Coinbase anmeldelse og guide

Når du opretter dig via vores link (og dermed får du faktisk en bonus fra Coinbase), så vil hjemmesiden se således ud: “X har inviteret dig til at prøve Coinbase”.

Indtast dine oplysninger og opret en profil med det samme.

Registreringsformular

Efter du har indtastet dine oplysninger og oprettet en profil, så skal du ind på din mail og bekræfte den. Dette gør du bare ved at klikke på den blå knap, der hedder “Verify Email Address”.

Så har du det på plads og kan gå videre til det næste trin.

Bekræftelse af email

Verificering

Herefter kommer du ind på Coinbase’ hjemmeside, og så finder du knappen “Buy/Sell” i menuen. Inde på dette punkt har du muligheden for at sælge, men du skal lige bekræfte din betalingsmetode, og det gør du selvfølgelig ved at trykke på “Verify Payment Method”.

Bekræftelse af betalingsmetode til køb af BTC

Så kommer du ind på en anden side, hvor du så klikker på “+ Add Payment Method” og vælger “Credit Card / Debit Card (3D-Secure)”.

Vi vælger denne mulighed, fordi det er hurtigere at købe Bitcoins med kreditkort.

Alternativt skal du vente i flere dage på en bankoverførsel og betale 20 kr. til din bank for at lave den.

Valg af betalingsmetode

Du skal nu bekræfte din identitet ved hjælp af én ud af tre typer legitimation: pas, kørekort eller billed ID.

Jeg vælger i mit tilfælde at uploade et billede af mit kørekort, så min bruger kan blive verificeret, og jeg kan bruge mit kort derinde.

Du skal bare klikke på en af de tre muligheder for at komme videre. Har du ikke et billede af kørekort på din computer, så kan du sende et link til din telefon. Her får du så muligheden for at tage billederne igennem deres hjemmeside.

Verificering tager under 3 minutter

Verificering af ID før køb kan tillades

Efter 2 minutter og 23 sekunder var billedet af mit kørekort bekræftet, og jeg fik en bekræftelsesmail med det samme, og denne besked kom op på skærmen:

Identitet bekræftet

Nu får du muligheden for at tilføje dit kreditkort til Coinbase, og der skal du bare indtaste dine oplysninger, som du kender det i forvejen:

Tilføj dine kortoplysninger før du kan købe Bitcoin

Når det er gjort, vil du få en bekræftelse omkring, at dit kreditkort er blevet tilføjet til din konto.

Kort tilføjet til køb af Bitcoin

Opret din ordre

Nu går du ind og vælger Bitcoin inde på “Buy/Sell”, hvor vi tidligere var inde.

For at opnå den $10 bonus skal du købe for $100. Dette betyder, at du ikke vil få $5 i bonus, hvis du køber for $50. Derfor skal du være særlig opmærksom på, at dit billede ser således ud – selvfølgelig med $ i stedet for €, men for god ordens skyld og simplicitet har jeg gjort det i €:

Køb Bitcoin med det samme

Klik på “Buy Bitcoin Instantly” (oversat: Køb Bitcoin med det samme).

Du kommer her af med EUR 103,99 på dit kort, og du får for  EUR 100 i Bitcoin plus bonussen på $10 oveni. Dagens kurs på USD er EUR 0,84 . Du får altså EUR 8,4  i bonus ved køb af Bitcoins for EUR 100.

Og da EUR 8,4 er højere end EUR 3,99 – som du har betalt i gebyrer, så har du reelt set betalt 0,00% procent i gebyrer på denne handel.

Du har nu købt Bitcoin med kreditkort på under 10 minutter, og du har ikke betalt en krone i gebyr. Det er smart, ikke?

0 reaktioner

  1. Angående godkendelse..
    Jeg har her til aften prøvet coinbase uden helt. Jeg er ikke godkendt her 4 timer efter…

    Herefter gik jeg til bitpanda, som faktisk virker godt. Vælg Idnow til online veritificering, der var INGEN VENTETID, de andre to muligheder droppede jeg efter lang tids venten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *