Danskere indsamler ca. 5.000.000 kr. til køb af ICO (Experty...
Ethereum, Generelt

Danskere indsamler ca. 5.000.000 kr. til køb af ICO (Experty)

Tidligere i dag skrev jeg en artikel om den meget lovende platform ved navn Experty (du kan læse den her). Der er gode bonusser at hente, hvis man har bevist at man virkelig tror på projektet. Det havde en bruger på en dansk Bitcoin-gruppe på Facebook, og han tilbød, at man kunne smide en masse penge sammen, så alle fik del af bonussen. Han havde regnet med at få omkring 10-20 ETH (svarende til 70.000-140.000 kr. i dag), men efter en dag eller to var resultatet meget højere. Gruppens brugere nåede at indsamle hele 709,95 ETH, og dette er knap 5 millioner kroner i dag.

Stor interesse omkring Experty

Experty er en meget interessant platform, og derfor skrev jeg også en artikel om den. Jeg er absolut ikke den eneste, der synes, at den er interessant. De knap 710 ETH der blev indsamlet var desværre for meget. Ja, Experty ville ikke give medlemmerne lov til at købe for mere end 500 ETH i alt. Det er sjældent, at der bliver sat en decideret begrænsning på. Det er jo penge, man støtter virksomheden med. Forklaringen på dette kan kun være, at interessen er ekstremt stor – og de kan måske ikke følge med?

Løsningen på begrænsningen på 500 ETH var desværre at skulle skære ned på de enkelte medlemmers bidrag. O. T. besluttede sig for at nedskære ud fra et par parametre, som han havde fastsat. Men før han gjorde dette, så blev et Excel-ark offentliggjort, og brugerene fik mulighed for selv at sænke bidraget, så han ikke selv skulle gøre det og virke unfair.

Fremtidsudsigterne for Experty

Det er jo klart, at alle investorerne ser Experty som noget meget lovende. Der er forskellige fremtidsudsigter, afhængig af hvem man spørger. Det er dog ikke umuligt, at der kan ske en 10-dobling af pengene, der er blevet investeret. Det er sket mange gange før med kryptovalutaer og tokens. I princippet kan det også gå den anden vej, men der er et par gode argumenter imod. Først og fremmest er der ingen ulemper ved at benytte sig af Experty, og man får som konsulent, ekspert eller fagkyndig flere penge mellem hænderne. Markedet er kæmpe stort, og derfor er potentialet også kæmpe stort. Det specielle ved Experty ICO er også, at deres token EXY rent faktisk kan bruges til noget. Den bruges nemlig til at betale med på deres platform, så den er ikke ren spekulation.

Potentielt Danmarks største ICO-pool?

Nu følger jeg rigtig meget med i krypto, og jeg har aldrig set, at der er blevet samlet så mange penge ind af en privatperson i Danmark til en ICO. Det må slå alle rekorder, og det viser egentlig bare sammenholdet mellem investorerne i Bitcoin-grupper på Facebook. Man kender ikke hinanden, men man interagerer dagligt. Det kræver meget arbejde at arrangere sådan en pool (fælles investering), men det kan sagtens være tiden og besværet værd. Han har jo allerede fået en artikel skrevet om sig 😉

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *