Ledger Nano S er den absolut mest populære og mest anbefalede hardware wallet til Bitcoin og andre kryptovalutaer. Vi har her på siden anbefalet denne wallet en del gange, køb derfor en Ledger Nano S, hvis du vil have god sikkerhed for pengene.

Køb Ledger Nano S

Denne wallet kan opbevare alle de populære valutaer som Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin, osv. Du kan næsten anvende den med enhver kryptovaluta.

⭐ Sikkerheden er i top i forhold til gratis wallets
⭐ Brugervenligheden er i top i forhold til andre alternativer

Der er ingen steder i Danmark, hvor du kan få dig en Ledger til en god pris. Vi anbefaler derfor, at du køber den direkte hos producenten. På denne måde får du den bedste pris.

✔️ På lager, afsendes meget hurtigt
✔️ Sendes fra Frankrig (EU), så ingen told og ekstra gebyrer

Dette er altså den bedste pris på en Ledger Nano S i Danmark.

Spar 21% på Ledger Nano S

Selvom Ledger Nano S allerede er en meget billig hardware wallet, så er der stadigvæk penge at spare. Køber du den direkte hos producenten, så betaler du 536 kr. for den inklusiv fragt, hvis du køber én enhed.

Vi viser dig dog, hvordan du kan spare 21% ved at købe 3 enheder igennem dette link. Sammenligner man det dog med et scenarie, hvor man køber dem enkeltvis plus fragt, så sparer man altså ~34%! Det er vanvittigt meget.

Fordele

Kan du finde på flere fordele eller ulemper? Kommentér 👇

✔️ Meget for pengene. Du får rigtig meget for pengene. Sikkerhed kan man ikke få nok af. Her får du både sikkerhed og brugervenlighed. Hvorfor tabe en masse penge, fordi man ville spare et par hundrede kroner.

✔️ Den bedste sikkerhed. Når du ejer kryptovaluta, så ejer du reelt set en private key (kryptografisk nøgle). På en Ledger Nano S er det kun dig, der kender din private key, hvorfor det er din kryptovaluta.

✔️ Nem at benytte. Med den medfølgende applikation Ledger Live har du muligheden for at administrere 27 coins og over 1500 tokens. Dette kan gøres både fra din smartphone og computer.

✔️ Tjen penge på at opbevare kryptovaluta. Når du har dine tokens eller coins på din Ledger, kan du vælge at stake dem. Herved får du en form for renter på din kryptovaluta – uden at skulle gøre det store arbejde.

✔️ Installer apps. Du kan installere apps på din Ledger Nano S. Disse apps kan gøre, at du kan opbevare flere kryptovalutaer. Der er også en 2FA app, hvor du kan bruge din Ledger til at logge ind på Google og andre sider.

✔️ God byggekvalitet. Denne enhed er af god byggekvalitet og kan holde i mange år. Skulle den gå i stykker, er din kryptovaluta ikke tabt. Dette skyldes, at man kan tage backups og fortsætte på en ny enhed.

✔️ Kompatibel med mange andre wallets. Du kan bruge din Ledger Nano S sammen med MetaMask, MyCrypto, MyEtherWallet og mange andre – helt uden problemer.

Ulemper

❌ “En kæde er kun så stærk som det svageste led”. Det betyder i dette tilfælde, at hvis du ikke opbevarer dine 24 ord (backup) sikkert, så kan du miste din kryptovaluta den vej (ved tyveri eller tab).

❌ Der er faktisk ikke flere, men hvis vi skulle finde på noget, så er det, at det medfølgende kabel ikke er langt nok i alle tilfælde.

Om Ledger Nano S

Denne wallet er ekstremt populær, selv om det ikke længere er den nyeste version. Der findes nemlig en udgave med Bluetooth, der hedder Ledger Nano X. Mange foretækker dog stadigvæk Nano S, fordi den er via kabel og derfor mere sikker.

Ledger Nano S har i perioder i 2017 og start 2018 været komplet udsolgt på grund af dens popularitet. Dette fik priserne på denne wallet til at stige. Folk var dog stadigvæk villige til at betale over dobbelt dens normale pris. Dette viser bare, at denne wallet er pengene værd.

Den fungerer på den måde, at den indeholder dine kryptografiske nøgler. Når du skal gennemføre en transaktion, så skal du “underskrive” transaktionen med dine nøgler. Dette kan kun gøres ved at du fysisk trykker på en knap på din Ledger Nano S. Du har også muligheden for at se, hvilken adresse der overføres til, før du trykker godkend.

Det er også muligt at gendanne en Ledger Nano S, hvis du mister den fysiske enhed. Det kræves bare, at du stadigvæk har din backup sætning. Læs om det her.

På en wallet på en computer har en eventuel virus muligheden for at ændre, hvad du ser på skærmen. Du kan derfor komme til at overføre til en helt anden adresse, selv om den rigtige er vist på skærmen! Køb derfor din Ledger Nano S, før det er for sent.

Dette følger med ved køb af en Ledger Nano S

Indpakningen er meget simpel: Der medfølger en hardware wallet, mikro USB kabel samt papirer. Disse papirer bruges til at skrive din backup sætning ned. Indholdet er så simpelt og forklarer sig selv, at vi ikke behøver at lave en unboxing video af den.

Hvis du ønsker at finde alternativer til Ledger Nano S, så har vi lavet en oversigt over de bedste wallets til Bitcoin. MyCrypto.dk har generelt rigtig mange artikler om Bitcoin, kryptovaluta og sikkerhed.

Ofte stillede spørgsmål om Ledger Nano S

Hvor mange wallets kan man have i en Ledger Nano S?

En Ledger Nano S kan holde 26 forskellige coins og over 1500 tokens. Dette skyldes, at det er en multi-currency wallet.

Hvilken Ledger wallet er den bedste?

Hvis du går efter sikkerhed, så er en Ledger Nano S helt klart den bedste wallet, som Ledger har lavet.

Kan en Ledger Nano S blive hacket?

En hardware wallet beskytter dig mod angreb på børser, fordi du selv holder på dine Bitcoins. Du er også beskyttet mod mange andre slags angreb. Selve enheden er ikke blevet hacket endnu, og man skal ydermere have fysisk adgang til enheden, før dette er muligt.

Hvad sker der hvis min Ledger Nano S går i stykker?

Hvis din enhed går i stykker, så bestiller du bare en ny. Dine Bitcoins ligger ikke fysisk på enheden, men reelt set på det stykke papir, hvor du har nedskrevet de 24 ord. Du indtaster de 24 ord i den nye Ledger Nano S, og så er du kørende igen!

Skal min Ledger Nano S være tilsluttet for at jeg kan modtage kryptovaluta?

Nej, du behøver ikke have din Ledger tændt for at modtage kryptovaluta.

Skal jeg betale told og ekstra gebyrer, hvis jeg bestiller en Ledger Nano S?

Nej, vi henviser kun til butikker inden for EU, hvorfor du aldrig kommer til at betale ekstra gebyrer eller told.

Kan man købe en Ledger Nano S i Danmark?

Der er visse sælgere af Ledger wallets i Danmark, men vi anbefaler altid at man køber direkte hos producenter. Derfor henviser vi til dem.