Verge ikon

Verge (XVG)

0,16 DKK

Køb Sælg

Ofte stillede spørgsmål om Verge

Hvad er den aktuelle kurs på Verge?

Den aktuelle kurs er på 0,16 DKK. Data er opdateret for maksimum 5 minutter siden.

Hvilken wallet/tegnebog er kompatibel med Verge?

Verge er kompatibel med alle nedenstående wallets/tegnebøger:

Det er som regel bedst at vælge en hardware wallet til opbevaring af Verge frem for en software wallet. Din mobiltelefon og computer kan meget nemmere være kompromitteret end en fysisk hardware wallet. Med en så lav pris på hardware wallet, er det næsten aldrig risikoen værd at gå med en software wallet.

Hvilket symbol har Verge på børserne?

Verge har symbolet "XVG".

Hvor mange Verge kan der maksimalt være i cirkulation?

Der kan maksimalt være 16.500.000.000 XVG i cirkulation.

Hvilken slags kryptovaluta er Verge?

Verge er en proof-of-work valuta.

Hvad er Verge?

Verge Currency er tidligere kendt som DogeCoinDark, men de valgte at lave navnet om. Projektet er altså derfor ikke nyt, men du har måske ikke hørt om det før nu. Formålet med Verge er at få skabt en kryptovaluta, der kan fungere i dagligdagen. Det gør Bitcoin desværre ikke. En transaktion med Verge tager omkring 5 til 10 sekunder, hvor Bitcoin tager meget længere tid. Transaktionsgebyret på Verge er 0,1 XVG. XVG er forkortelsen af Verge, så hvis du skal finde den inde på en exchange, så skal du søge efter det.

Fordelen ved Verge er, at den er meget mere anonym end Bitcoin. Bitcoin kan til en vis grad spores tilbage, og det er et problem for mange. Derfor er der lavet en del alternative valutaer, der skal løse anonymitetsspørgsmålet. Verge er en af dem. Verges blockchain er bygget op Tor og I2P, som beskytter dit privatliv (mere specifikt din IP-adresse og din lokation). Der er blevet lavet en meget god infographic om Verges kommende teknologi: Wraith Protocol. Mange går og venter på den, fordi den virkelig kan være banebrydende. Jeg har valgt at inkludere denne infographic i bunden af denne side.

På nuværende tidspunkt har vi Monero, som er meget mere anonym end Bitcoin. Verge prøver at konkurrere med Monero, og hvis deres Wraith Protocol bliver en succes, så kan man godt forestille sig, at den bliver lige så anonym som Monero. På nuværende tidspunkt er Verge dog ikke lige så anonym som Monero. Verge har dog meget lavere gebyrer og hurtigere transaktioner end Monero. Smart contracts er også noget, Verge kan. Man snakker dog ikke så meget om det, da deres primære fokus ligger på anonymiteten. Derfor har jeg også behandlet det emne mest i denne lille introduktion til Verge.

Verge kan derfor godt blive en af de store kryptovalutaer en dag – ingen ved det, men den har potentialet. Det kræver selvfølgelig konsistent udvikling af Verge.

Her handler du Verge

MyCrypto