Alternativer til Coinbase: Men også meget brugervenlige (køb...
Bitcoin, Ethereum, Generelt

Alternativer til Coinbase: Men også meget brugervenlige (køb med kreditkort)

Kryptovaluta er utroligt populært lige nu, og rigtig mange vil købe det. Det er dog ikke altid lige så nemt at købe Bitcoins og lignende, som det er at købe aktier eller varer på nettet. Man skal igennem en masse processer, før man får lov til at købe. Mange vil bare i gang og købe via kreditkort, fordi de kender proceduren. Et meget populært sted, hvor man kan gøre det hedder Coinbase. Herinde har du mulighed for at købe med kreditkort og få 10 USD gratis, hvis du køber for 100 USD eller over (klik her). Problemet er bare, at Coinbase har rigtig mange brugere, og derfor er det ofte nede – det kan også være svært at oprette en bruger derinde.

Af netop denne grund har jeg valgt at skrive denne artikel, hvor jeg skriver om alternativer til det meget nemme Coinbase. Der findes et par stykker, og jeg vil skrive om dem hver for sig. Kender du flere gode alternativer, så skriv en kommentar i kommentarfeltet – så vil jeg få dem tilføjet, hvis de matcher mine krav til brugervenlighed og andre parametre.

Alternativ: BitPanda

BitPanda (klik her for at oprette konto) er en meget nem og brugervenlig hjemmeside. Du bliver guidet igennem alle processer, og det er faktisk muligt at købe Bitcoin, Ethereum, Dash, Litecoin og Bitcoin Cash uden at indsende kopi af pas, adresse, osv. Det er dog begrænset til bankoverførsel og kun €50. Bekræfter du dog din konto med dit pas (hvis du bor i Danmark, ellers kan du anvende andre former for ID), så er grænsen pludselig €2.500 om dagen med kreditkort (Visa, Mastercard, Dankort). Det bedste er, at det kun tager 3-5 minutter at få bekræftet sin identitet. Dette kan tage op til flere måneder på de traditionelle exchanges. Coinbase har typisk problemer med netop denne proces.

Fordele

 • Daglig begrænsning på €2.500 på køb via kreditkort
 • Mulighed for både køb og salg
 • Verificering tager under 5 minutter
 • Gebyr på niveau med Coinbase
 • Bankoverførsel mulig
 • Perfekt til EU-borgere

Alternativ: CEX.IO

CEX.IO (klik her for at oprette konto) er meget mindre kendt end Bitpanda i Danmark. Denne hjemmeside har eksisteret i en del år, og de startede egentlig som et sted, hvor man kunne købe Bitcoin cloud mining. Nu sælger de Bitcoins, hvor man blandt andet har mulighed for at betale med kreditkort. CEX er dog ikke bare et sted, hvor man kan købe Bitcoins, du kan også sælge dem derinde, fordi det rent faktisk er en rigtig exchange. En af de eneste, hvor du har mulighed for at smide penge ind med kreditkort. Bruger man deres exchange, så får man gebyrer op til 0,25 % (taker) og 0,16 % (maker). Det koster dog et gebyr at bruge kreditkortet til at sætte penge ind på din konto derinde. Med hensyn til bekræftelse af identitet, så er CEX meget kendt for at være en af de hurtigste til at godkende dem, hvor det ikke er en automatisk proces. De har en meget fin guide på deres side, hvor du bliver fulgt igennem processen.

Fordele

 • Daglig begrænsning op til €10.000 med kreditkort
 • Mulighed for både køb og salg på en rigtig exchange
 • Hurtig verificering
 • Gebyr på 3.5% + €0,24 via kreditkort for at indsætte penge
 • Bankoverførsel mulig

Ting du skal være opmærksom på

Du skal være opmærksom på, at mange hjemmesider anvender forskellige kurser. Alle hjemmesider kræver dokumentation på din identitet, og dette skyldes lovgivning – og at de modtager kreditkort. Kreditkort er en meget usikker måde at modtage penge på, og de sikrer sig pengene ved at have kopier af det hele til at kunne føre beviser, hvis der skulle være et problem senere hen. Formålet med denne artikel var at finde meget nemmere og brugervenlige alternativer til at købe krypto for fiat, som man kan på Coinbase. Med brugervenlighed følger der gebyrer med, desværre.

 1. Hej Morten
  Hvorfor er der forskel på live kurserne på coinbase og gdax ?

 2. Hej
  Hvorfor er der så forskel på gdax og kraken ? De er da live begge to.

 3. Jeg er træt af coinbase og vil gerne “flytte” over til en anden. Hvad vil du anbefale og hvordan gør jeg det billigst

 4. Hej
  Jeg vil rigtig gerne købe Ripple for en 5-6.000 kr. Jeg finder det dog umådelig svært at overskue HVEM der sælger disse ( og hvor der er åbent for handel )

  Samtidig skal jeg lige forstå Systemet rigtigt, jeg er jo helt grøn på det her område.

  Når jeg overfører penge fra mit Mastercard bliver de så opbevaret på min ColdWallet, og overført derfra når jeg handler, og mine Ripple opbevaret samme sted.
  Er det rigtigt forstået, at jeg ikke kan opbevare Ripple på en Ledger wallet

  Hilsen
  Svend

  • Hej Svend,

   Ripple: Kan købes på en masse exchanges, herunder Binance.

   Ledger: Du kan opbevare Ripple på en Ledger.

 5. Angående godkendelse..
  Jeg har her til aften prøvet coinbase uden helt. Jeg er ikke godkendt her 4 timer efter…

  Herefter gik jeg til bitpanda, som faktisk virker godt. Vælg Idnow til online veritificering, der var INGEN VENTETID, de andre to muligheder droppede jeg efter lang tids venten.

 6. Avatar

  Christian

  6. januar 2018

  Hej

  Jeg er også ny i det her, men prøver at læse mig til hvad hele denne krypto verden er. Dog har jeg oprettet en konto hos CEX.IO uden de store problemer og har købt lidt BCH og XRP, for at komme lidt i gang.
  Du skriver positivt om CEX.IO, men jeg har nu fundet en hjemmeside hvor kommentarerne i flæng beskriver CEX.IO som fusk, og at man aldrig kan få pengene ud, det gør mig lidt bekymret. Mener du at der hold i disse beskyldninger som fremgår af kommentar feltet eller?

  \Christian

  [Link til artikel fjernet på grund af sidepolitik: Den omhandlede CEX.IO og det Christian nævner.]

  • Hej Christian,

   Tak for din kommentar.

   Jeg har haft en bruger på CEX.IO i mange år, og jeg har ikke oplevet problemer – dog har jeg ikke brugt min bruger så meget. Derfor kan jeg hverken bekræfte eller afvise anklagerne. Ting ændrer sig meget hurtigt fra den ene dag til den anden.

   Du må meget gerne dele din erfaring, så jeg kan få opdateret det hele, hvis det er sandt.

 7. God aften MyCrypto.dk.
  Tak for alle dine fine svar til os der skriver ind på denne side.
  Det er til stor hjælp. Ville det være muligt, at du kunne lave et link øverst til “artikler om Ripple” ?
  Så er det endnu lettere for alle os som er helt vilde med Ripple at finde de vi vil læse.
  På forhånd tak.
  Erik

  • Hej Erik,

   Tak for din kommentar. Det vil jeg gøre, når der kommer flere artikler om Ripple.

   Lige nu kan du anvende søgefunktionen til højre (PC) eller nederst (mobil).

   God weekend :)!

 8. Hej. Du skulle vel ikke have en guide til at handle på bitpanda. Kan man overføre de købte coins på bitpanda til sin ledger nano stik?

  mvh lars

 9. Avatar

  Kurt Markussen

  10. januar 2018

  Super side med rigtig mange brugbare oplysninger til en rookie
  Tak

 10. Hvad siger du til eToro? Ved godt at det er et helt andet setup, men det fremstår nemt for nybegynderen. Umiddelbart virker det også meget billigere end fx Coinbase’s vilde gebyrer. Men måske jeg bare ikke forstår det ret. Og måske sikkerheden er på et andet niveau??
  Vil sætte stor pris på at høre din indsigt i dette.
  pft, jake

 11. Avatar

  Andreas

  16. januar 2018

  hej.

  Hvad er din mening omkring Gate.io ? nogle erfaringer ?

  Mvh Andreas

 12. Avatar

  Rasmus

  28. maj 2018

  Hej crypto.

  Jeg er helt ny, og er ved at lave min første handel på bitpanda.
  Dog er jeg lidt nervøs mht. wallet. Er det sikkert at opbevare sine cryptos der? Vi snakker en investering på de 4000 kr fordelt på bitcoin, ether og ripple.
  Har læst så meget omkring hvor “farligt” det kan være at have cryptos på de sider.

  vh. Rasmus

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *