Partnerfinansieret indhold

Køb Ether

Vi har udvalgt forhandlere til dig baseret på:

Handel med kryptovaluta indebærer høj risiko. Historiske afkast er ikke udtryk for fremtidige afkast. Minimum 18 år.

Firi

Betalingsmetoder: kort, bankoverførsel, Apple Pay Gebyr: 0,70-3,90%. Log ind med MitID.

BitInvestor

Betalingsmetoder: MobilePay, Apple Pay, kort og bankoverførsel. Gebyr: 1,90-2,90%.

BitPanda

Betalingsmetoder: kort, bankoverførsel, Skrill og andre. Gebyr: 1,50%.

Guide: Køb Ethereum

Køb Ethereum ved at følge en af Danmarks bedste guides. Vi gennemgår i det følgende, hvordan du køber Ethereum på de mest populære platforme.

I år har der været meget fart på Ethereum og Ether. Havde du købt Ethereum i starten af 2021, så kunne du i skrivende stund have stået med et urealiseret afkast på 1.504,39%, fordi kursen på Ethereum er så høj lige nu. Ingen ved, om det kan blive ved.

Den hurtigste måde at komme i gang med at købe Ethereum på er ved at oprette en konto her. Du handler til lave gebyrer og får gratis opbevaring.

Her gennemgår vi trin for trin, hvordan du kommer til at købe Ethereum (ETH). Du starter selvfølgelig med at oprette en konto ved at klikke her. Herefter trykker du på en knap, der er markeret med en rød boks.

På platformen kan du købe Ethereum med kreditkort, Paypal og bankoverførsel.

Opret konto

Du skal indtaste en del personlige oplysninger for at komme videre med din oprettelse. Overvej om du ikke skal have et mere neutralt efternavn, så andre ikke kan identificere dig. Det er nemlig en social handelsplatform.

Efter din registrering skal du opgive flere oplysninger om dig selv og din økonomi. De beder dig om det, fordi de er reguleret af CySEC, der er det tilsvarende til Finanstilsynet på Cypern. De beder dig også om et billede af dit pas eller kørekort – dette skal de bede om, ellers må de ikke have dig som kunde.

Find din valuta

Hvis du allerede har indsat penge på platformen i forbindelse med oprettelsen af din konto, så kan du handle med det samme. Du skal bare søge på “Ether” eller “Ethereum” i toppen. Der kommer lidt forskellige resultater frem.

Vælg den første mulighed, da du sandsynligvis ikke ønsker at købe Ethereum Classic, som er mulighed nummer to.

Nu er du inde på siden om Ethereum. Herinde kan du læse mere om denne valuta, hvad andre synes og meget mere. Du er selvfølgelig interesseret i at købe Ethereum, hvorfor du skal trykke på “Trade”.

Køb Ethereum ved at klikke på “Open Trade”

Du har mulighed for både at købe og sælge Ethereum inde på “Trade”-vinduet. Vi forklarer lige hurtigt forskellene mellem køb og salg på platformen, da denne er vigtig.

Køber du Ethereum, så køber du det underliggende aktiv. Dette står der også, før du trykker på “Open Trade”. Sælger du derimod Ethereum, så er der tale om en CFD.

Hvis du kun er interesseret i at købe på nuværende tidspunkt, så skal du ikke tage stilling til noget. Du indtaster det ønskede beløb, du vil investere, og så “Open Trade”. Nemt! Du har nu købt Ethereum for første gang.

Opsummering

Der findes en del forskellige platforme, hvis man vil købe Ethereum i Danmark. Vi har udvalgt et par stykker og gjort det nemt for dig at vælge. Vælger du at følge vores guide, så guider vi dig hele vejen igennem.

Du kan dog selv lære, hvordan man spotter en god platform:

  • Kundeservice: Er du ikke så god til engelsk, så kan det være en god idé at vælge en dansk hjemmeside. Du skal dog vide, at du kommer til at betale højere gebyrer.
  • Opbevaring: Nogle steder skal du angive en adresse, du vil have dine Ethereum udbetalt til, når du køber. Andre steder opbevarer de dem for dig. Du bør overveje, hvad du synes er bedst.
  • Direkte gebyrer: Sammenlign forskellige platforme ved at kigge på deres gebyrer for veksling, køb, salg og diverse.
  • “Withdrawal” gebyr: Der kan være gebyrer i forbindelse med udbetaling af Ethereum eller gevinsten. Dette er oftest meget godt skjult.

Køb kryptovaluta

Køb kryptovaluta hos Firi, hvor du får lave gebyrer. Du får også gratis opbevaring af kryptovaluta.

Handel med kryptovaluta indebærer høj risiko. Historiske afkast er ikke udtryk for fremtidige afkast. Minimum 18 år.