Changelly anmeldelse og guide

Changelly er et sted for udveksling af kryptovalutaer. På deres side er det muligt at konvertere ens værdier fra den ene valuta til den anden på en meget nem og hurtig måde. Her understøttes Bitcoin, Ethereum, Ripple og 140 andre kryptovalutaer. Man kan vælge enhver af disse valutaer som sin betalingsvaluta og dernæst vælge enhver af de andre valutaer, der er den, udbetalingen kommer ud i.

Der er dog endnu flere muligheder, hvorpå man kan sende f.eks. Ethereum til sin Wallet. Man kan nemlig benytte sig af USD og EUR i form af betaling med VISA eller MasterCard.

Selve siden, hvor man vil foretage sine handlinger på, er meget håndgribelig og dermed nem at starte op på. Registrering, betaling og levering går nemlig hurtigt og er meget overskueligt.

Guide til registrering og start på første handel

Man finder naturligt hurtigt rundt på Changelly’s hjemmeside, men her forklares processen, hvorved du kan sikre dig, du hurtigt kommer i gang og foretager de korrekte trin med visse vigtige tanker i hovedet.

Når man er inde på hjemmesiden, finder man “Sign Up”, der lokaliseret i den øverste sektion markeret med grøn (fremhævet med en rød pil).

Dernæst skal man lave sig en konto, hvilket er enormt basalt, idet at det eneste, man behøver at dele med siden, er sin e-mailadresse. Der er ikke nogen adgangskode involveret i registreringen endnu, da det kommer på et senere tidspunkt.

Man kan dog også benytte sig af andre løsninger, hvor man tilknytter sin konto fra enten Google, Facebook eller Twitter.

Når man har registreret sin e-mailadresse på hjemmesiden og trykket “Continuing signing up”, vil man med det samme få en mail, hvor Changelly byder dig velkommen. I denne mail står også den e-mailadresse, du har benyttet til at registrere dig, samt en genereret kode, du skal bruge i dit fremtidige log-in. Denne kode kan ændres til lige det, du ønsker under “My Account” – “Profile”.

Har du allerede fået denne mail, så er du sådan set færdig med registreringen og er nu inde på siden og logget ind med din helt egen bruger.

Da hjemmesiden sikrer dig en nem og hurtig handel, så sendes du med det samme videre til at færdiggøre handlen. Efter registreringen kopieres det beløb fra den ene kryptovaluta til den anden, hvilket blev valgt på startsiden, man ville udveksle. Her behøver du ikke at gå igennem med handlen, da dette bare er en automatisk proces, der er til for din komfort og effektivitet. Man kan bare gennemgå sin profil ved at trykke på “My account” eller vende tilbage til startsiden ved at trykke på hjemmesidens logo “Changelly” (fremhævet med en rød boks).

Har man dog besøgt hjemmesiden for at kunne foretage sig en hurtig udveksling af kryptovalutaer, kan man tjekke transaktionens specifikationer. Dette indebærer oplysninger om valutakursen, betalingsgebyrets størrelse og den tid, man kan forvente det tager, inden transaktionen har fundet sted. Her er gebyret, der tages fra beløbet, på 0,5 %, og ventetiden er oftest mellem 5-30 minutter.

Derefter skal man bare trykke på den grønne boks “Next”, der fører en videre til at skulle udfylde adressen på modtageren. Udveksler man fra Bitcoin til Ethereum, hvilket ses i eksemplet, skal man her indtaste adressen på modtagerens Ethereum Wallet.

Opsætning af “2-step Verification”

Da disse transaktioner foregår på internettet ville det være meget smart at tilføje “2-step Verification”, som hjemmesiden også foreslår i din profil. På denne måde er du selv med til at sikre, at dine penge bliver hos dig, og du er i fuld kontrol over, hvad det er der foregår på din konto.

Måden, hvorpå sådan en verificering virker, er ved, at man skal bruge mere end blot kontoens e-mailadresse og kode for at kunne logge ind og pille ved pengene. Man skal her nemlig også have adgang til en telefon, der genererer en specifik kode til dit specifikke log-in.

For at opsætte dette for sin konto på hjemmesiden skal man gå ind under sin egen profil (fremhævet med rød).

Hernæst bliver man mødt af en meddelelse, hvori man får at vide, at denne ekstra sikkerhedsforanstaltning ikke er aktiveret for ens konto. For at aktivere dette for ens konto starter man med at trykke på den grønne boks “Enable”.

Verficeringen foregår gennem selveste Google’s “2-step Verification”, hvor man på sin egen telefon skal downloade appen “Google Authenticator”.

Når man har appen på sin telefon, skal man blot tilføje sin Changelly-konto ved at scanne den fremviste QR-kode eller indskrive den angivne nøgle på appen. Hermed får du en kode, der indskrives som tillæg med din egen kode til din konto.

Koden, der genereres af apppen, opdateres jævnligt, hvilket øger sikkerheden gevaldigt. Denne kode skal du kun benytte, når du logger ind på siden eller skifter vigtige oplysninger ift. din konto, såsom din kode eller din adresse.

Denne “2-step Verification” kan også slås fra, hvis man bliver træt af at skulle finde sin telefon frem til sit log-in, men det er en lille ubekvemhed i forhold til den sikkerhed, man får ud af denne gratis funktion.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *