Bitcoin ikon

Bitcoin (BTC)

250.394 DKK

Køb Sælg

67% af privatinvestorer taber penge, når de handler med CFD'er. Du bør overveje, om du har råd til at tage denne risiko.
Kryptovalutaer er ikke regulerede i de fleste EU-lande, derfor er der ingen EU-investorbeskyttelse.

Ofte stillede spørgsmål om Bitcoin

Hvad er den aktuelle kurs på Bitcoin?

Den aktuelle kurs er på 250.394 DKK. Data er opdateret for maksimum 5 minutter siden.

Hvilken wallet/tegnebog er kompatibel med Bitcoin?

Bitcoin er kompatibel med alle nedenstående wallets/tegnebøger:

Det er som regel bedst at vælge en hardware wallet til opbevaring af Bitcoin frem for en software wallet. Din mobiltelefon og computer kan meget nemmere være kompromitteret end en fysisk hardware wallet. Med en så lav pris på hardware wallet, er det næsten aldrig risikoen værd at gå med en software wallet.

Hvor kan Bitcoin handles?

Bitcoin kan handles på alle nedenstående børser:

Der findes selvfølgelig også andre børser, hvor Bitcoin kan handles. Denne liste er et generelt overblik over pålidelige børser.

Hvad er Bitcoin (kort fortalt)?

Bitcoin er den første kryptovaluta, skabt af Satoshi Nakamoto.

Hvilket symbol har Bitcoin på børserne?

Bitcoin har symbolet "BTC".

Hvor mange Bitcoin kan der maksimalt være i cirkulation?

Der kan maksimalt være 21.000.000 BTC i cirkulation.

Hvilken slags kryptovaluta er Bitcoin?

Bitcoin er en proof-of-work valuta.

Kom i gang med Bitcoin

Inde på denne hjemmeside kan du læse nærmest alt om Bitcoins, Ethereum og andre kryptovalutaer. Jeg blogger om det næsten dagligt, og du vil hurtigt lære, hvordan man kommer i gang med Bitcoins. Inde på den her live kurs side vil jeg komme ind på en del af det, men hvis du vil læse mere om det, så klik på de links, der er i denne artikel. Jeg har skrevet meget gennemgående artikler om de forskellige emner præsenteret her.

Nemmeste måde at købe Bitcoins på (Kreditkort)

Den absolut nemmeste måde at købe Bitcoins på som nybegynder er helt klart via Coinbase (klik her for at åbne konto). Her kan du nemlig betale med kreditkort, og mange anvender den hjemmeside af netop denne grund. Brugervenligheden er helt i top, og ingen har slået dem på brugervenlighed endnu. Fordi du bruger et link fra denne hjemmeside, så får du faktisk en bonus på $10, hvis du som minimum køber for $100. Det er også en god grund til at vælge Coinbase, selv om gebyrerne kan være lidt høje.

En billigere men sværere måde at købe Bitcoins på (EU Bankoverførsel)

Det kan være en del billigere at købe Bitcoins via exchanges (børser) sammenlignet med Coinbase, hvis du handler for meget store beløb (mange tusind). Det er dog også meget mere kompliceret, og brugervenligheden er næsten i bund sammenlignet med Coinbase. Er du erfaren, så vælger du en exchange og betaler med EU bankoverførsel (SEPA-overførsel). Sådan en bankoverførsel koster typisk 20 kr., og du skal overføre i Euro. Du kan læse min guide til Bitcoin exchanges ved at klikke her.

Undgå at købe Bitcoins fra andre folk

Hvis du er nybegynder, så vil jeg som udgangspunkt ikke anbefale dig at købe Bitcoins fra fremmede, fordi der er en stor risiko for at blive snydt eller lignende. Jeg har selv en del viden om privat handel, derfor har jeg skrevet en guide om det. Du kan læse den ved at klikke her.

Yderligere information om Bitcoin

Først og fremmest skal du vide, at der findes en del forskellige kryptovalutaer, men Bitcoin var den, der startede det hele. I dag er Bitcoin omkring 100.000 kr. værd, og den har været under 1 kr. før. Der kan ikke være mere end 21.000.000 Bitcoins (BTC) i omløb, og derfor er den meget attraktiv. Der er mange fordele ved Bitcoins og kryptovaluta generelt. Du kan læse min gennemgående introduktionsartikel til Bitcoins.

MyCrypto