skal taste mine kortoplysninger ind, så vil den også have en Postal code, jeg aner ikke hvad det er, og det virker ikke til det er mit postnr. har du noget ide om det.

  Kommentar Avatar

  MyCrypto.dk (6. december 2017)

  Hej Tonny,

  Tak for din kommentar.

  Tjek at din adresse matcher med de informationer, du har givet tidligere. Prøv at se om du måske har tastet noget forkert, eller forkert land måske?

Kommentar Avatar

Søren (30. november 2017)

Jeg prøver at få en secondary verifycation på mit coinbase account for at jeg kan bruge Gdax. Men mit ID-Kort også kendt som Legitimationskort bliver afvist. Nogle idéer? jeg har endnu ikke noget kørekort.
Jeg har lige netop skrevet en support email til dem, men der går nok noget tid før de svarer på den

  Kommentar Avatar

  MyCrypto.dk (30. november 2017)

  Det er ikke nemt for Coinbase at holde styr på, hvilke dokumenter der er officielle, og derfor kan det være, at dit ID-kort ikke godkendes.

  Kommentar Avatar

  MyCrypto.dk (24. november 2017)

  Hej T,

  Dette kan skyldes, at kvaliteten på billedet ikke er god nok. Bare prøv igen. Det tager få minutter 🙂 I det mindste bliver du afvist med det samme og skal ikke vente i flere uger som andre steder.

Vil du dele din mening?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *