Der findes ingen lister over advokater der har med Bitcoin at gøre. Derfor lavede vi en liste over dem, så du kan finde en Bitcoin advokat.

Hvorfor skal man bruge en Bitcoin advokat?

Mange har tjent en del penge på Bitcoin og andre kryptovalutaer, og mange andre gør det fortsat. Ønsker du at finde ud af, hvordan du kan investere i Bitcoin, kan du læse mere på vores side.

Af denne grund opstår der i mange tilfælde et behov for en advokat, der kan hjælpe med det SKAT.

Desværre siger SKAT ikke så meget om Bitcoin, og flere advokater har på Facebook udtalt sig om, at man ikke kan gøre brug af svarene på SKAT’s hjemmeside, fordi de gælder for det specifikke tilfælde.

Der er forskellige anbefalinger fra sag til sag, og det skal advokaterne nok hjælpe dig med.

Find din Bitcoin advokat

Advokat: Payam Samarghandi
Firma: Samar Law
Om: Deres speciale er “Blockchain og virtuelle valutaer”.

Payam har endda lavet en komplet guide til skat af Bitcoin.

Advokat: Michael Juul Eriksen
Firma: Forsvarsadvokat

I dag findes der desværre ikke så mange, derfor er listen meget kort. Hvis du kender en eller flere Bitcoin advokater, så kan du smide en kommentar herunder 👇.

Kan man nøjes uden?

SKAT er desværre en meget kompleks ting i Danmark, der er rigtig mange regler på området. Når det kommer til et nyt område som kryptovaluta, så er der desværre ikke så meget praksis på området. Det gør det ekstra svært.

Derfor kunne det være en god ide at lade de professionelle om tingene. Det kan godt være, at det koster penge at hyre en advokat eller revisor, men pengene er potentielt godt givet ud.

I tilfælde hvor du har modtaget et brev fra SKAT om beskatning af kryptovaluta eller Bitcoin med et stort beløb på, er det nok en god idé. Konklusionen er derfor, at hvis du har lavet store summer på kryptovaluta, bør du overveje muligheden.