Gems ICO: Små manuelle opgaver betalt via kryptovaluta

Indgivet i Bitcoin, Ethereum, Generelt af d. januar 7, 2018 0 kommentarer

I dag kan man bruge Amazons Mechanical Turk platform til at finde arbejdere til at udføre manuelle opgaver såsom databehandling. Disse arbejdere får typisk under 5 dollars i timen, og der er rigtig mange af dem. Amazon tager et gebyr fra arbejdsgiverne, og gebyret er bestemt ikke lavt. Markedet er kæmpe stort, og der er rigtig mange, der ville få gavn af at være en såkaldt mikroarbejder. Problemet er bare, at det ikke er alle, der kan oprette sig inde på den eksisterende platform. Man skal jo have en bankkonto og andre krav skal også opfyldes. Der er brug for noget, der kan løse begge problemer.

⚠️ Undgå at miste alle dine penge på grund af en dårlig wallet! ⚠️
Verdens bedste hardware wallet til kun 94.80€ inkl. moms og fragt (ingen told!)
Ønsker du at købe Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Ripple, m.v. med kreditkort?
Køb igennem dette link og få $10 gratis, hvis du køber for over $100

Løsning: Blockchain (Gems)

Der er foreslået en løsning på begge problemer nævnt for oven. Denne løsning bliver kaldt for Gems, og disse Gems miner man ved at udføre mikroopgaver som mikroarbejder. Præcis på samme måde som på Amazons platform. Der er dog en kæmpe fordel ved at anvende Gems: Det er kryptovaluta, og det kan anvendes af alle. Du skal ikke have en bankkonto for at have det, og det åbner pludselig op for mange nye arbejdere. I dag er der mere end 1 milliard mennesker, der ikke har en konto i banken. Dette skyldes, at deres lande ikke er særligt udviklede på den parameter, og det gør det svært for dem. Disse folk får nu mulighed for at arbejde via internettet. Der findes også Blockchain-projekter, hvor de vil give en slags bankkonto til dem uden bankkonto, men dette indlæg forkuserer ikke på det. Et eksempel på sådan et projekt er Humaniq (HMQ).

Arbejdsgiverene får også en fordel. De sparer penge, og det er ikke småpenge. Ifølge Gems whitepaper tager Amazon hele 20% i gebyr, og de tager endnu flere gebyrer, hvis mikroarbejderne skal opfylde specifikke krav. Det betyder. at det bliver dyrere for arbejdsgiverne, og det vil medføre, at mikroarbejderne får mindre penge udbetalt. Gems fjerner mellemmanden, og det gavner begge parter. Se nedenstående video, der forklarer Gems meget godt.

Gems forsøger at løse / forbedre følgende:

  • At fjerne mellemmanden, der tager et højt gebyr
  • At verificere præcision af resultaterne præsteret igennem crowdsourcede opgaver
  • At tilbyde og bygge genbrugelige interfaces
  • At fjerne behovet for den nuværende infrastruktur (banker)
  • At håndtere forholdet mellem arbejdsgivere og arbejdstagere bedst muligt

Læs mere om Gems

Gems er et meget interessant projekt, synes jeg. Derfor anbefaler jeg, at du læser mere om det, hvis du også finder det interessant. Du kan finde den officielle hjemmeside her: Gems.org. Du kan læse Gems whitepaper. Hvis du synes, at der skal komme flere af disse slags indlæg på siden, så må du meget gerne komme med en kommentar om det i kommentarfeltet. Indlægget er ikke en opfordring til investering, men det er blot for at belyse projektet Gems. Personligt synes jeg, som tidligere nævnt, at det er meget lovende. Undersøg altid en ICO og vær altid kritisk. Jeg har lært noget nyt, imens jeg skrev dette indlæg, og jeg vil informationssøge yderligere.

⚠️ Undgå at miste alle dine penge på grund af en dårlig wallet! ⚠️
Verdens bedste hardware wallet til kun 94.80€ inkl. moms og fragt (ingen told!)
Ønsker du at købe Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Ripple, m.v. med kreditkort?
Køb igennem dette link og få $10 gratis, hvis du køber for over $100
Crypto E.

Om forfatteren ()

Jeg interesserer mig for Bitcoin, Ethereum og andre kryptovalutaer. Derudover har jeg en del hjemmesider, hvoraf denne er en af dem. Formålet med siden er at sprede budskabet om crypto og hjælpe folk igang. Hvis du kan lide indholdet på siden, så kan du støtte mig økonomisk ved at købe noget via de links, der er på siden. Det koster dig ikke ekstra :)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *