KuCoin anmeldelse og guide

Der findes andre børser (exchanges) på niveau med Binance, hvor du også finder meget lave gebyrer. En meget god exchange er KuCoin. Derfor har vi lavet Danmarks første og største guide til KuCoin!

En stor fordel ved KuCoin er helt sikkert, at du ikke skal indsende nogen former for identifikation på KuCoin! Nemmere bliver det ikke. Ja, du hørte rigtigt – ingen krav om pas, kørekort eller adresse.

Der skal nævnes, at det ikke er muligt at indsætte penge på KuCoin med bankoverførsel eller kreditkort. Du skal have kryptovaluta.

Der vil være et afsnit om det i denne artikel, hvor du vil lære at købe kryptovaluta, som du kan sende til KuCoin.

Hvorfor er KuCoin godt?

I skrivende stund (januar 2018) har KuCoin en volumen på ~10.000 BTC (24 timer) svarende til ~165.000.000 USD (24 timer). Dette tal har været voksende i mange dage, og mange forventer, at tallet bliver ved med at vokse. Dette er kun godt for dig, fordi det betyder, at rigtig mange bruger netop denne exchange.

Helt konkret så betyder det, at markederne ikke vil stå stille inde på denne her exchange. Der skal altid være et match mellem en køber og en sælger, før en ordre går igennem. Er der hverken købere eller sælgere, så vil din ordre aldrig gå igennem.

En anden meget vigtig ting på enhver exchange er gebyrerne. KuCoin tager kun 0,1% i gebyr, og disse bliver fratrukket den coin du handler. Handler du eksempelvis 1 BTC derinde, så bliver gebyret kun 0,0001 BTC. Du har dog mulighed for at købe KCS (KuCoin Shares) og få en del af disse gebyrer tilbage. Binance tilbyder lavere gebyrer, hvis du betaler deres gebyrer med BNB. KuCoin gør sådan, at de deler de opsamlede gebyrer med dem med KCS og ejerne. Hvis de tjener flere penge, så tjener du også flere penge.

Gode ting at vide, før man starter

 • Ingen mulighed for kreditkort. Da du ikke skal give dem særlig mange informationer, så er det en selvfølge, at de ikke tager imod kreditkort. Du bliver desværre nødt til at købe kryptovaluta et andet sted, før du kan starte på KuCoin.

Fortsæt endelig med at læse denne KuCoin guide, selv hvis du ikke allerede har krypto.

Sådan opretter du en konto på KuCoin

Hvis du allerede ved, hvordan man opretter en konto hos KuCoin, så kan du bare klikke her for at oprette kontoen. Som nævnt tidligere, så er fordelen ved KuCoin, at du ikke skal give dem mange informationer. Derfor er denne proces meget simpel. Jeg vil dog alligevel gennemgå, trin for trin, hvordan du opretter dig.

Indtast informationer på siden

Klikker du her: Opret en gratis konto hos KuCoin – så vil du komme direkte ind på den rigtige side, hvor du har muligheden for at oprette en bruger. Inde på denne side skal du indtaste dine oplysninger: email adresse, adgangskode og gentag adgangskoden. Adgangskoden skal (helst) være kompleks. Den må meget gerne indeholde minimum 16 tegn med specielle tegn iblandt dem. Efter alt er indtastet, så klik på den store knap “Next”. Skulle du have problemer med at komme videre, så prøv at skifte browser. Skulle du mod forventning ikke komme direkte ind på registreringssiden ved at klikke på ovenstående link, så tryk på “Sign Up” øverst til højre.

Invitation code: Hvis du bliver bedt om en invitation code, så indtaster du “1Rsac” uden citationstegnene, altså bare 1Rsac.

Verificer din email adresse

Som på alle andre hjemmesider, så skal din email adresse verificeres. Der skulle meget gerne komme en email meget hurtigt. Se nedenstående billede for at sikre dig, at det er den rigtige mail. Klik på linket under teksten “Please click on the link below to complete the registration:“. Det er ikke sløret, når det kommer til din indbakke.

Slå 2 faktor login til! (2FA)

Du vil blive mødt af en pop up første gang du logger ind. Denne vil bede dig om at slå 2FA til. På dansk betyder det to faktor autentificering. Rent praktisk betyder det, at du skal indtaste en sekundær adgangskode ved login, og denne sekundære adgangskode udløber hvert 30. sekund. Du skal bruge en smartphone til dette, og du skal hente “Google Autheticator” til din telefon. Har du ikke en smartphone, så kan du med fordel hente Authy til din computer, der skal du bare bruge et telefonnummer. Har du ikke et telefonnummer, så smut ned i den lokale kiosk og hent et taletidskort.

Sådan sætter du penge ind på KuCoin

Som jeg har nævnt et par gange nu, så kan du ikke anvende kreditkort eller bankoverførsel, når du skal sætte penge ind på din konto. Alt skal ske i kryptovaluta, og der er mange at vælge imellem. Lige nu er det bedst at købe enten ETH eller LTC og sende det til KuCoin, da disse har meget lavere gebyerer end BTC. Du kan finde en oversigt over exchange, der modtager bankoverførsel her. Vil du dog alligevel købe kryptovaluta med kreditkort, så kan det ske følgende steder:

Find din adresse til deposit (deposit address)

Nu har du kryptovaluta i en wallet eller på en anden hjemmeside. Men dette skal jo flyttes til KuCoin. Hvordan gør du det? Ja, først skal du klikke på “Assets” i menuen. Herefter kommer du ind på en side, hvor du kan se alt dit indestående. Ud fra hver kryptovaluta er der to muligheder: withdraw og deposit. Klik på deposit.

Der vil nu blive genereret en adresse til dig, som du skal sende dine ETH til. Hvis du bruger en wallet, så skal du indsætte denne adresse under “receiver”. Af sikkerhedsmæssige årsager er adressen på billedet blevet sløret.

Send kryptovaluta til KuCoin

Efter du har fulgt ovenstående, så har du adressen på din wallet hos KuCoin. Jeg har allerede kort beskrevet, hvordan man sender til den. Adressen der er på siden er blevet genereret til dig, og du kan modtage penge på den. Det betyder også, at du skal sende penge til den, hvis de skal være tilgængelige på KuCoin. Det er ekstremt vigtigt, at du sender Ethereum til en Ethereum adresse og ikke andet. Det skal passe sammen!

Når du har lavet en transaktion til adressen, så skal denne bekræftes på netværket. KuCoin kræver, at der er 12 bekræftelser på en transaktion (ETH), og det er svært at estimere, hvor lang tid det vil tage. Hav tålmodighed! Efter de 12 bekræftelser vil du kunne se pengene tilgængelige under “Assets” i menuen.

Sådan handler du inde på KuCoin

Jeg har nu været igennem de mest simple trin. Nu kommer det, som mange synes er svært. Jeg forsøger som altid at gøre det så simpelt som muligt, så alle kan følge med. Skulle der være spørgsmål, så er du som altid velkommen til at stille dem i kommentarfeltet. Forsøg dog så vidt muligt at finde frem til svaret, før du spørger – det er en god ting at kunne.

Gå ind på Markets

For at handle, så skal du først og fremmest ind på markeder. Der er rigtig mange at vælge imellem, og det er endnu en fordel ved at anvende KuCoin.

Vælg den valuta, du ønsker at købe

Godt råd: Der kan handles for BTC, ETH, NEO, USDT eller KCS. Du skal have en af disse valutaer for at handle hos KuCoin. Har du sendt en anden valuta derover, så skal du sælge den for en af de angivne valuta. Gå ind på den sendte valuta og sælg den for enten BTC, ETH, NEO, USDT eller KCS.

Når du er inde på Markets, så kan du vælge og / eller søge efter en valuta. Du søger ved at indtaste navnet eller forkortelsen. Du vælger en valuta ved at klikke på navnet eller boksen navnet står i.

Placér en ordre på markedet

Når du har klikket på den valuta, du gerne vil købe, så kommer du ind på en side, hvor du har mulighed for at købe den. Nederst til højre vil du finde en boks med “Buy” og “Sell” knapper. For at låse den op, skal du indtaste din midlertidige adgangskode fra din 2FA-app.

Efter denne boks er blevet låst op, så har du endelig mulighed for at handle derinde! Jeg har valgt at bruge XAS som eksempel her. Der er to bokse, hvor du kan indtaste pris i den ene og mængde i den anden. Du vælger selv, hvad du sætter i pris. Vælger du en pris, der ikke er “Best price”, så vil den automatisk købe til den fastsatte pris, når og hvis prisen rammer det punkt. Dette svarer til en limit order. Vælger du “Best price”, så svarer det til market order. Husk: Der skal altid være et match mellem købspris og salgspris. Sætter du en ekstrem lav købspris, så kan du risikere, at den aldrig går igennem.

Optimering af sikkerhed på KuCoin

Sikkerhed er altid vigtigt, specielt når dine penge er i andres hænder. Her kommer et par punkter. som jeg synes, du skal overveje, når du bruger en exchange.

 • Hav ikke penge stående på en børs (lige meget hvilken) over længere tid. Ideelt skal du kun handle derinde og så få pengene ud med det samme. Anbefaling til en god wallet: Ledger Nano S eller Ledger Blue.
 • Lad være med at slå 2FA fra, selv om det godt kan være irriterende til tider.
 • Tjek ofte de IP-adresser, der har haft adgang til din konto.
 • Hvis du har fået en mail fra KuCoin, som du ikke har bedt om – så undersøg den lige en ekstra gang.

Ofte stillede spørgsmål til denne KuCoin guide

Jeg har samlet de mest stillede spørgsmål om KuCoin. Dem har jeg også besvaret.

Er det muligt at indsætte penge via kreditkort eller bankoverførsel?
Det kan du desværre ikke, læs punktet om at sætte penge ind på KuCoin.

Jeg er blevet inviteret af en person, hvad får han ud af det?
Personen får 20% af de gebyrer, du har betalt. Du får ingen rabatter, men det koster dig heller ikke ekstra.

Hvad koster det at handle inde på KuCoin?
Det koster 0,1% i gebyr at handle på KuCoin. Dette kan så vidt jeg ved ikke nedsættes.

Hvordan trækker man sine penge ud igen?
Det gør du under Assets og derefter withdraw.

Du er velkommen til at stille spørgsmål, hvis du har et (se nedenstående kommentarfelt). Har du fundet min guide nyttig, så er du mere end velkommen til at dele den med venner og familie – det hjælper bloggen. Du kan også anvende min invitations-kode for at støtte siden. Artiklen er ikke en anbefaling, men en guide.

Hvis du vil vide mere om KuCoin, kan du læse mere på Bitcoin Wiki.

8 reaktioner

 1. Tusind tak for en rigtig god artikel – jeg er lidt i tvivl…Jeg forstår at man ikke kan betale i “konventionel valuta” eller kreditkort, men du nævner at man under “assets” kan lave et “withdrawel” ….så her er mit spørgsmål: Skal man knytte et kreditkort til sin konto, og kan man så trække “rede penge” ud?

 2. Hej.
  Jeg er oprettet derinde og har forstået hvordan det virker. Men jeg har et problem som jeg desværre ikke kan finde nogen løsning på.

  Det drejer sig om 2fa. Jeg har skrevet koden ind i app’en og får så den der kode der skifter hvert 30 sek. Men når jeg taster koden ind i kucoin siger den hele tiden at koden er forkert eller forældet. Har du nogen ide om, hvad det skyldes?

  PS tak for dit arbejde på denne side!

  Mvh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *