Partnerfinansieret indhold

cardano-ada-logo
51% af privatinvestorer taber penge, når de handler CFD’er med denne udbyder. Du burde overveje, om du har råd til at risikere dine penge.

Cardano kurs

Information om Cardano

Her har vi besvaret nogle af de oftest stillede spørgsmål om Cardano.

Hvilket symbol har Cardano på børserne?

Du kan finde Cardano på børserne under symbolet ADA.

Hvilke type valuta er Cardano?

Cardano er en Proof of Work valuta.

Hvor kan Cardano handles?

Cardano kan handles på følgende børser og platforme: Coinbase, eToro (CFD), Plus500 (CFD), Revolut, Binance, BitPanda, KuCoin, Bittrex, Changelly, Kriptomat, Stormgain, BlackBull Markets, Firi

Hvilke wallets er kompatible med Cardano?

Cardano er kompatibel med følgende wallets: Ledger Nano X, Ledger Nano S, Trezor Model One, Trezor Model T, Ledger Nano S Plus, Solidhodl, Ledger Stax

Hvad er Cardano egentlig?

Cardano er derfor en kryptovaluta, men det er ikke bare en tilfældig kryptovaluta. Cardano er blevet meget populær i slutningen af 2017 og starten af 2018, fordi Cardano vil løse eksisterende problemer, som andre kryptovalutaer ikke kan løse. Det er egentlig en fejl at kun at kalde det for en kryptovaluta – det er meget mere. Det skriver de også på deres hjemmeside.

Cardano er bygget op på den måde, at det er muligt at køre finansielle applikationer på Cardano (som er en teknologisk platform, udover at være en kryptovaluta). Disse finansielle applikationer bliver i dag brugt af privatpersoner, organisationer og stater. Cardano appellerer derfor til en meget bred målgruppe, og mange ser en fremtid i Cardano. Denne teknologiske platform er bygget på lag, og derfor bliver det relativt nemt at opgradere Cardano med soft forks for at følge den teknologiske udvikling. I dag ændrer tingene sig fra den ene dag til den anden. Se blot på Bitcoin: den revolutionerede verden, men nu er teknologien forældet.

Hvad menes der så med teknologisk platform? Ja, der menes, at Cardano kan alt muligt. Du kan køre decentraliserede applikationer (dapps) som på Ethereum, det er muligt at lave smart contracts (som på Ethereum), Cardano kan håndtere juridiske dokumenter og meget andet. Ifølge Cardano selv, så er det den første platform udviklet af førende akademikere og ingeniører. Om Cardano bliver den næste Ethereum eller kommer på niveau med Ethereum, det vides ikke. Projektet er dog meget ambitiøst.

En af de største innovationer ved Cardano er, at Cardano ønsker at kombinere privatliv med regulering. Der findes love, der gør, at mange ikke kan anvende de eksisterende platforme, og Cardano ønsker at flette mulighed for at være compliant som virksomhed, når man anvender Cardano.

Køb kryptovaluta

Køb kryptovaluta hos eToro (CFD), hvor du får lave gebyrer. Du får også gratis opbevaring af kryptovaluta.

eToro (CFD)

51% of retail investors lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you can afford to take the high risk of losing your money.