Partnerfinansieret indhold

Køb Litecoin

Vi har udvalgt forhandlere til dig baseret på:

Handel med kryptovaluta indebærer høj risiko. Historiske afkast er ikke udtryk for fremtidige afkast. Minimum 18 år.

Firi

Betalingsmetoder: kort, bankoverførsel, Apple Pay Gebyr: 0,70-3,90%. Log ind med MitID.

BitInvestor

Betalingsmetoder: MobilePay, Apple Pay, kort og bankoverførsel. Gebyr: 1,90-2,90%.

BitPanda

Betalingsmetoder: kort, bankoverførsel, Skrill og andre. Gebyr: 1,50%.

Guide: Køb Litecoin

Køb Litecoin hurtigt med vores guide. I denne kommer vi ind på, hvordan du køber Litecoin som investering.

Som for andre kryptovalutaer så har 2021 været et godt år. Havde du købt Litecoin i starten af 2021, så kunne du i skrivende stund stå med et urealiseret afkast på 204,90%. Det er rigtig meget, og spørgsmålet er bare, om hvordan det kommer til at udvikle sig fremover.

Den hurtigste måde at komme i gang med at købe Litecoins på er ved at oprette en konto her. Du handler til lave gebyrer og får gratis opbevaring.

Denne guide fokuserer på vores favoritplatform. I det nedenstående gennemgår vi trin-for-trin, hvordan du køber Litecoin. Start med at oprette en handelskonto ved at klikke her. Herefter trykker du på en knap, der er markeret med en rød boks.

På platformen kan du købe Litecoin med kreditkort, Paypal og bankoverførsel.

Opret konto

For at komme videre skal du indtaste en række personlige oplysninger. Dette skal du, fordi det er en reguleret platform. De reguleret af en myndighed på Cypern, der svarer til det danske “Finanstilsynet”. Du kan derfor roligt oprette dig på deres platform.

For at de kan drive en legal platform, skal de bede om en paskopi og måske andre dokumenter. Du kan uploade disse uden at bekymre dig.

Find din valuta

Efter oprettelsen af din konto kan du indsætte penge på din konto. Vi beskriver ikke, hvordan det gøres her, da dette er meget ligetil. Efter du har indsat penge. så er du klar til at købe Litecoin. Du skal bare søge på “Litecoin” eller “LTC” i toppen.

Der kan komme flere resultater frem, du skal bare være den, der hedder “Litecoin”.

Du kommer ind på siden om Litecoin. På denne side kan du læse mere om den eller finde ud af, hvad eksperterne har at sige til den. Du trykker på “Trade” i toppen for at komme i gang med at handle Litecoin.

Køb Litecoins ved at klikke på “Open Trade”

Når du kan se ovenstående vindue, hvor der står “Litecoin” i stedet, så er du på rette vej. Du indtaster blot, hvor meget du ønsker at invester for og afslutter med “Open Trade”. Du er nu den stolte ejer af Litecoins. Du kan til enhver tid lukke din position ved at gøre det modsatte eller klikke på “Close Position”, når det er den rigtige Litecoin kurs.

Ved at købe Litecoin på platformen, så køber du det underliggende aktiv. Hvis du sælger, uden at have Litecoin, så er der tale om en short position baseret på CFD’er. Disse fungerer på en anden måde, og du bør læse op på dem.

Hvad kommer man til at betale i gebyr? Du betaler et spread på 1,00% på Litecoin.

Spørgsmål? Stil dem i kommentarfeltet under denne artikel.

Køb kryptovaluta

Køb kryptovaluta hos Firi, hvor du får lave gebyrer. Du får også gratis opbevaring af kryptovaluta.

Handel med kryptovaluta indebærer høj risiko. Historiske afkast er ikke udtryk for fremtidige afkast. Minimum 18 år.