Plus500 (CFD) anmeldelse og guide

Plus500 er en meget populær platform, hvor man kan handle med mange forskellige CFD’er inden for forex, indeks, aktier og selvfølgelig kryptovalutaer. Der er mange funktioner på platformen, som investorer bruger hver eneste dag.

Gratis demo-konto

Hvis du aldrig har handlet med kryptovaluter eller CFD’er før, så har Plus500 en gratis demo-konto. Opretter du sådan en, så kan du prøve at handle med ægte kurser. Opret en herunder:

Du handler med CFD’er

En af de helt store ulemper ved at handle kryptovaluta på Plus500 er, at du ikke køber det underliggende aktiv derinde. Du kan altså ikke hæve din kryptovaluta til din wallet, som du ellers kan, når du handler på børser eller andre platforme som eToro.

Som nævnt tidligere så er Plus500 en platform, hvor du kan handle med CFD’er. Dette betyder Contract For Difference, så når du køber en kryptovaluta eller aktie derinde, så åbner du en kontrakt. Når du så sælger, så lukker du denne kontrakt igen. Du placerer altså en form for bet på prisen på kryptovalutaen, aktien eller noget helt tredje.

Er du kun interesseret i spekulation, ligesom mange andre, så er Plus500 en god platform for dig. Hvis du derimod ønsker at anvende din kryptovaluta til at købe ting med, så er Plus500 ikke noget for dig. Her bør du kigge på andre platforme som eToro.

For at gøre det helt kort, så kan du købe og sælge kryptovaluta CFD’er på Plus500, men du får aldrig kryptovalutaen udbetalt.

Platformen

Plus500 er en avanceret platform med gode grafer på både kryptovalutaer og aktier. Som nybegynder kan det virke overvældende, men det er også derfor, at du kan åbne en gratis demo-konto derinde (klik her for at oprette). På denne måde kan du teste platformen og prøve at investere for spil-penge. Dette er et stort plus, fordi du ikke kan tabe penge på fejl, når du handler med en demo-konto.

Mange handler på deres web-baserede platform på computeren for at følge med i deres investeringer. Der er dog også en version tilgængelig til mobilen. Du kan derfor også følge med på farten. Skulle du nogensinde få problemer, så er kundeservice klar til at hjælpe dig 24/7.

Dette kan du på platformen

Du ved måske allerede, at Plus500 ikke specialiserer sig inden for kryptovalutaer. Alligevel har de et meget fornuftigt udbud af kryptovalutaer derinde. Du kan eksempelvis købe Bitcoin, Ethereum og Dogecoin derinde. Du har også mulighed for at investere i deres Crypto 10 Index i visse lande.

Sådan virker Plus500

Når du klikker på opret en konto, så bliver du viderestillet til en side, hvor du kan oprette en gratis konto eller en gratis demo-konto. Egentlig virker Plus500 på samme måde som mange andre platforme, brokers og børser. Efter at have oprettet en gratis konto, så bliver du viderestillet til trading platformen, hvor du kan købe og sælge kryptovaluta CFD’er.

Din konto kommer til at være en demo-konto, indtil du aktivt beslutter dig for, at du vil handle med rigtige penge.

Prøv forskellige strategier af, og så hvordan denne platform virker. På et tidspunkt bliver du måske klar til at handle med rigtige penge, og så laver du bare din demo-konto om til en rigtige konto, hvor du handler med rigtige penge. Mange handler i hvert fald et par måneder, før de skifter til en rigtig konto.

Har du valgt at opgradere eller konvertere din konto fra en demo-konto til en rigtig konto, så skal du indsætte rigtige penge. Dette kan man gøre igennem følgende betalingsmetoder: Kreditkort, Paypal, bankoverførsel, Trustly og mange flere. De bemærkelsesværdige for Danmark er Paypal og Trustly. Det er nemlig ikke så mange platforme, hvor de tillader at man sætter penge ind med Paypal. Trustly er bare en straksoverførsel til udlandet igennem din egen netbank.

Du kan handle med gearing

Inde på Plus500 kan du handle med gearing. Gearing betyder, at du handler for flere penge, end hvad du har indsat på din konto. Du kan altså tjene mange penge på kort tid med en kort investering. Det kommer dog ikke uden risiko. Mange mister en del penge, fordi de kører med for høj gearing.

Som udgangspunkt er det ikke muligt at miste flere penge, end hvad man har indsat på sin konto. Du bør dog læse mere på deres hjemmeside, fordi du handler for lånte penge, når du handler med gearing.

Plus500 gebyrer og andre omkostninger

Plus500 er en forretning, og derfor skal de selvfølgelig også tjene penge. Handler du på danske platforme, så er du sikkert vant til, at de tager et fast gebyr. Sådan virker Plus500 ikke. De tager, hvad der kaldes for et spread. Dette er forskellen mellem købs- og salgsprisen på det, du handler.

Der er forskellige spreads, og du bør undersøge, hvad det er for den kryptovaluta, du vil handle. For nogle ting kan de være relativt høje.

Du skal også være opmærksom på, at hvis du ikke anvender din konto, så har de et inaktivitetsgebyr. Dette kalder de for “Inactivity Fee”. Logger du ikke ind på din konto i løbet af 3 måneder, så bliver du opkrævet 10 USD om måneden, indtil du logger ind igen.

Hvorfor er der så mange dårlige anmeldelser?

Det er rigtigt, at det ikke ser alt for godt ud for Plus500 inde på hjemmesider som Trustpilot. Mange udtrykker, at de har haft en dårlig oplevelse med Plus500. Mange har mistet penge på grund af ignorance – eller at de ikke har læst, hvilke gebyrer, der er på platformen. Inde på vores hjemmeside skal vi vise en række advarsler, som skal informere dig som læser om, at Plus500 stiller risikable værktøjer til rådighed for dig. Dette gør de også på deres egen hjemmeside.

Hvis du eksempelvis investerer i kryptovaluta med gearing, så kan det gå meget hurtigt (også i den forkerte retning!). Åbn derfor først en demo-konto, så du forstår, hvordan tingene virker. Det er ikke for sjov, at de har denne type konto. Når du har styr på det hele, så skifter du over til en rigtig konto.

Mange investorer har travlt, og de har ikke tålmodighed. Dette får dem til at gøre mindre smarte ting, og derfor taber de penge. Læs advarslerne, forstå dem, og forstå hvad du investerer i samt hvordan. Køber du eksempelvis Bitcoin med 10 gange gearing, så skal kursen kun falde med 10% for at du mister alle dine penge.

Er det sikkert at anvende Plus500?

Som en reguleret platform er Plus500 nødsaget til at advare kunderne om risici, og dette skal deres partnere (vi) også. Derudover skal de opfylde en lang række krav for at få lov til at drive deres platform, hvor sikkerhed er et af disse krav. Vi kan derfor sige, at Plus500 er en sikker platform at anvende.

Mange spørger, om Plus500 er en sikker platform, fordi de ser dårlige anmeldelser online. Som vi kom ind på tidligere, så er disse typisk skrevet af folk, der har tabt penge på investeringer, fordi de ikke har sat sig ind i dem. Vi anbefaler derfor, at man først opretter en gratis demo-konto, og så skifter man til en rigtig konto med rigtig penge, når man er klar til det.

Plus500 er reguleret af CySEC, og de har millioner af kunder. Virksomheden tjener også millioner om året. De er selvfølgelig interesserede i at drive en god og sikker platform for deres kunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *