Partnerfinansieret indhold

xrp-xrp-logo
Ripple (XRP)

Handel med kryptovaluta indebærer høj risiko. Historiske afkast er ikke udtryk for fremtidige afkast. Minimum 18 år.

Ripple kurs

Information om Ripple

Her har vi besvaret nogle af de oftest stillede spørgsmål om Ripple.

Hvor mange Ripple kan der være i cirkulation?

Der kan være et ubegrænset antal i cirkulation.

Hvilket symbol har Ripple på børserne?

Du kan finde Ripple på børserne under symbolet XRP.

Hvilke type valuta er Ripple?

Ripple er en Proof of Work valuta.

Hvor kan Ripple handles?

Ripple kan handles på følgende børser og platforme:

eToro, Binance, BitPanda, Bittrex, Revolut, KuCoin, Changelly, CPH Crypto, Kriptomat, Stormgain, BlackBull Markets, BitInvestor, Firi, og en række andre.

Hvilke wallets er kompatible med Ripple?

Ripple er kompatibel med følgende wallets:

Ledger Nano X (Hardware), Ledger Nano S (Hardware), Trezor Model One (Hardware), Trezor Model T (Hardware), og en række andre.

Uddybende information om Ripple

Hvad er Ripple (XRP) egentlig?

Ripple har faktisk været ude siden 2012! Du har måske først hørt om den på grund af dens store prisstigninger i 2017 – men det var overhovedet ikke en ny kryptovaluta. Det er faktisk forkert at kalde det for en kryptovaluta, da den fundamentalt ikke er en kryptovaluta. Ripple er en valuta, som bankerne bruger – og udbuddet af Ripple er ekstremt højt. Ripple får rigtig meget kritik, og derfor skal man være ekstra påpasselig, når man køber ind i denne valuta.

Som nævnt, så bliver Ripple brugt af bankerne. Fordelen ved Ripple er, at man meget hurtigt kan cleare en transaktion mellem bankerne. Det tager omkring 3,6 sekunder for Ripple, og det kan tage flere timer for Bitcoin. Dette er fordelen for bankerne. Derudover giver Ripple også likviditet, og det er også en meget vigtig ting for banker. Der er dog meget tvivl om, hvorvidt bankerne vil bruge XRP eller bare teknologien bag Ripple. Hvis bankerne ikke skal bruge XRP, så er der ikke grund til at købe Ripple. Nu er dette egentlig bare en introduktion til Ripple, og hvad det er. Jeg ville dog lige præsentere at par kritikpunkter, som du bør sætte dig ind i, før du investerer.

Man kunne spørge sig selv om, hvorfor prisen på Ripple er steget så meget. Der er flere grunde, og jeg kan ikke have ret i dem alle. Ripple har licenseret sin teknologi til over 100 banker, og det har gjort, at folk tror på Ripple. Når prisen på en kryptovaluta stiger, så taler folk om den, og folk køber blindt ind i den. Dette kan have været tilfældet med Ripple. Rigtig mange har haft mulighed for at købe Ripple for under 1 cent, men gjorde det ikke på grund af det fundamentale.

Ripple platforme
Ripple wallets

Køb kryptovaluta

Køb kryptovaluta hos Firi, hvor du får lave gebyrer. Du får også gratis opbevaring af kryptovaluta.

Handel med kryptovaluta indebærer høj risiko. Historiske afkast er ikke udtryk for fremtidige afkast. Minimum 18 år.