Ethereum ikon

Ethereum (ETH)

15.238,94 DKK

Køb Sælg

67% af privatinvestorer taber penge, når de handler med CFD'er. Du bør overveje, om du har råd til at tage denne risiko.
Kryptovalutaer er ikke regulerede i de fleste EU-lande, derfor er der ingen EU-investorbeskyttelse.

Ofte stillede spørgsmål om Ethereum

Hvad er den aktuelle kurs på Ethereum?

Den aktuelle kurs er på 15.238,94 DKK. Data er opdateret for maksimum 5 minutter siden.

Hvilken wallet/tegnebog er kompatibel med Ethereum?

Ethereum er kompatibel med alle nedenstående wallets/tegnebøger:

Det er som regel bedst at vælge en hardware wallet til opbevaring af Ethereum frem for en software wallet. Din mobiltelefon og computer kan meget nemmere være kompromitteret end en fysisk hardware wallet. Med en så lav pris på hardware wallet, er det næsten aldrig risikoen værd at gå med en software wallet.

Hvor kan Ethereum handles?

Ethereum kan handles på alle nedenstående børser:

Der findes selvfølgelig også andre børser, hvor Ethereum kan handles. Denne liste er et generelt overblik over pålidelige børser.

Hvad er Ethereum (kort fortalt)?

Ethereum er Bitcoin 2.0.

Hvilket symbol har Ethereum på børserne?

Ethereum har symbolet "ETH".

Hvor mange Ethereum kan der maksimalt være i cirkulation?

Der er ingen begrænsning på antallet af ETH i cirkulation.

Hvilken slags kryptovaluta er Ethereum?

Ethereum er en proof-of-work valuta.

Køb Ethereum

Er du interesseret i at købe Ethereum? Hvis du er nybegynder og vil i gang på den nemmeste måde, så kan dette gøres igennem Coinbase. Ved brug af linket på denne side får du $10 gratis Ethereum, hvis du køber for minimum $100. Du kan også handle Bitcoins og Litecoins derinde – med kreditkort! Vi har også lavet en investeringsguide til Ethereum her.

Hvad er Ethereum?

Ethereum er en meget interessant kryptovaluta, og den kan også anvendes til rigtig mange andre ting. Inde på forsiden af denne hjemmeside kan du læse om Ethereum, men jeg har valgt at skrive en lille tekst til valutakurs siden. Så behøver du ikke lede efter det.

Med Bitcoin kom den revolutionerende teknologi kaldet Blockchain. Der gik en del år, og der opstod behov for nye ting. Blockchain kunne nu bruges til mange forskellige ting, og dette blev imødekommet af Ethereum. Ethereum er en form for “Bitcoin version 2” med rigtig mange nye funktioner. Ethereum introducerede os for smart contracts. Dette gjorde, at man nu kunne programmere på Blockchain, og dette gav mange fordele. I dag bliver Ethereum og dens ERC20-tokens brugt til størstedelen af alle Initial Coin Offerings.

For at uddybe omkring smart contracts, så kan jeg sige følgende: Det er en måde hvorpå man kan lave en computerkode, der kan facilitere rigtig mange ting. Eksempler på disse ting er: udveksling af aktier, penge, værdigenstande, ejendomme og meget mere. Fantasien sætter grænser. Som du nok kan se, så er Ethereum en god opgradering af Bitcoin, fordi den ikke kun kan bruges som valuta. Bitcoin kan også bruges til andre ting end valuta, men i dag er Bitcoin blevet en slags guld. Det er utroligt svært at bruge det, og derfor skal man finde et alternativ. Ethereum er et godt bud på dette, og derfor er prisen også steget rigtig meget i løbet af de seneste par måder.

Jeg kan huske, at Ethereum gik fra få dollars til omkring 200 dollars sidste år, og så troede en del, at det var det. Nu er den over 1000 dollars værd, og mange tror nu, at den kommer til at overtage Bitcoin. Denne konklusion ved jeg ikke, om jeg er enig i, da det ikke er det samme som Bitcoin.

Vil du vide mere om Ethereum, Ether, ERC20, osv.?

Inde på denne hjemmeside skriver jeg meget ofte artikler om netop dette emne (kryptovaluta og blockchain). Du kunne eventuelt bogmærke siden og vende tilbage, næste gang du mangler information. Alternativt (anbefalet) kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev, hvor du vil få opdateringer om kryptovaluta, blockchain og meget andet.

Hvis du har konkrete spørgsmål, så kan du prøve at anvende søgefunktionen og se, om der kommer svar. Hvis ikke, så kan du finde den mest relevante artikel på min hjemmeside og skrive en kommentar. Jeg svarer som udgangspunkt på alle kommentarer, og det går meget hurtigt.

Hvad kan du bruge Ethereum til?

Du kan bruge Ethereum til mange til, og jeg vil lige komme med et par eksempler.

  • Spekulation: Du har bare ETH, fordi du regner med, at den stiger i værdi.
  • Valuta: ETH kan anvendes som valuta i stedet for BTC.
  • Gas: ETH anvendes som gas, når man sender ERC20-tokens.
  • Smart contracts: Du kan bruge ETH til smart contracts.
MyCrypto