Partnerfinansieret indhold

verge-xvg-logo
51% af privatinvestorer taber penge, når de handler CFD’er med denne udbyder. Du burde overveje, om du har råd til at risikere dine penge.

Verge kurs

Information om Verge

Her har vi besvaret nogle af de oftest stillede spørgsmål om Verge.

Hvilket symbol har Verge på børserne?

Du kan finde Verge på børserne under symbolet XVG.

Hvilke type valuta er Verge?

Verge er en Proof of Work valuta.

Hvor kan Verge handles?

Verge kan handles på følgende børser og platforme: eToro (CFD), Binance, Bittrex, KuCoin, Changelly, Kriptomat

Hvilke wallets er kompatible med Verge?

Verge er kompatibel med følgende wallets: Ledger Nano X, Ledger Nano S, Trezor Model One, Trezor Model T

Hvad er Verge?

Verge Currency er tidligere kendt som DogeCoinDark, men de valgte at lave navnet om. Projektet er altså derfor ikke nyt, men du har måske ikke hørt om det før nu. Formålet med Verge er at få skabt en kryptovaluta, der kan fungere i dagligdagen. Det gør Bitcoin desværre ikke. En transaktion med Verge tager omkring 5 til 10 sekunder, hvor Bitcoin tager meget længere tid. Transaktionsgebyret på Verge er 0,1 XVG. XVG er forkortelsen af Verge, så hvis du skal finde den inde på en exchange, så skal du søge efter det.

Fordelen ved Verge er, at den er meget mere anonym end Bitcoin. Bitcoin kan til en vis grad spores tilbage, og det er et problem for mange. Derfor er der lavet en del alternative valutaer, der skal løse anonymitetsspørgsmålet. Verge er en af dem. Verges blockchain er bygget op Tor og I2P, som beskytter dit privatliv (mere specifikt din IP-adresse og din lokation). Der er blevet lavet en meget god infographic om Verges kommende teknologi: Wraith Protocol. Mange går og venter på den, fordi den virkelig kan være banebrydende. Jeg har valgt at inkludere denne infographic i bunden af denne side.

På nuværende tidspunkt har vi Monero, som er meget mere anonym end Bitcoin. Verge prøver at konkurrere med Monero, og hvis deres Wraith Protocol bliver en succes, så kan man godt forestille sig, at den bliver lige så anonym som Monero. På nuværende tidspunkt er Verge dog ikke lige så anonym som Monero. Verge har dog meget lavere gebyrer og hurtigere transaktioner end Monero. Smart contracts er også noget, Verge kan. Man snakker dog ikke så meget om det, da deres primære fokus ligger på anonymiteten. Derfor har jeg også behandlet det emne mest i denne lille introduktion til Verge.

Verge kan derfor godt blive en af de store kryptovalutaer en dag – ingen ved det, men den har potentialet. Det kræver selvfølgelig konsistent udvikling af Verge.

Køb kryptovaluta

Køb kryptovaluta hos eToro (CFD), hvor du får lave gebyrer. Du får også gratis opbevaring af kryptovaluta.

eToro (CFD)

51% of retail investors lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you can afford to take the high risk of losing your money.