verge-xvg-logo
Verge (XVG)
0,06096400 kr.

67% af privatinvestorer taber penge, når de handler CFD'er med denne udbyder. Du burde overveje, om du har råd til at risikere dine penge.

Verge kurs

Den nuværende kurs på Verge (XVG) er på 0,06096400 kr.

Information om Verge

Her har vi besvaret nogle af de oftest stillede spørgsmål om Verge.

Hvor mange Verge kan der være i cirkulation?

Der kan være et ubegrænset antal i cirkulation.

Hvilket symbol har Verge på børserne?

Du kan finde Verge på børserne under symbolet XVG.

Hvilke type valuta er Verge?

Verge er en Proof of Work valuta.

Hvor kan Verge handles?

Verge kan handles på følgende børser og platforme: eToro, , Binance, Bittrex, KuCoin, Changelly, Kriptomat, og en række andre.

Hvilke wallets er kompatible med Verge?

Verge er kompatibel med følgende wallets: Ledger Nano X (Hardware), Trezor Model One (Hardware), Trezor Model T (Hardware), Ledger Nano S (Hardware), og en række andre.

Uddybende information om Verge

Hvad er Verge?

Verge Currency er tidligere kendt som DogeCoinDark, men de valgte at lave navnet om. Projektet er altså derfor ikke nyt, men du har måske ikke hørt om det før nu. Formålet med Verge er at få skabt en kryptovaluta, der kan fungere i dagligdagen. Det gør Bitcoin desværre ikke. En transaktion med Verge tager omkring 5 til 10 sekunder, hvor Bitcoin tager meget længere tid. Transaktionsgebyret på Verge er 0,1 XVG. XVG er forkortelsen af Verge, så hvis du skal finde den inde på en exchange, så skal du søge efter det.

Fordelen ved Verge er, at den er meget mere anonym end Bitcoin. Bitcoin kan til en vis grad spores tilbage, og det er et problem for mange. Derfor er der lavet en del alternative valutaer, der skal løse anonymitetsspørgsmålet. Verge er en af dem. Verges blockchain er bygget op Tor og I2P, som beskytter dit privatliv (mere specifikt din IP-adresse og din lokation). Der er blevet lavet en meget god infographic om Verges kommende teknologi: Wraith Protocol. Mange går og venter på den, fordi den virkelig kan være banebrydende. Jeg har valgt at inkludere denne infographic i bunden af denne side.

På nuværende tidspunkt har vi Monero, som er meget mere anonym end Bitcoin. Verge prøver at konkurrere med Monero, og hvis deres Wraith Protocol bliver en succes, så kan man godt forestille sig, at den bliver lige så anonym som Monero. På nuværende tidspunkt er Verge dog ikke lige så anonym som Monero. Verge har dog meget lavere gebyrer og hurtigere transaktioner end Monero. Smart contracts er også noget, Verge kan. Man snakker dog ikke så meget om det, da deres primære fokus ligger på anonymiteten. Derfor har jeg også behandlet det emne mest i denne lille introduktion til Verge.

Verge kan derfor godt blive en af de store kryptovalutaer en dag – ingen ved det, men den har potentialet. Det kræver selvfølgelig konsistent udvikling af Verge.

Bedste Verge platforme
etoro-150x150
5/5
Bedste Verge wallets
CFD'er er komplekse instrumenter og der er stor risiko for at tabe penge hurtigt på grund af gearing. Mellem 67-89 % af detailinvestorkonti taber penge ved handel med CFD'er. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD'er virker, og om du har råd til at tage en høj risiko for at tabe dine penge.

Den bedste handelsplatform

Køb og sælg kryptovalutaer ved at oprette dig herunder.

67% af privatinvestorer taber penge, når de handler CFD'er med denne udbyder. Du burde overveje, om du har råd til at risikere dine penge.