Ripple ikon

Ripple (XRP)

4,96 DKK

Køb Sælg

67% af privatinvestorer taber penge, når de handler med CFD'er. Du bør overveje, om du har råd til at tage denne risiko.
Kryptovalutaer er ikke regulerede i de fleste EU-lande, derfor er der ingen EU-investorbeskyttelse.

Ofte stillede spørgsmål om Ripple

Hvad er den aktuelle kurs på Ripple?

Den aktuelle kurs er på 4,96 DKK. Data er opdateret for maksimum 5 minutter siden.

Hvilken wallet/tegnebog er kompatibel med Ripple?

Ripple er kompatibel med alle nedenstående wallets/tegnebøger:

Det er som regel bedst at vælge en hardware wallet til opbevaring af Ripple frem for en software wallet. Din mobiltelefon og computer kan meget nemmere være kompromitteret end en fysisk hardware wallet. Med en så lav pris på hardware wallet, er det næsten aldrig risikoen værd at gå med en software wallet.

Hvor kan Ripple handles?

Ripple kan handles på alle nedenstående børser:

Der findes selvfølgelig også andre børser, hvor Ripple kan handles. Denne liste er et generelt overblik over pålidelige børser.

Hvad er Ripple (kort fortalt)?

Kryptovaluta til bankerne.

Hvilket symbol har Ripple på børserne?

Ripple har symbolet "XRP".

Hvor mange Ripple kan der maksimalt være i cirkulation?

Der kan maksimalt være 100.000.000.000 XRP i cirkulation.

Hvilken slags kryptovaluta er Ripple?

Ripple er en proof-of-work valuta.

Hvad er Ripple (XRP) egentlig?

Ripple har faktisk været ude siden 2012! Du har måske først hørt om den på grund af dens store prisstigninger i 2017 – men det var overhovedet ikke en ny kryptovaluta. Det er faktisk forkert at kalde det for en kryptovaluta, da den fundamentalt ikke er en kryptovaluta. Ripple er en valuta, som bankerne bruger – og udbuddet af Ripple er ekstremt højt. Ripple får rigtig meget kritik, og derfor skal man være ekstra påpasselig, når man køber ind i denne valuta.

Som nævnt, så bliver Ripple brugt af bankerne. Fordelen ved Ripple er, at man meget hurtigt kan cleare en transaktion mellem bankerne. Det tager omkring 3,6 sekunder for Ripple, og det kan tage flere timer for Bitcoin. Dette er fordelen for bankerne. Derudover giver Ripple også likviditet, og det er også en meget vigtig ting for banker. Der er dog meget tvivl om, hvorvidt bankerne vil bruge XRP eller bare teknologien bag Ripple. Hvis bankerne ikke skal bruge XRP, så er der ikke grund til at købe Ripple. Nu er dette egentlig bare en introduktion til Ripple, og hvad det er. Jeg ville dog lige præsentere at par kritikpunkter, som du bør sætte dig ind i, før du investerer.

Man kunne spørge sig selv om, hvorfor prisen på Ripple er steget så meget. Der er flere grunde, og jeg kan ikke have ret i dem alle. Ripple har licenseret sin teknologi til over 100 banker, og det har gjort, at folk tror på Ripple. Når prisen på en kryptovaluta stiger, så taler folk om den, og folk køber blindt ind i den. Dette kan have været tilfældet med Ripple. Rigtig mange har haft mulighed for at købe Ripple for under 1 cent, men gjorde det ikke på grund af det fundamentale.

MyCrypto