Gratis Bitcoin overførsler

Det kan være dyrt at sende Bitcoins, specielt hvis man skal sende meget små beløb. I tider hvor mange sender en overførsel på samme tid, er det ekstra dyrt. Derfor har vi fundet ud af, hvordan du laver en gratis overførsel i Bitcoin.

Det hele foregår igennem børsen Coinbase, så du skal lige oprette en bruger først 👇

🌟 Opret konto hos Coinbase 🌟

✔️ Coinbase accepterer danske kreditkort

✔️ Hurtig verificering af dine oplysninger

🎁 Som læser af MyCrypto.dk, får du $10 at handle for, når du bruger $100

Vi har også lavet en trin-for-trin guide, hvis du ønsker hjælp til at oprette en konto og investere i Bitcoin.

Er en gratis Bitcoin overførsel mulig?

Teoretisk set er det ikke muligt at gøre det fra en traditionel wallet, men hvad mange ikke ved er, at Coinbase ikke har gebyr på at trække Bitcoins ud (hvis man gør det rigtigt).

Man kan spare gebyret ved at sende det til en email-adresse (intern overførsel), men det kræver, at begge parter har en Coinbase bruger.

Der findes dog en ekstra metode, som jeg vil dele med dig. Jeg tror, ikke at den er blevet behandlet på dansk før – men det bliver den nu 🙂

Dette lille trick vil kunne spare dig tusindvis af kroner på lang sigt.

Denne artikel som video

Opdatering i 2020: Nu hedder GDAX, Coinbase Pro, men principperne i videoen er de samme.

Sådan overfører du Bitcoins fra Coinbase gratis

Coinbase og Coinbase Pro er næsten det samme, når vi snakker om verificering, så er det. Når du har en bruger det ene sted, så har du også en bruger det andet sted. Log derfor ind på Coinbase Pro igennem din Coinbase bruger, og så er du inde. Herefter finder du “Deposit” knappen, som du skal trykke på.

Herefter vælger du “Coinbase Account” i menuen, og du har nu muligheden for at vælge mellem EUR wallet eller BTC wallet. Du vælger bare den wallet, du har noget stående inde på. Indtast det ønskede beløb, du vil have over på GDAX. Det behøver ikke at være alt, hvad du har på Coinbase. Til sidst trykker du på “Deposit funds”. De bliver sendt til din GDAX bruger uden ventetid – det er jo bare en intern overførsel.

Har du gjort det hele rigtigt, så vil det se sådan ud på din skærm (jeg gjorde det med EUR, som jeg kunne købe BTC for efterfølgende):

Sådan laver du den gratis Bitcoin overførsel

Nu lukker du ovenstående boks, og så trykker du på “Withdraw” ved siden af “Deposit”. Du ser måske ingen grund til, at man skal igennem alle disse steps – men der er en grund: du sparer penge på det, og der er ikke forskel på overførselstiden. Win-win for dig.

Nu skal du bare indtaste de relevante oplysninger i nedenstående formular. Bemærk venligst, at der står: “BTC network transfers are fast and free“. Jeg vil ikke sige, at de er hurtige. Der kan godt gå et par timer, før de ankommer – men du sparer penge.

 • Amount: Indtast beløbet i BTC her
 • Destination: Indtast modtageradressen her (BTC)
 • Two Factor Code: Din 2FA / midlertidige kode fra Google Authenticator
 • “Withdraw Funds”: Betyder i vores tilfælde “Send”

Nu kommer den spændende del: ventetiden. Der kan godt gå et stykke tid, før du modtager pengene på den anden adresse. GDAX og andre børser venter på, at de skal sende en masse overførsler, så de kan spare på deres gebyrer. Tjek altid transaktions-ID inde på Blockchain.

Et par gode råd

Hvis du ikke ved, hvad du laver, så lav altid en lille overførsel først. Derefter laver du en stor. På denne måde undgår du nybegynderfejl. Jeg sender altid et lille beløb, selvom jeg har en del erfaring på området. Jeg er bare paranoid 🙂

Hvis du vil vide, hvad det reelt koster at sende Bitcoins lige nu (i stedet for at lave en gratis Bitcoin overførsel), så har BitcoinFees en god statistik.

Kommentarer

9 kommentarer til “Gratis Bitcoin overførsler

Kommentar Avatar

Lotte (24. marts 2021)

Hej…
Jeg har svært ved at forlige mig med at skulle verificere med personlige oplysninger.
Kan det ikke blive misbrugt?
Mvh. Lotte

Kommentar Avatar

maria (26. januar 2018)

hej tak for info om gdax har kun brugt coinbase inden jeg sender videre til en wallet adresse. men synes at det er for dyrt med deres tårnhøje gebyrer. så jeg prøvede at købe btcsom svarer til 70 euri. følgte din guudeline. men kunne ikke sende den vider da jeg fik besked: your amount is unsuffiicient da jeg rastede det hele beløb. hvad gør jeg så?
mvh maria jalop

Kommentar Avatar

Carsten Bjørlund (14. januar 2018)

Hej
Hvordan finder man den BTC address som man skal indsætte når man skal foretage en Withdraw

  Kommentar Avatar

  MyCrypto.dk (14. januar 2018)

  Hej Carsten,

  Hvis du ikke ved det, så er du i gang med at gøre det forkert. Du indsætter modtagerens adresse derinde 🙂

Kommentar Avatar

Nick (14. januar 2018)

Jeg fandt samme forklaring på youtube. Jeg har en konto på coinbase der er over 1år gammel og verificeret med pas og jeg har ligeledes måtte verificere min GDAX konto med et kørekort her da jeg ville prøve dit trick.
Jeg er godkendt og alt burde være fryd og gammen. Men oppe i venstre vindue hvor jeg ska vælge deposit, står der at handel med BTC/USD ikke er tilgængeligt i min region.
Hele boksen er blå og så står der VIEW ONLY.
Jeg er cfølli oprettet som dansker osv osv. så det gir ik meget mening.
Er du bekendt med problemet?

på forhånd tak

  Kommentar Avatar

  MyCrypto.dk (14. januar 2018)

  Hej Nick,

  Du kan ikke handle BTC/USD, fordi du ikke er fra USA. Der skal du bare vælge BTC/EUR ligesom i videoen, så kører det 😉

   Kommentar Avatar

   Nick (20. januar 2018)

   Okay tak for svar. Jeg må lige prøve kigge på det igen. Jeg så blot ik nogen mulighed for at vælge og da jeg forsøgte oprette en andens GDAX var der ingen problemer.

Vil du dele din mening?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *