Partnerfinansieret indhold

Copy Trading

En guide til Copy Trading for begyndere

Automatisér dine handler ved at kopiere professionelle investorers eller eksperternes porteføljer. Ifølge en platform er det gennemsnitlige afkast over 80%.*

Copy Trading

Copy Trading er nok kommet for at blive. Det er egentlig ikke et nyt fænomen, men det er blevet meget populært i de seneste par år. Så populært, at flere hundrede tusind af investorer følger andre investorer med denne strategi. En populær platform skriver, at de 50 mest kopierede porteføljer leverer et gennemsnitligt årligt afkast på 83,7%. Men hvad er Copy Trading egentlig for noget? Det går i bund og grund ud på, at man kopierer andre folks handler i realtid.

Sådan kommer du hurtigt i gang

Du kan komme i gang med Copy Trading meget nemt og hurtigt ved at oprette dig på den nedenstående platform. Der er mange forskellige investorer, du kan følge, og det kræver kun 200 USD (~1300 DKK) at komme i gang med at Copy Trade derinde.

Du kan kopiere handler med kryptovaluta, aktier og meget mere.

Logo
Copy trading med BlackBull

Top 5: Disse tradere har flest følgere

Copy Trading er som tidligere nævnt meget populært, og der bliver også beskrevet her. Kigger man på de 5 mest fulgte investorer på verdens mest populære copy trading platform, så kan man se, at de har helt op til 19.000 følgere. Det er rigtig mange mennesker, der følger dem, og de ser ud til at levere et godt resultat.

Du skal dog bemærke, at risikoscoren er 4-5 hos de fleste, og der er derfor tale om relativ stor risiko. Investeringer i kryptovalutaer og CFD’er er risikable, og du bør kende risikoen, før du går i gang med at handle.

Tidligere performance er ikke indikativ for fremtidig performance. Der er under 5 års historik præsenteret, hvorfor det ikke er tilstrækkeligt information til at være grundlag for investeringsbeslutninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Køb kryptovaluta

Køb kryptovaluta hos Firi, hvor du får lave gebyrer. Du får også gratis opbevaring af kryptovaluta.

Handel med kryptovaluta indebærer høj risiko. Historiske afkast er ikke udtryk for fremtidige afkast. Minimum 18 år.