Partnerfinansieret indhold

Bitcoin Robot

Sådan kommer du i gang med automatisk trading

Det kan være svært at følge med på markederne, og derfor er det også svært at følge en bestemt investeringsstrategi. Dette er nu blevet gjort nemmere med automatisk Bitcoin trading.

Bitcoin Robot

Hvad er en Bitcoin Robot? Der bliver hele tiden promoveret en masse måder, hvorpå du kan tjene penge igennem handel med kryptovalutaer. En af disse metoder er de såkaldte “Bitcoin Robotter” eller “Krypto Robotter”. Problemet med mange af disse udbydere er, at de direkte er svindel, og man skal derfor ikke oprette en konto hos dem.

Vi har dog valgt at skrive denne artikel alligevel, da der findes helt legitime måder hvorpå man kan trade automatisk, og dermed bliver det til en “Bitcoin robot”. I alle de metoder nævnt på siden, så er der fuld gennemsigtighed i hvad der sker.

Hvad er en Bitcoin Robot så? En Bitcoin Robot er et program, der trader automatisk for dig, og så tjener du penge på det. Hvis der er tale om en svindelside, så skriver de, at du altid tjener penge. Vi påpeger dog, at der ikke er garanti for at tjene penge. Det er der heller ikke, hvis du følger en bestemt strategi. Du kan dog i denne artikel finde værktøjer til at gøre det nemmere for dig at gennemføre din strategi.

Automatisk trading eller copy trading?

Det kan være svært at finde ud af, om man skal køre med copytrading eller med automatisk trading. Hvis du ikke ønsker at definere din egen strategi og ønsker at kopiere en eksperts handler, så bør du nok vælge copytrading.

Har du dog din helt egen strategi, eller ønsker du at følge en bestemt, så kan du vælge mellem 150+ forskellige strategier på tværs af de 10 største børser med automatisk trading igennem CoinRule.

Logo
Copy trading med BlackBull
coinrule-square
Automatrisk trading med CoinRule

Copy trading

Hvis du ikke har hørt om copy trading før, så har du virkelig misset en god chance for at gøre det nemmere for dig at investere. Dette behøver ikke kun at gælde investeringer i kryptovalutaer. Du kan nemlig lave copy trading med alle former for aktiver. En hjemmeside skriver, at de top 50 kopierede traders leverer et gennemsnitligt årligt afkast på 83,7%. Men hvad er copy trading egentlig for en størrelse?

Copy trading går i al simpelhed ud på, at man vælger en investor, og så kopierer man alle vedkommendes handler. Har du derfor fået øje på en person, som tjener gode penge på handler, så kunne være være en idé at kopiere disse. Dette sker helt automatisk, og du skal blot forholde dig til, hvem du kopierer. Wikipedia har en god artikel om copy trading.

De mest kopierede traders

Tager man et kig på de 5 mest kopierede traders i skrivende stund, så kan man se, at de leverer et meget godt afkast. Risikoen er dog relativt høj, som du kan se i tabellen. Bemærk dog hvor mange mennesker der kopierer disse tradere, og du kan være den næste.

Tidligere performance er ikke indikativ for fremtidig performance. Der er under 5 års historik præsenteret, hvorfor det ikke er tilstrækkeligt information til at være grundlag for investeringsbeslutninger.

Automatisk trading

Som et alternativ til copy trading, så kan du som tidligere nævnt opsætte din egen “Bitcoin Robot”, der følger en række regler 24/7. I stedet for at du skal følge med i markederne hele tiden og måske komme til at bryde dine egne regler og strategier, så kan du med fordel opsætte en robot, der udfører automatisk trading for dig.

Der findes en række forskellige udbydere af automatisk trading, men det er vigtigt, at den platform du vælger kan integreres med eksisterende børser og platforme. Der er ingen grund til at risikere at have dine penge stående på en automatisk platform, hvis du bare kan anvende din eksisterende platform. Det er her, at CoinRule kommer ind i spillet, fordi denne robot kan integreres med 10+ populære børser og platforme.

CoinRule

Denne robot er gratis at anvende, hvis du opretter en gratis Starter konto her.

Integrationer

CoinRule kan integreres med over 10 populæer børser og platforme. Disse er blandt andet: Binance, Coinbase Pro, OKEX, HitBTC, Bitstamp, Bitpanda Pro, KRaken, Poloniex og BitMEX.

Strategier

Du kan vælge mellem 150+ forskellige strategier eller lave din helt egen.

Priser

Der findes selvfølgelig forskellige pakker på CoinRule, som du kan vælge imellem. Det vigtigste er dog, at du kan prøve det helt gratis ved at oprette en Starter konto. Så kan du nemlig handle for op til 3000 USD om måneden. Skal du højere end det, så kan du vælge mellem de andre pakker.

Den pakke du vælger bestemmer følgende: antal live regler, antal demo regler, antal skabeloner, antal tilsluttede børser og platforme, handelsvolumen, notifikationer og meget andet. Vælger du de helt store pakker, så får du ekstremt mange fordele.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Køb kryptovaluta

Køb kryptovaluta hos Firi, hvor du får lave gebyrer. Du får også gratis opbevaring af kryptovaluta.

Handel med kryptovaluta indebærer høj risiko. Historiske afkast er ikke udtryk for fremtidige afkast. Minimum 18 år.