Køb Litecoin hurtigt med vores guide. I denne kommer vi ind på, hvordan du køber Litecoin som investering.

Som for andre kryptovalutaer så har 2021 været et godt år. Havde du købt Litecoin i starten af 2021, så kunne du i skrivende stund stå med et urealiseret afkast på 204,90%. Det er rigtig meget, og spørgsmålet er bare, om hvordan det kommer til at udvikle sig fremover.

Du kan gå hurtigt i gang ved at oprette dig hos en af de nedenstående platforme:

etoro-150x150
5/5
67% af privatinvestorer taber penge, når de handler CFD’er med denne udbyder. Du burde overveje, om du har råd til at risikere dine penge. Annonce.

Guide: Køb Litecoin hos eToro

Denne guide fokuserer på vores favoritplatform – eToro. I det nedenstående gennemgår vi trin-for-trin, hvordan du køber Litecoin. Start med at oprette en handelskonto ved at klikke her. Herefter trykker du på en knap, der er markeret med en rød boks.

Hos eToro kan du købe Litecoin med kreditkort, Paypal og bankoverførsel.

Opret konto

For at komme videre skal du indtaste en række personlige oplysninger. Dette skal du, fordi eToro er en reguleret platform. De reguleret af en myndighed på Cypern, der svarer til det danske “Finanstilsynet”. Du kan derfor roligt oprette dig på deres platform.

For at de kan drive en legal platform, skal de bede om en paskopi og måske andre dokumenter. Du kan uploade disse uden at bekymre dig.

Find din valuta

Efter oprettelsen af din konto kan du indsætte penge på din konto. Vi beskriver ikke, hvordan det gøres her, da dette er meget ligetil. Efter du har indsat penge. så er du klar til at købe Litecoin. Du skal bare søge på “Litecoin” eller “LTC” i toppen.

Der kan komme flere resultater frem, du skal bare være den, der hedder “Litecoin”.

Du kommer ind på siden om Litecoin. På denne side kan du læse mere om den eller finde ud af, hvad eksperterne har at sige til den. Du trykker på “Trade” i toppen for at komme i gang med at handle Litecoin.

Køb Litecoins ved at klikke på “Open Trade”

Når du kan se ovenstående vindue, hvor der står “Litecoin” i stedet, så er du på rette vej. Du indtaster blot, hvor meget du ønsker at invester for og afslutter med “Open Trade”. Du er nu den stolte ejer af Litecoins. Du kan til enhver tid lukke din position ved at gøre det modsatte eller klikke på “Close Position”, når det er den rigtige Litecoin kurs.

Ved at købe Litecoin på eToro, så køber du det underliggende aktiv. Hvis du sælger, uden at have Litecoin, så er der tale om en short position baseret på CFD’er. Disse fungerer på en anden måde, og du bør læse op på dem.

Hvad kommer man til at betale i gebyr? Der er ingen gebyrer eller kommission, men du betaler et spread på 1,90% på Litecoin hos eToro.

Spørgsmål? Stil dem i kommentarfeltet under denne artikel.

 

eToro er en platform, hvor du kan handle med mange forskelle aktiver, herunder CFD’er.

Bemærk venligst, at CFD’er er komplekse instrumenter og har høj risiko på grund af gearing. 67% af privatinvestorer mister penge, når de handler CFD’er hos denne udbyder. Du burde overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at tage denne risiko.

Tidligere afkast er ikke en indikation for fremtidigt afkast. Den viste handelshistorik er ikke mere end 5 år gammel, hvorfor den ikke kan bruges til at træffe beslutninger om investering ud fra.

Copy trading er en portfolio management ydelse leveret af eToro (Europe) Ltd., som er autoriseret og reguleret af Cyprus Securities and Exchange Commission.

Kryptovalutaer er volalite instrumenter, som kan svinge meget på kort tid. Derfor egner disse investeringer sig ikke til alle investorer. Bortset fra CFD’er, så er kryptovalutaer ikke regulerede og dermed føres der ikke tilsyn med dem af nogen myndigheder i EU.