Revolut anmeldelse og guide

Udover at tilbyde deres kunder at købe og sælge 5 kryptovalutaer tilbyder Revolut også en gratis fintech mobil bankapp. Åbner man en konto, så får man forskellige bankkonti i Europa. Der er også mulighed for at få en gratis debitkort (Visa eller MasterCard).

Hvis du overvejer, at købe eller sælge kryptovaluta igennem Revolut, så er du kommet til den rigtige side. Vi kigger nemlig på, hvordan det fungerer, og om det kan betale sig at handle igennem Revolut.

Revolut er en af de muligheder, der er meget nemme at anvende.

Hvordan virker Revolut med kryptovaluta?

Revolut er som nævnt en online bank, som tilbyder forskellige ydelser, man også finder i andre banker. Derudover er der mulighed for at købe og sælge 5 forskellige kryptovalutaer inde på deres app. Disse er på nuværende tidspunkt: Bitcoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash og Litecoin.

Hvad der er vigtigt at bemærke er, at når du køber kryptovaluta igennem deres app, så ejer du ikke det underliggende aktiv. Du spekulerer egentlig bare på krisen af kryptovalutaen. Dette minder meget som handel med CFD’er, som man kan finde på platforme som Plus500.

Som et resultat af at du ikke køber det underliggende aktiv, så kan du ikke hæve dine Bitcoins til din Bitcoin wallet. Revolut egner sig derfor mere til ting som daytrading, da gebyrerne er relativt lave.

Beslutter du dig for at handle med kryptovalutaer på Revolut, så er dette meget nemt. Pengene bliver også trukket direkte fra din konto, så det gør det endnu nemmere.

Sådan kan du sætte penge ind på din konto

For at kunne handle med kryptovalutaer på Revolut, så skal du indsætte penge. Da det er en bank, så kan du selvfølgelig gøre det igennem SEPA-overførsel direkte fra din danske bank. Det kan dog tage et par dage, hvorfor de også har gjort det muligt for danskere at indsætte penge på Revolut med både debit- og kreditkort.

Indsætter du penge med et kort, så bliver der ikke pålagt gebyrer. Laver du en bankoverførsel, så kan din egen bank godt finde på at tage et relativt stort gebyr (20 til 40 kroner) for denne overførsel. Dette er endnu en grund til at skifte til en bank som Revolut.

Gebyrer på Revolut

Revolut tilbyder mange forskellige ydelser, så vi fokuserer kun på de gebyrer, du betaler, når du handler med kryptovalutaer. Når du bruger app’en, skal du nemlig betale gebyrer. Det koster 1,5% i gebyr at handle kryptovaluta på Revolut, og dette er relativt lavt i forhold til andre platforme, børser og sælgere.

Der er meget likviditet på Revolut, hvilket også kan spare dig penge.

Sådan opretter du dig på Revolut

Vi har brugt Revolut i mange år, og vi anbefaler det til alle – også hvis de ikke skal købe kryptovalutaer derinde. Det er en meget god app, hvor du kan gøre en masse forskellige ting. Hvis du er interesseret i at hente app’en, så kan du gøre det her.

Tidsforbrug: 10 minutter

Vi viser dig, hvordan du opretter en gratis konto på Revolut.

  1. Hent deres app

    Klik på her for at åbne en konto og hente app’en. Du kan hente den på Android og selvfølgelig også iOS.

  2. Verificér din konto

    Som ved alle andre banker, så skal du selvfølgelig identificere dig selv for at verificere din konto. Du skal tage et selfie efterfulgt af et billede af dit pas. Det tager typisk under ét minut, og så er din konto verificeret.

  3. Indsæt penge

    Lige så snart din konto er verificeret, så kan du åbne app’en igen. Herinde finder du et stort plus “+”, som du så trykker på for at indsætte penge. Du tilføjer dit danske betalingskort, og så er pengene på kontoen.

  4. Køb kryptovaluta

    På nuværende tidspunkt bør din konto være fuldt ud verificeret, og du har indsat penge på din konto. For at komme videre skal du trykke på “Krypto”, hvorefter du kan vælge den kryptovaluta, du vil købe. Følg instruktionerne på skærmen.

Er det sikkert at bruge Revolut?

Som en finansiel virksomhed skal Revolut have en del på plads angående sikkerhed. De har også et helt hold, der skal bekæmpe svindel. Revolut er derfor en sikker app og platform.

Der er blandt andet følgende sikkerhedsforanstaltninger på app’en: PIN-kode ved login og brug af penge, alle brugere er verificerede, du får en email hvis der sker noget vigtigt, og du kan komme ud for, at du skal bekræfte en transaktion med SMS.

En reaktion

  1. Hej, mycrypto.dk.

    I skriver at man ikke ejer det underliggende aktiv, men derimod følger kursen?

    Hvordan skal jeg forstå dette? Gør det nogen forskel i hvad jeg kan tjene på denne investering? Jeg kan vel stadig realisere min investering til en f.eks. Dansk valuta når set ønskes?

    Vh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *