Liste over danske Bitcoin og krypto advokater
Generelt

Liste over danske Bitcoin og krypto advokater

Der findes ingen lister over Bitcoinadvokater, nok fordi det ikke rigtig er blevet et begreb endnu – men det skal det nok blive. Mange har tjent en del penge på Bitcoin og andre kryptovalutaer, og mange andre gør det fortsat. Af denne grund opstår der i mange tilfælde et behov for en advokat, der kan hjælpe med det SKAT. SKAT siger ikke så meget om Bitcoin, og flere advokater har på Facebook udtalt sig om, at man ikke kan gøre brug af svarene på SKAT’s hjemmeside, fordi de gælder for det specifikke tilfælde. Der er forskellige anbefalinger fra sag til sag, og det skal advokaterne nok hjælpe dig med.

Inde på en Bitcoin-relateret Facebook gruppe bliver der en gang i mellem spurgt om advokater med forstand på Bitcoin og lignende – mange kommenterer faktisk disse indlæg med ønsket om at finde en. Heldigvis findes der et par stykker, der er blevet anbefalet af gruppens medlemmer. Indtil videre har jeg desværre kun to på listen, og de skulle være meget dygtige. Er der flere, der skal på listen, så må I endelig skrive en kommentar i bunden af denne side, så skal jeg nok tilføje dem.

Advokat: Payam Samarghandi
Firma: HORTEN

Advokat: Michael Juul Eriksen
Firma: Forsvarsadvokat

 1. Martin von Hammel fra Bird & Bird er også ret godt inde i Bitcoins og Blockchain – generelt er han dygtig indenfor IT.

  Du kan evt. se hans profil her: [link fjernet]

 2. Her hair her butter 1 btw I dag til danske kr skal jeg betale skat?

 3. Avatar

  JENS CHRISTIAN KROGH HANSEN

  28. oktober 2018

  hvilken facebook gruppe?
  findes der nogen i Jylland og er der nogen der nogen sager kørende?

 4. Avatar

  lars E

  21. juni 2019

  Hej
  Jeg har I 2017 købt bitcoins, og havde dem i en wallet, kan ikke huske hvilken, men har alle koder og andet dertil, og nu kan jeg ikke få mine bitcoins frem i min BRD wallet, er mine bitcoins tabt eller???

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

x