eToro (CFD) anmeldelse og guide

eToro er en fantastisk platform, fordi der er så mange forskellige funktioner, man kan benytte som investor. En af deres bedste funktioner er deres copy-trading, hvor man kan lave præcis de samme handler som eksperter, uden at man skal foretage sig noget. Systemet kopierer handlerne og udfører dem for dig.

Inde på platformen kan du handle med over 2300 forskellige instrumenter, herunder CFD’er, valutaer, aktier og kryptovalutaer. Mange af vores læsere anvender eToro til at købe kryptovalutaer samt handle dem hver eneste dag. Gør som tusindvis af danskere og opret dig på eToro i dag.

Guide

Start med at oprette en gratis krypto handelskonto. Kommer du ind på en side, hvor du skal klikke dig videre, så trykker du blot på “Tilmeld dig nu”. Ser du ikke denne side, så kan du gå direkte videre til næste trin.

Inde på eToro kan du købe og sælge en masse forskellige kryptovalutaer. Du betaler kun spreads, som du kan finde på deres hjemmeside.

Opret konto

Når du er inde på siden, hvor du kan oprette din konto, så udfylder du bare dine oplysninger. Du starter med at vælge et brugernavn. Dette brugernavn kan være synligt for andre, hvis du vælger at bruge de sociale funktioner hos eToro. Det er nemlig en social handelsplatform, hvor man kan diskutere med andre brugere.

Ønsker du ikke, at du bliver identificeret af andre, så kan du vælge et neutralt brugernavn.

Indtast din e-mail adresse og en stærk adgangskode. Vælg helst en adgangskode, der er minimum 16 tegn. Dette er meget mere sikkert end at anvende den samme adgangskode, som du anvender alle andre steder. Afslut med at læse og acceptere deres vilkår samt at klikke på “Begynd at handle”.

Verificér din konto

Du kan blive bedt om at udfylde et spørgeskema og blive bedt om flere personlige oplysninger. Dette skyldes, at eToro er en reguleret virksomhed. De skal spørge om disse ting, og det er for deres og din egen sikkerhed. Den regulerende myndighed er CySEC på Cypern. Dette svarer til Finanstilsynet i Danmark, så tingene skulle gerne være i orden.

Efter du har verificeret din konto, skal du indsætte penge. Dette kan du med bankoverførsel, Paypal og kreditkort. Vi anbefaler Paypal og kreditkort, da du så kan handle med det samme. Indsæt 250 dollars på din konto eller lignende for at komme godt i gang.

Find din valuta

Efter du har verificeret din konto og indsat penge, så er du helt klar til at handle på eToro. Du starter med at søge på det aktiv, du ønsker at købe, sælge eller investere i. Dette gør du i toppen, hvor du blot kan søge på navnet eller den såkaldte “ticker”.

I ovenstående eksempel har vi søge på Ether, hvor “ETH – Ethereum” kommer frem. Dette er den rigtige for vores søgning, og du bør tjekke, at du klikker på det rigtige resultat.

Når du har klikket på den kryptovaluta, du vil købe, så kommer du ind på ovenstående side. Denne side viser udviklingen, kommentarer fra eksperter og meget andet. Du er dog interesseret i at handle, hvorfor du klikker på “Trade” i toppen. Dette åbner et vindue, som vi beskriver i næste afsnit.

Køb kryptovaluta ved at klikke på “Open Trade”

Hvis du ser det ovenstående vindue, så er du ét skridt fra at have købt kryptovaluta. Inde i vinduet er standarden “Buy”. Her køber du altså kryptovaluta, hvor du køber det underliggende aktiv. Der er altså ikke tale om et CFD her. Vælger du derimod at sælge (short position), så er der tale om et CFD.

I “amount” indtaster du det beløb, du vil investere for. Dette kunne eksempelvis være 250 eller 1000 dollars. Herefter trykker du på “Open Trade”. Nu har du købt kryptovaluta!

3 Responses

  1. Hvor finder jeg en dansk talende person som har tjent penge i bitcoin, og har tid til at lære mig handelen med bitcoin?

  2. Hvad siger du til eToro? Ved godt at det er et helt andet setup, men det fremstår nemt for nybegynderen. Umiddelbart virker det også meget billigere end fx Coinbase’s vilde gebyrer. Men måske jeg bare ikke forstår det ret. Og måske sikkerheden er på et andet niveau??
    Vil sætte stor pris på at høre din indsigt i dette.
    pft, jake

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *