btc
Bitcoin (BTC)
391.801,00 kr.

67% af privatinvestorer taber penge, når de handler CFD'er med denne udbyder. Du burde overveje, om du har råd til at risikere dine penge.

Bitcoin kurs

Den nuværende kurs på Bitcoin (BTC) er på 391.801,00 kr.

Information om Bitcoin

Her har vi besvaret nogle af de oftest stillede spørgsmål om Bitcoin.

Hvor mange Bitcoin kan der være i cirkulation?

Der kan maksimalt være 21.000.000 BTC i cirkulation.

Hvilket symbol har Bitcoin på børserne?

Du kan finde Bitcoin på børserne under symbolet BTC.

Hvilke type valuta er Bitcoin?

Bitcoin er en Proof of Work valuta.

Hvor kan Bitcoin handles?

Bitcoin kan handles på følgende børser og platforme:

eToro, Coinbase, Plus500 (CFD), Revolut, Binance, BitPanda, KuCoin, Bittrex, Changelly, CPH Crypto, Kriptomat, Stormgain, og en række andre.

Hvilke wallets er kompatible med Bitcoin?

Bitcoin er kompatibel med følgende wallets:

Ledger Nano X (Hardware), Trezor Model T (Hardware), Trezor Model One (Hardware), Ledger Nano S (Hardware), og en række andre.

Uddybende information om Bitcoin

Bitcoin er en kryptovaluta. Det er en decentraliseret digital valuta, som er baseret på kryptografi. Dette er også grunden til, at det hedder kryptovaluta. På grund af dens decentraliserede natur kan den operere uden om en central autoritet som en bank eller en virksomhed. Dette er i modsætning til danske kroner, dollars, euro og mange andre fiat valutaer, som bliver kontrolleret af de respektive centralbanker eller nationalbanker.

Det er altså muligt for to personer at sende penge til hinanden (peer-to-peer) uden at skulle stole på eller være afhængig af en eller flere mellemmænd. Skal du sende en normal overførsel, så skal den igennem en masse mellemmænd. Disse kalder man også for intermediary banks.

Hvem står bag Bitcoin?

Opfinderen bag Bitcoin er en ukendt person eller gruppe under navnet Satoshi Nakamoto, som udgav et såkaldt whitepaper, der beskrev, hvordan en kryptovaluta skulle fungere. Der er gået over 10 år, og Satoshi Nakamotos sande identitet er stadigvæk ikke blevet opsporet. Der har dog været en del spekulation omkring, hvem det kunne være.

Bedste Bitcoin platforme
Bedste Bitcoin wallets
CFD'er er komplekse instrumenter og der er stor risiko for at tabe penge hurtigt på grund af gearing. Mellem 67-89 % af detailinvestorkonti taber penge ved handel med CFD'er. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD'er virker, og om du har råd til at tage en høj risiko for at tabe dine penge.

Den bedste handelsplatform

Køb og sælg kryptovalutaer ved at oprette dig herunder.

67% af privatinvestorer taber penge, når de handler CFD'er med denne udbyder. Du burde overveje, om du har råd til at risikere dine penge.