Billede til artiklen bedste Bitcoin wallet

Bedste Bitcoin wallet i 2021

Vil du investere i Bitcoin? Så skal du have dig en Bitcoin wallet. Det er Bitcoin’s svar på en konto eller tegnebog. Denne giver dig en adresse, som du kan modtage Bitcoins på.

En wallet giver dig muligheden for at opbevare Bitcoins på den. Dertil kommer spørgsmålet: Hvilken er den bedste Bitcoin wallet? Det svarer denne artikel på.

Der findes generelt to forskellige slags wallets til Bitcoin: hardware wallets og software wallets. Generelt anbefaler vi kun hardware wallets, da disse giver den absolut bedste sikkerhed i forhold til software wallets. En hardware wallet er en fysisk wallet.

Hvis du anvender den “forkerte” wallet, vil du være mere sårbar overfor hackerangreb og snyd. Får du en virus på din computer og har en software wallet, så kan du godt vinke farvel til dine penge.

Vælg en Bitcoin wallet

Som nævnt tidligere, anbefales der helt klart, at du vælger en hardware wallet til dine Bitcoins grundet den meget bedre beskyttelse du får. Man siger generelt, at Ledger laver de bedste wallets. Derfor anbefales Ledger Nano X til Bitcoin – deres nyeste Bitcoin wallet.

Køb Ledger Nano X

Den mest populære hardware wallet

Vil du have lige så god sikkerhed som ved Ledger Nano X, men vil ikke bruge lige så mange penge på en hardware wallet – så er der heldigvis et lige så godt alternativ til dig!

Dette alternativ hedder Ledger Nano S og er en ekstremt populær model, der flere gange har været komplet udsolgt hos Ledger.

Køb Ledger Nano S

Vores holdning er: Hvis du har mere end 2 gange hvad en hardware wallet koster i kryptovaluta, så bør du købe en hardware wallet.

Alternativer til hardware wallets

De nedenstående alternativer er enten software wallets eller online wallets. Sikkerhedsniveauet er lavere end hardware wallets, og software wallets er oftest sikrere end online wallets (husk kryptering!).

Blockchain.com (Online)

Tidligere kendt som Blockchain.info. Denne online wallet er meget populær blandt brugere af Bitcoin. Det er meget nemt at oprette en bruger på siden, og så har du en adresse. Ulempen er dog, at det foregår på en hjemmeside, og en hjemmeside er ikke ligefrem det bedste sted at have mange penge stående.

Derfor anbefales denne hjemmeside kun til folk, der lige vil eksperimentere med små beløb (0-500 kroner). Vælger du at bruge denne wallet, så slå alle sikkerhedsindstillinger til.

Besøg Blockchain.com

Jaxx Liberty (Software)

Tidligere kendt som Jaxx. Denne software wallet fås til Android, iOS, Chrome (som udvidelse) og computeren. En solid brugeroplevelse på alle platforme.

En af fordelene ved at anvende Jaxx Liberty er at man både har Changelly og ShapeShift indbygget i softwaren så man nemt kan skifte fra den ene kryptovaluta til den anden.

Besøg Jaxx.io

Køb Bitcoin til din Bitcoin wallet

Nu har du forhåbentlig en god wallet, du kan bruge til at sende og modtage Bitcoins med. Nu skal du bare købe Bitcoin, og vi har lavet en guide til det:

Læs hvordan du køber Bitcoin (BTC)

Vi opdaterer løbende alle vores guides, så du altid har den nyeste information omkring køb og salg af Bitcoins i Danmark.

Ofte stillede spørgsmål om Bitcoin wallet

Bedste Bitcoin wallet?

Den bedste wallet til Bitcoin er enten en Ledger Nano S eller en Trezor. Disse er meget prisvenlige og dækker behovet hos de fleste.

Hvad er en Bitcoin wallet?

En Bitcoin wallet et stykke software eller en fysisk genstand, der opbevarer dine Bitcoins og validerer transaktioner. Denne wallet holder på hemmelig information, mere specifikt din private nøgle som bruges til at validere transaktioner og “underskrive” dem, så du kan bruge dine Bitcoins.

Hvordan virker en Bitcoin wallet?

En Bitcoin wallet virker på den måde, at den “underskriver” en transaktion, så du kan sende Bitcoins til en anden. Du kan også modtage til en wallet. Det er specielt vigtigt at have en god wallet, så den del, hvor du sender penge er så sikker som mulig.

Hvad koster en Bitcoin wallet?

Det koster faktisk ikke noget at bruge en Bitcoin wallet, fordi det bare er et stykke software, du kan downloade. Der er dog gebyrer forbundet med overførsler, og disse svinger hele tiden. Vil du købe en fysisk hardware wallet til Bitcoin, koster det dig fra omkring 500 kr.

Hvordan konverterer jeg min wallet til penge?

Det er ikke muligt at konvertere Bitcoins til rigtige penge igennem en wallet, her skal du igennem en børs eller sælge til en privatperson. Heldigvis er det meget nemt at gøre, bare følg instruktionerne på vores hjemmeside.

Kommentarer

44 kommentarer til “Bedste Bitcoin wallet i 2021

Kommentar Avatar

Lars Sørensen (10. februar 2021)

Er hardware wallet det sikreste? Hvad gør man, hvis den går i stykker eller der kommer fejl på den? Er en kode på papir i en bankboks en mulighed og en bedre løsning?

  Kommentar Avatar

  MyCrypto.dk (10. februar 2021)

  Hej Lars,

  Det er måske kombinationen af begge, der er den “bedste” løsning. Det er jo netop sådan du genopretter en hardware wallet.

Kommentar Avatar

David (9. januar 2018)

Hej Crypto. Super fed “artikel” du har skrevet. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vide om det er muligt at træffe dig personligt(eller måske via FB??). Jeg er netop begyndt at investere i kryptovaluta og kunne godt tænke mig at netværke med en “prof”.

  Kommentar Avatar

  MyCrypto.dk (9. januar 2018)

  Hej David,

  Tak skal du have!

  Det er muligt at træffe mig personligt/FB – send en mail (du finder min mail i “Kontakt”).

Kommentar Avatar

Jannick (6. januar 2018)

hey crypto.

jeg har lige prøvet at sende noget ethereum fra min bitpanda konto til min ledger nano s for en time siden men de er ikke gået ind er det normalt??

  Kommentar Avatar

  MyCrypto.dk (6. januar 2018)

  Hej Jannick,

  Intet kan betegnes som “normalt”. Der er meget pres på netværket, og dette giver en god anledning til at sætte sig ind i hvordan Ethereum virker 🙂

Kommentar Avatar

Allan (4. januar 2018)

Hej,

Du skriver “Kig eventuelt på Electrum til LTC”
Er Electrum ikke kun til bitcoins??

Mvh Allan

Kommentar Avatar

Poul Jørgensen (25. december 2017)

Tak for svar
Jeg har lige et spørgsmål mere
Koster det penge ( fees ) hver gang man flytter crypto valuta rundt mellem f.eks Exchange og en Ledger Nano S
Hvis jeg overfører div. Crypto valutaer over på min Nano S ( som alle råder en til at gøre ) og på et tidspunkt vil bruge f.eks nogle bitcoin til at købe ripple eller monero så skal de vel flyttes fra min Nano S og ind på en Exchange og tilbage igen som den nye valuta ??? Det koster vil nogle penge hver gang
Mvh. Poul J.

Kommentar Avatar

Poul Jørgensen (21. december 2017)

Hej
Rigtig god side du har
Jeg har købt en nano s men der er kun bitcoin ethereum og fido U2F som valg på enheden
Hvordan får man overført ripple Monero dash osv. til den ?
Og kan man overhovedet ligge disse coins på den
Håber du kan hjælpe mig

Mvh. Poul J

Kommentar Avatar

Anders K. (12. december 2017)

Hej
Hvis jeg vil igang med at købe kryptovaluta, og ikke har en wallet endnu, hvilken ville du så anbefale. Hvis jeg vil have det så sikkert som muligt, har jeg umiddelbart forstået at man skal lave en hardware wallet er det korrekt, og i så fald hvilken skal man bruge? Jeg vil gerne købe forskellige kryptovaluta, herunder f.eks. Litecoin, Monero, Decred og Ripple.

  Kommentar Avatar

  Anders K. (12. december 2017)

  Jeg er i tvivl om, om den samme wallet kan bruges til mange forskellige, eller hvordan det foregår?

   Kommentar Avatar

   MyCrypto.dk (12. december 2017)

   Hej Anders,

   Som udgangspunkt kan en wallet kun anvendes til én valuta, men et par stykker på listen kan tage flere. Tjek dem ud ved at gå ind på hjemmesiderne.

   Kommentar Avatar

   Anders K. (12. december 2017)

   Hej
   Tak for hurtigt svar. Det vigtigste lige nu er egentlig Litecoin, da jeg ville have købt den for en uge siden allerede, og den flyver jo bare deropad 🙂
   Hvilken gratis wallet vil du anbefale til den?

     Kommentar Avatar

     Anders K. (12. december 2017)

     Men som jeg har forstået det, skal man så ikke købe Ledger Nano S? Eller kan man også oprette den gratis på computeren?

Kommentar Avatar

Sebastian (5. december 2017)

Hejsa

Virker sådan en ledger nano til alle slags valutaer? kan man have flere typer valuta på samme tid eller låses den til en slags?

Bedste hilsner
Seb

  Kommentar Avatar

  MyCrypto.dk (5. december 2017)

  Hej Sebastian,

  Du kan have mange forskellige slags på, som du kan se på deres hjemmeside.

  Det er muligt at have 3-4 apps (wallets) installeret på en Ledger Nano S på én gang, men den gemmer stadig de slettede.

Kommentar Avatar

Simon (1. december 2017)

Hej,

Hvilken cloud wallet vil du anbefale at bruge ? Jeg skal bruge den til diverse forskellige crypto valutaer.

Tak for dine input 🙂

  Kommentar Avatar

  MyCrypto.dk (1. december 2017)

  Hej Simon,

  Helst ingen, fordi så er sikkerheden op til udbyderen. Der findes så vidt jeg ved ingen “cloud wallet” i stand til at opbevare alle coins.

  Du kunne evt. kigge på Ledger Nano S – den har virker på fleste systemer.

Kommentar Avatar

Erik (8. november 2017)

Måske et dumt spørgsmål, men nu tør jeg alligevel.
Har du erfaring indenfor skattepligt i DK? Dvs. staten vil selvfølgelig gerne have at vi betaler skat lige som man skal på aktier. Men hvis jeg nu få overført fra en online wallet til min bank konto, hvorvidt holder de øj med beløb under 500K
På forhånd tak,
E

  Kommentar Avatar

  MyCrypto.dk (8. november 2017)

  Hej E,

  Jeg vil anbefale, at du tager fat i en professionel. Specielt hvis der er tale om store beløb. Har du købt Bitcoins eller andet i spekulationsøjemed, så skal der betales skat. Min kommentar er dog ikke juridisk rådgivning, og du bør snakke med en professionel.

Kommentar Avatar

Jesper (21. oktober 2017)

Hej,

Jeg er stille og roligt ved at opbygge en lille portefølge at cryptovalutaer.
I den forbindelse har jeg et par spørgsmål omkring sikkerhed.

Jeg er klar over at hele spørgsmålet omkring sikkerhed ligger hos ejeren selv.

Hvis vi forestiller os at jeg har x valutaer på hardware og klient wallet: Hardware wallet brænder sammen med huset og computeren hvor klienten lå på ligeså.

Hvad nu?
Ligemeget hvordan og hvor jeg gemmer mine valutaer, har jeg så altid en form for bagdør som altid kan give mig adgang til dem igen?

Eller hvad hvis vi forestiller os at firmaet bag min klient stopper udvikling og support af min klient, og pludselig en dag virker den ikke mere? Hvad gør jeg så?

Mvh

  Kommentar Avatar

  MyCrypto.dk (22. oktober 2017)

  Hej Jesper,

  Hardware wallet brænder sammen: Du har en backup på papir, som du kan smide ind i hvilken som helst hardware wallet eller endda på computeren.

  Huset brænder sammen: Derfor skal du have dine private keys, 24 ords backup sætning og lignende på forskellige lokationer.

  Computeren brænder sammen: Skriv de 24 ord fra din klient (eller lignende) ned. Ellers backups af private keys.

  Hvis firmaet bag klienten stopper med udvikling, så kan du altid smide private keys ind i en anden klient, og så kører det igen.

Kommentar Avatar

Kim Jessen (12. oktober 2017)

Hej,

Jeg bruger Bread wallet. Min gendannelseskode har jeg noteret på et ark og opbevares i mit våbenskab
Men jeg er stadig ikk blevet klog på, hvor jeg bruger min gendannelseskode, hvis min tlf skulle gå itu. Hvordan og hvor bruger jeg koden? Nu har jeg så alligevel en alternativ indgang til min wallet, hvis min tlf går itu. Jeg bruger også IPad.

  Kommentar Avatar

  MyCrypto.dk (13. oktober 2017)

  Hej Kim,
  Det er 12 ord du sandsynligvis har skrevet ned. De kan smides ind i samme app på en ny telefon, og så bliver din wallet gendannet. Skulle Bread Wallet stoppe med at virke, så findes der en del andre programmer og apps, der kan håndtere de 12 ord fra Bread Wallet.

  Kommentar Avatar

  MyCrypto.dk (10. juni 2017)

  Du kan sagtens have en klient wallet som cold wallet. Det kræver bare, at du laver en watch-only wallet på din computer med internet, og derefter signer fra din cold wallet.

   Kommentar Avatar

   Kim Monberg (11. juni 2017)

   Hvad sker der hvis ens computer bryder sammen, og man har en cold wallet på den?

   Er der mulighed for en eller anden form for backup, så man kan redde den?

     Kommentar Avatar

     Henrik Kristiansen (29. december 2017)

     Hej
     Jeg har lige et spørgsmål,denne backup på ledger nano s på 24 ord.

     Er hel ny inden for dette,har købt en ledger nano

     Når man bruger denne backupsætning genskaber man så de forskellige valuta man havde som den var før.

     Hvordan kan dette data/valuta være i 24 ord hvis ledger nano er skadet eller ødelagt 😉

     Kommentar Avatar

     Henrik Kristiansen (29. december 2017)

     Hej Crypto

     Tak for dit hurtige svar 😉

     Lige et spørgsmål til,bliver det opdateret hver gang man sætter mere valuta ind på ledger.

     Hvad er bedste klient wallet til køb fra 2000-15000 som kan klare de fleste valuta 😉

     Mvh Henrik

Vil du dele din mening?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *