Bitcoin Cash ikon

Bitcoin Cash (BCH)

3.545,42 DKK

Køb Sælg

67% af privatinvestorer taber penge, når de handler med CFD'er. Du bør overveje, om du har råd til at tage denne risiko.
Kryptovalutaer er ikke regulerede i de fleste EU-lande, derfor er der ingen EU-investorbeskyttelse.

Ofte stillede spørgsmål om Bitcoin Cash

Hvad er den aktuelle kurs på Bitcoin Cash?

Den aktuelle kurs er på 3.545,42 DKK. Data er opdateret for maksimum 5 minutter siden.

Hvilken wallet/tegnebog er kompatibel med Bitcoin Cash?

Bitcoin Cash er kompatibel med alle nedenstående wallets/tegnebøger:

Det er som regel bedst at vælge en hardware wallet til opbevaring af Bitcoin Cash frem for en software wallet. Din mobiltelefon og computer kan meget nemmere være kompromitteret end en fysisk hardware wallet. Med en så lav pris på hardware wallet, er det næsten aldrig risikoen værd at gå med en software wallet.

Hvor kan Bitcoin Cash handles?

Bitcoin Cash kan handles på alle nedenstående børser:

Der findes selvfølgelig også andre børser, hvor Bitcoin Cash kan handles. Denne liste er et generelt overblik over pålidelige børser.

Hvad er Bitcoin Cash (kort fortalt)?

En fork af Bitcoin.

Hvilket symbol har Bitcoin Cash på børserne?

Bitcoin Cash har symbolet "BCH".

Hvor mange Bitcoin Cash kan der maksimalt være i cirkulation?

Der kan maksimalt være 21.000.000 BCH i cirkulation.

Hvilken slags kryptovaluta er Bitcoin Cash?

Bitcoin Cash er en proof-of-work valuta.

Hvad er Bitcoin Cash (BCC / BCH)?

Den 1. august 2017 skete der, hvad man kalder for en “fork”. I dette tilfælde var der tale om en “hard fork”, og sådan blev Bitcoin Cash født. Bitcoin Cash er altså en selvstændig version af den originale Bitcoin. Forskellen på en “soft fork” og en “hard fork” er, at du ved hard ikke kan gå tilbage igen. Du kan sammenligne det med at tage kassetter og brænde dem til CD’er (hard fork). At køre en gammel Excel-fil på en nyere version af Excel (soft fork).

Nu har jeg forklaret lidt om, hvordan tingene fungerer – altså hvordan nye versioner af Bitcoin bliver født. Der er efterhånden en del af dem derude. Bitcoin Cash er den potentielle løsning på alle Bitcoins problemer: Bitcoin kan ikke håndtere alle de transaktioner, der bliver sendt ud på netværket. Forskellen på Bitcoin Cash og Bitcoin er følgende:

  • Bitcoin Cash har en blokstørrelse på 8 MB
  • Der er ingen SegWit på Bitcoin Cash
  • Der er heller ingen “replace-by-fee” (RBF) på Bitcoin Cash
  • Der er replay og wipeout beskyttelse
  • Anderledes justering af PoW

Hvad er fremtidsudsigterne?

Nu vil jeg gerne være ærlig fra starten: ingen ved det – alle taler om det. Jeg ved det heller ikke, men jeg vil skrive om mulige scenarier alligevel. Hvad kunne presse eller presser prisen op på Bitcoin Cash? Da Bitcoin Cash kom ud, så troede folk overhovedet ikke på den, og mange solgte det med det samme. Jeg solgte personligt også mine BCH for ~$400 per styk. I dag (under et år efter) koster de over $2000 per styk. Dårlig beslutning, jeg ved det.

Det faktum at flere og flere exchanges begynder at understøtte Bitcoin Cash er måske et godt argument for prisstigninger. I krypto så fungerer det på den måde: rygter og nyheder får prisen til at gå op. Kommer en ny coin på en exchange, så går prisen næsten altid op.

Det samme gør sig gældende for wallets. Tidligere var det meget svært at finde en wallet til Bitcoin Cash, men nu understøtter rigtig mange wallets Bitcoin Cash. Et godt eksempel er Ledger Nano S (klik her for at købe). Den understøtter Bitcoin Cash, Bitcoin, Bitcoin Gold og mange andre.

Min lille tekst om Bitcoin Cash er egentlig bare en forklaring på, hvad det er. Du skal ikke købe Bitcoin Cash ud fra mine totalt upræcise og dårlige argumenter for prisstigninger (de gode argumenter gemmes til en analyse). Undersøg altid markedet selv, og tag derefter din beslutning – det er det bedste råd jeg kan give dig.

MyCrypto