Transaktions-ID (TXID) på Coinbase, sådan finder du det
Bitcoin, Ethereum, Generelt

Transaktions-ID (TXID) på Coinbase, sådan finder du det

Hvis du har overført penge på et tidspunkt, hvor der er et stort pres på enten Ethereum- eller Bitcoinnetværket, så kan det være, at dine sendte penge ikke er dukket op hos modtageren endnu – ser det ud til. Der er en meget nem måde at tjekke på, om de rent faktisk er blevet sendt, eller om der er tale om en fejl fra Coinbase. Dette finder man ud af ved at finde transaktions-ID’et inde på Coinbase.

Hvad er et transaktions-ID (TXID)?

Hver eneste transaktion eller overførsel på netværket (lige meget om der er tale om Bitcoin eller Ethereum) har et unikt ID, som kan slås op på en såkaldt block explorer (det er jo en blockchain). Et transaktions-ID kan fortælle, hvor meget der er blevet sendt, hvornår og til hvem. Det er ikke de eneste oplysninger, men lige præcis de nævnte oplysninger er dem, vi skal bruge i denne situation.

Find transkations-ID’et

Du logger ind på din bruger inde på Coinbase. Derefter klikker på du “Accounts”.

Her vil du kunne se de seneste transaktioner. Efter du har gjort dette, så skal du vælge den transaktion, som modtageren angiveligt ikke har modtaget.

Klik på transaktionen, og der vil komme et nyt vindue op. Her skal du klikke på “View Transaction”. En ny fane vil åbne sig.

Du er nu inde på en block explorer, hvor du kan se avancerede detaljer om transaktionen. Under “Bitcoin Transaction” som vist på billedet under denne tekst, vil du kunne se transaktions-ID’et. Dette kan du give til modtageren, hvis han eller hun spørger om det.

Hvis der står, at der er mere end 0 confirmations, og adressen er rigtig, så er det modtageren, der har gjort noget forkert. Hvis der er 0 confirmations, så skal I vente på, at netværket bekræfter transaktionen. Hvis der kommer en fejl op, så er der intet, I kan gøre – kontakt Coinbase support.

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *