Ledger Nano X anmeldelse

I denne Ledger Nano X anmeldelser kommer vi ind på alt, hvad du skal vide om denne enhed. Modellen er Ledgers nyeste hardware wallet.

Formålet med denne enhed er at gøre det nemt for dig at opbevare kryptovaluta offline. Ledger gør dette ved at have et “secure element” – dette beskytter dine private keys fra malware. Kort sagt, så er det meget mere sikkert end software wallets. Dette “secure element” er dog ikke open source.

Denne hardware wallet er meget nem at anvende.

Hvad er der i kassen?

Når du køber en Ledger Nano X, så får du den i en kasse. Denne kasse indeholder følgende ting:

  • Ledger Nano X (hardware wallet)
  • 1 USB-C kabel
  • 3 gendannelsespapirer
  • Nøglering
  • Ledger klistermærker

Pris

Prisen på en Ledger Nano X er 889 kr., hvilket kan få mange til ikke at købe den, hvis de ikke kender alle fordelene ved at have en hardware wallet. Prisen er inklusiv gratis fragt, og du skal ikke betale told, gebyrer.

Det er vigtigt, at du aldrig køber en hardware wallet på Facebook Marketplace, Den Blå Avis, Gul og Gratis samt en række grupper på Facebook. Dette skyldes, at du aldrig kan være sikker på, om der er ændret noget på den.

Ønsker du et billigere alternativ til en Ledger Nano X, så kan du læse vores anmeldelse af Ledger Nano S.

Enhedens design

En Ledger Nano X er en del større end Ledger Nano S. Knapperne er også større, så de er en del nemmere at trykke på.

Virksomheden bag

Ledger har produceret hardware wallets siden 2014. Sidenhen er de blevet en meget stor virksomhed, og de har fået en del funding fra forskellige kapitalfonde. Virksomheden anslås at være omkring halvanden milliarder dollars værd i dag.

Ifølge deres egene hjemmeside har de solgt over 1 million Ledger Nano S enheder til over 160 lande i verden. Hvis dette ikke siger noget om denne virksomheds troværdighed, så ved vi det ikke.

Virksomheden Ledger er til at stole på.

Ledger Nano X eller Ledger Nano S?

Ledger Nano X koster 889 kr., hvorimod Ledger Nano S kun koster 449 kr. Udover at være udgivet på forskellige tidspunkter (2016 og 2019), så er der en række andre forskelle på de to enheder.

Nano S kan man kun tilslutte til computere og Android-enheder. Nano X kan man også tilslutte til iOS-enheder. Dette er noget nyt, og hvis du har en enhed med iOS, så skal du vælge Ledger Nano X.

I forhold til hvad man kan opbevare på de to wallets, så er det helt det samme.

X’eren har en større skærm i forhold til S’eren samt en højere opløsning på denne skærm. Der er stadigvæk ikke touchskærm på nogen enheder fra Ledger.

Ledger Nano X rabatkoder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *