Partnerfinansieret indhold

Bitcoin Lån

Lån dine Bitcoins ud og modtag renter for det

Hvis du alligevel har en række Bitcoins eller en anden kryptovaluta liggende, så kan du få meget høje renter ved at låne det ud.

Bitcoin Lån

Der findes rigtig mange hjemmesider om hvordan man låner penge, men du kan som investor også låne dine penge ud. Det er mere interessant for læserne på denne hjemmeside, og derfor har vi også lavet denne guide til det. Har du penge stående på en børs eller lignende, så kan du altså låne dem til andre investorer og få gode renter til gengæld. Dette er specielt relevant i en økonomi, hvor vi har negative renter.

Få op til 20% i rente på kryptovaluta

Hvis du er interesseret i at lade din kryptovaluta forrente, så bør du tjekke den nedenstående platform ud. Du sætter penge ind, som du så låner ud til andre mennesker. Som belønning får du skyhøje renter i skrivende stund.

nexo
Lån din krypto ud på Nexo

Renten kan variere fra den ene valuta til den anden, og den kan ændre sig løbende. De 20% er indhentet fra Nexo.io d. 28.11.2021 og kan have ændret sig. Annonce.

Sådan virker det

Mange mennesker er interesserede i at låne penge, og det kan være svært for nogle af dem at gøre igennem banker. Af denne grund bliver de nødt til at låne penge på andre måder. I dag findes der virksomheder, som beskæftiger sig med det, og de betaler altså en del af renterne de får til dig. Du hjælper dem med at tjene penge, og så tjener du selv penge.

Det behøver ikke nødvendigvis være et Bitcoin Lån, da du sagtens kan låne til andre i mange forskellige valutaer. Bitcoin er dog den mest populære valuta, hvorfor vi tager udgangspunkt i den.

Resultatet efter 36 måneder

Kigger man på hjemmesiden Nexo, så kan man se, at betaler 6% i årlig rente, hvis man får det udbetalt i Bitcoin. Får man det dog udbetalt i NEXO, så får man en bonus på 2%, så man ender på 8%. Kigger man på en investering på 10.000 USD i Bitcoin, som man låner ud til andre, så bør den i skrivende stund teoretisk (alt andet lige) vokse til 11.942,52 USD om 36 måneder. Dette er nærmest 20% i det tidsrum.

De nuværende renter på forskellige valutaer

Tager man et kig på den højeste rente, så er den i skrivende stund på 20% om året, hvis man indsætter MATIC og får det udbetalt i NEXO. Man ender dog på 18%, hvis man vil have renterne udbetalt i samme valuta. Det ser også meget fornuftigt ud på stablecoins som DAI, USDX, EURX, USDT, osv. Her er risikoen mindre, da du ikke har så stor volatilitet. 

Fordelene ved at anvende Nexo

Der findes mange andre låneplatforme end Nexo, men Nexo har nogle helt specifikke fordele, og dem kommer vi ind på her. Først og fremmest, så får du daglig rente, og du skal dermed ikke vente i et år, før du får noget ud af det. 
 
Ud over ovenstående fordel, så har du altid adgang til dine midler, og du kan derfor trække dem ud. Renters rente effekt (compunding interest) er heller ikke noget, man skal ignorere. Dine penge vokser meget hurtigere, og det gør de altså på Nexo. Platformen har også meget høj sikkerhed, og du kan læse en masse anmeldelser om dem, hvis du stadigvæk er i tvivl.

Yderligere information om Nexo

  • Har en meget god score på Trustpilot
  • Har en forsikring på 375 millioner USD
  • Er revideret af armanino
  • Har udbetalt over 200 millioner USD i renter
  • Har over 2,5 millioner brugere
  • Understøtter 25 kryptovalutaer
  • Tilgængelig i over 200 lande og stater

Lyder det som noget for dig? Opret en gratis Nexo bruger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Køb kryptovaluta

Køb kryptovaluta hos eToro (CFD), hvor du får lave gebyrer. Du får også gratis opbevaring af kryptovaluta.

eToro (CFD)

51% of retail investors lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you can afford to take the high risk of losing your money.