Binance Guide – Sådan kommer du i gang

Jeg har tidligere skrevet en guide om hvordan man køber den meget populære kryptovaluta IOTA. Det var nok Danmarks første blogindlæg, hvor børsen Binance blev nævnt. Dette indlæg kommer til at være en meget gennemgående guide til Binance – som kommer til at være en forbedring af mit tidligere indlæg, og det kommer til at være af mere generel karakter. Hvis der opstår spørgsmål, som du ikke har fået svar på i denne artikel, så skriv en kommentar – jeg svarer på alle kommentarer på siden, og det er meget hurtige svar.

Opret konto

Tidligere kunne man ikke indsætte penge på Binance med kreditkort, men det er nu muligt i 2021. Guiden kom derfor ind på, hvor man kunne købe kryptovaluta for at handle på Binance. Du kan dog stadig købe ét sted, få en bonus og handle på Binance efterfølgende.

🎁 Coinbase tilbyder MyCrypto’s brugere $10 i bonus, der handler for $100

Hvorfor er Binance godt?

Binance er vokset meget hurtig, og de har meget stor volumen på mange forskellige coins. Dette betyder, at der som regel altid vil være købere og sælgere af en given coin. Er der ikke det, så kan du hverken købe eller sælge hurtigt. En anden ting er, at Binance har ekstremt lave gebyrer på handler. Hver gang du køber og sælger derinde, så betaler du kun 0,10% af din volumen. Jeg har dog et godt trick til, hvordan du får dette gebyr reduceret – dog kan jeg ikke garantere, at det kommer til at virke i meget lang tid.

Personligt kan jeg godt lide interfacen, og det fungerer ganske fint. Det er dog ikke min primære exchange. Mange snakker (desværre) om Binance uden at vide hvad og hvordan, fordi de bare vil invitere så mange folk som muligt.

Godt at vide, før du starter

 • Ingen kreditkort uden verificering. Du skal verificere din konto for at få lov til at handle med kreditkort og bankoverførsel. Ønsker du ikke at bekræfte din konto, så kan du stadigvæk lave krypto-til-krypto transaktioner.
 • Ekstremt lave gebyrer. Uanset om din konto er verificeret eller ej, vil du stadigvæk få de lave gebyrer på 0,10% (eller lavere).

Sådan opretter du en bruger på Binance

Har du ikke brug for hjælp til at oprette en konto, så klik her og opret en konto. Hvis du har læst min tidligere guide, så vil du kunne genkende både billeder og processen. Fordelen ved Binance er, at du ikke skal give dem særlig mange information om dig selv – og det kan virke ulogisk for nogle. Derfor gennemgår jeg trin for trin, hvordan man opretter en bruger derinde – på den rigtige måde.

Indtast dine informationer på registreringssiden

Hvis du klikker her: Opret konto gratis – så kommer du direkte ind på den rigtige side, hvor du kan lave en bruger. Her skal du indtaste din email adresse, adgangskode, gentagelse af adgangskode og et referral ID. Under referral ID kan du indtaste “11639361”, hvis det ikke allerede er indtastet på siden. Med hensyn til adgangskode, så brug altid en meget kompleks adgangskode. Jeg bruger altid minimum 16 tegn bestående af alle typer tegn. Det vil jeg også råde dig til at gøre. Efter du har udfyldt alle felterne korrekt, så læser du og accepterer deres betingelser. Skulle der komme en fejl ved oprettelsen, så skift fra Google Chrome til en anden browser (Edge og Firefox virker hver gang).

Registreringsformular

Verificer din email adresse

Nu går du ind på din indbakke og finder mailen fra Binance frem og klikker på “Verify Email”. På denne måde bekræfter du din email, og du er nu klar til at logge ind på deres hjemmeside. Hvis du tidligere har modtaget denne mail uden at have registreret dig på Binance, så skal du klikke på det nyeste link! Det gamle vil i så fald være potentielt falsk.

Bekræftelse af email

Slå 2FA til: Et råd der kan spare dig mange tusind kroner

Når du for første gang logger ind på Binance, så bliver du bedt om at slå 2FA til. 2FA står for 2 faktor autentifikation på dansk og betyder i praksis: du indtaster din adgangskode og en midlertidig kode. Du kender det måske allerede fra SMS-koder, som du modtager fra NETS, når du handler online. Dette er bare ikke via SMS, men det er via Google Authenticator eller Authy. Jeg anbefaler førstnævnte, hvis du har en smartphone. Har du ikke en smartphone, så brug Authy til computeren. Lige meget hvad du vælger, så skal du alligevel klikke på “Google Auth”-muligheden. Du kan ikke vælge SMS, fordi du sandsynligvis ikke er fra Kina. Tidligere har jeg skrevet en artikel om en mand, der mistede 10.000 kroner, fordi han ikke slog 2FA til – så pas på derude.

Sådan sætter du penge ind på Binance

Man kan ikke indsætte penge på Binance med kreditkort og bankoverførsel, men hvad gør man så? Man skal købe kryptovaluta såsom Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum eller Litecoin og sende det til din adresse på Binance. På nuværende tidspunkt (december 2017 – januar 2018) er det billigst at sende Litecoin og lidt dyrere er Ethereum. Bitcoin kan slet ikke betale sig, da det koster omkring 200 kroner at sende en transaktion med det. Mange vil helst købe med kreditkort, så derfor gennemgår jeg det. Ønsker du at købe med bankoverførsel, så tjek exchanges ud her. Nedenstående er steder, hvor du kan købe alle ovenstående valutaer med kreditkort:

Find din “deposit address”

Efter du eventuelt har brugt en af ovenstående sider, så har du købt en kryptovaluta. Jeg tager udgangspunkt i Litecoin, fordi den er billigst lige nu – men det fungerer på samme måde for alle valutaer. Inde på Binance har du mulighed for at sende over 100 kryptovalutaer ind. Oppe i højre øverste menu holder du musen over “Funds”, herefter klikker du på “Deposits Withdrawals”. Find den valuta du har på listen og klik derefter på “Deposit”.

Der vil nu komme en adresse frem, den skal du sende til – fra det sted, hvor du køber eller har købt kryptovaluta.

Send kryptovaluta til Binance

Kopier adressen under “Deposit”. Åbn din wallet, hjemmeside hvor du har kryptovaluta eller lignende og tryk på “Send”. Indsæt den valgte adresse. Dobbelttjek, at du sender den rigtige valuta, da du har forskellige adresser til hver eneste kryptovaluta. Dette er meget vigtigt, da du kan miste dine penge, hvis du sender til den “rigtige” adresse, men har valgt en forkert valuta.

Efter du har sendt pengene, så skal transaktionen bekræftes på netværket. Binance kræver som regel et par bekræftelser, og der kan gå alt fra et par minutter til flere dage, afhængigt af gebyret på transaktionen, det pågældende netværk og den pågældende valuta. Du vil kunne se pengene under “Deposits Withdrawals” med det samme, når der er et tilstrækkeligt antal bekræftelser på netværket. Ved Litecoin er antallet 4, men det varierer fra coin til coin.

Sådan handler du inde på Binance

Nu har vi været igennem de punkter, som de fleste har nogenlunde kendskab til. Hvis du er vant til Coinbase og lignende, så kan dette punkt godt virke komplicerende, men jeg forsøger at forsimple det så meget som muligt. Der er som altid forklaringer og billeder, hvor det er muligt. Skulle du igen have spørgsmål, så er du velkommen til at smide en kommentar i bunden af siden – efter du har læst ofte stillede spørgsmål.

Gå ind på “Basic”

Hvis du læser denne guide, så er du sandsynligvis nybegynder, og derfor skal du vælge “Basic” under “Exchange”. Dette er den mest simple interface, og det er relativt nemt at finde rundt derinde, specielt hvis du er nybegynder. Du vil nu komme ind på en side, hvor der er grafer og en masse tal. Frygt ej.

Vælg den valuta, du gerne vil købe

Hurtigt råd: Der kan handles for 4 forskellige valutaer inde på Binance: BTC, ETH, BNB og USDT. Har du købt og overført BTC eller ETH, så klikker du på den valuta, du har og søger på den, du gerne vil købe. Har du købt og overført en anden valuta end tidligere nævnte, skal du sælge din valuta til enten BTC eller ETH ved at klikke på den du vil have og søge på den du har.

I højre side af Binance har du mulighed for at vælge og / eller søge efter en valuta. Her skal du selvfølgelig søge på den, du gerne vil købe. Der handles i fire forskellige valutaer, så vælg den du vil handle i. Typisk handles der i BTC.

Placér en ordre

Når du har klikket på din ønskede valuta, så kan du se nedenstående boks, hvor du har mulighed for at placere en ordre. Hvis du vælger “Limit”, så vælger du selv prisen. Hvis der bliver solgt valuta til den pris, så vil din ordre gå igennem, der skal nemlig være et match. Vælger du “Market”, så vil du automatisk købe til markedsprisen. Kort fortalt: Hvis du vil købe til kursen, så vælger du market. Vil du købe, når den falder til en bestemt pris i BTC, så vælger du limit. Husk: Der skal være et match mellem salg og køb til samme pris, før din ordre går igennem. Indtil da vil den være pending, og du vil altid kunne annullere den. Du kan altid se dine ordrer under orders i menuen.

Sådan reducerer du dine gebyrer på Binance (spar 25% på gebyrer)

Dette “trick” er meget misforstået. Hvis du er blevet lovet 50% billigere gebyrer, hvis du bruger en eller andens link til at oprette din konto med, så er du blevet snydt.

Køb BNB og slå rabatten til

Du kan spare 25% af dine gebyrer på Binance ved at købe deres egen coin BNB og bruge den til at betale gebyrer med. Så bliver dit gebyr reduceret ned til 0,075%. Det er det laveste gebyr, der er på en exchange med gebyrer. Det fungerer således i praksis: Du køber f.eks. 1 BNB, og så går du ind på en vilkårlig valuta, og lige ved siden af fees vil der stå 0,075% i stedet for 0,10%. Du kan slå det til og fra inde på din konto:

Sådan optimerer du din sikkerhed på Binance

Det er altid vigtigt, at man har styr på sikkerhed, når man har penge stående inde på en exchange. Jeg har lavet et par punkter, som jeg synes, at du skal overveje at anvende.

 • Hav ikke penge stående inde på en børs over længere tid, en børs kan blive hacket. Køb en hardware wallet som Ledger Nano S eller Ledger Blue.
 • Slå alle sikkerhedsindstillinger til. Her gælder det specielt 2FA.
 • Hold løbende øje med IP-adresser, der tilgår din konto. Hvis du ikke kender en på listen, så skal du ændre din adgangskode.
 • Klik aldrig på links i mails, som du ikke selv har bedt om at få.
 • Lad være med at have flere penge end nødvendigt stående på en børs.

Du kan læse mere om Binance her: https://en.wikipedia.org/wiki/Binance

Ofte stillede spørgsmål om Binance

Hvilke betalingsmetoder tager Binance imod?

Binance tager imod kreditkort, bankoverførsel og kryptovaluta. Det kræver dog, at din konto er verificeret.

Hvad koster det at handle på Binance?

Du starter som udgangspunkt med et gebyr på 0,1%. Dette kan reduceres til 0,075% (25% rabat) ved at bruge deres BNB token til at betale for gebyrer med.

Kan man trække sine penge ud igen?

Det er muligt at trække sine penge ud igen ved at klikke på “withdraw”.

Kan man opbevare kryptovaluta hos Binance?

Ja, du kan sagtens opbevare din kryptovaluta hos Binance. Det anbefales dog ikke, at du gør det over længere perioder.

Hvorfor er Binance så populær?

Binance er så populær, fordi det er en meget god børs med meget lave gebyrer. De innoverer også meget på kryptovalutaområdet.

Er Binance sikker?

Binance er en meget sikker børs, og for at gøre din konto endnu mere sikker anbefaler vi, at du slår 2FA til.

Kan man handle på Binance uden verificering?

Du kan sagtens handle på Binance uden verificering. Du kan dog kun handle krypto-til-krypto, eksempelvis Bitcoin til Ethereum.

Kommentarer

75 kommentarer til “Binance Guide – Sådan kommer du i gang

Kommentar Avatar

Donna (28. maj 2021)

Jeg har via bankoverførsel sat penge ind på min Binance-konto. Men jeg kan ikke bruge pengene til at købe krypto. Når jeg prøver at købe, får jeg kun bankoverførsel og kreditkort som betalingsmetoder. Hvordan kan jeg få lov at bruge de penge, jeg allerede har overført?

Kommentar Avatar

Rune Sørensen (25. maj 2021)

Hej. Binance vil have følgende:
Online Banking Screenshots:
(1) Please upload transaction screenshot(s) with your name and card number (can be separated into two screenshots).
(2) Please upload a photo of your corresponding bank card. (You may process other digits if only input first 6 and last 4 digits).
(3) Screenshot(s) of transaction details (from bank side) of successful deposits on our platform in recent 3 months.
(4) Please provide screenshot(s) of failed deposit records if there is no successful one.

  Kommentar Avatar

  MyCrypto.dk (25. maj 2021)

  1) Screenshot hvor dit navn og kortnummer er på
  2) Billede af kortet
  3) Screenshots af transaktioner til Binance de sidste 3 måneder
  4) Screenshots af fejlede transaktioner til Binance (hvis der er)

Kommentar Avatar

Rune Sørensen (22. maj 2021)

Hej. Jeg ved at oprette mig på Binance og blive godkendt, men jeg mangler at sende er eller andet til Online Banking Screenshots, men jeg kan finde ud af hvad de mener, jeg har prøver med en masse, men de er ikke tilfreds. Så hvad er det lige de vil have??

Kommentar Avatar

Pernille (11. maj 2021)

Hvordan følger man sit afkast pr coin på Binance? Jeg kan se mit samlede afkast og ud for hver coin følges dagens kurs.
Men hvordan ser jeg hvordan de enkelte coins har klaret sig, siden jeg købte dem?

Synes ikke Binance viser det og har også downloadet Blockfolio og CoinMarketCap apps – men synes heller ikke de giver mig overblikket ‍♀️

  Kommentar Avatar

  MyCrypto.dk (12. maj 2021)

  Hej Pernille,

  Hvis du går ind på din oversigt over balancer, så kan du se det. Ellers kan du prøve med andre apps, der kan integreres med Binance.

Kommentar Avatar

Jørgen Johansen (7. maj 2021)

Hej med jer
Har købt BITCOIN i binance gennem Aaron Shurtley , kan oplyse at det er det rene FUP , har pt 0,53 bit men kan ikke hæve dem undtaget at jeg yderlige betaler ca. 60000 kr . Mener det er urimlig da det er mine penge

Kommentar Avatar

Jonas K. Petersen (12. april 2021)

1) Hvordan sætter jeg penge ind på min konto? Skal jeg købe USD som bliver konverteret til BUSD, eller skal jeg vælge Bank Transfer, EUR (SEPA)? Spiller markedslikviditet nogen rolle?

2) Jeg har kun DKK konti hos min bank – skal jeg oprette nogen speciel konto for at få penge overført til/fra Binance?

3) I anbefaler ikke, at man lader kryptovaluta ligge hos Binance over længere perioder? Hvorfor ikke?
Jeg har ‘blot’ i tankerne om at købe op i mindre valutaer for XX.XXX DKK og lade dem ligge i et par år og se hvordan det er gået til den tid.. Er det helt hen i vejret?

4) Skal man først sælge sin kryptovaluta, når man vil have sine penge udbetalt? Og herefter vente på, at de bliver solgt før man går ind under ‘withdraw’?

5) Skal man betale SKAT af eventuel gevinst?

  Kommentar Avatar

  MyCrypto.dk (12. april 2021)

  Hej Jonas,

  1) Du skal som udgangspunkt vælge SEPA, hvis du skal have penge ind.

  2) Nej, du skal bare vælge SEPA og EUR-overførsel.

  3) Fordi der er en risiko for at en exchange bliver hacked eller du ikke kan få adgang til din konto.

  4) De bliver solgt “med det samme” til markedsprisen, da markedet er meget likvidt. Men ja, du skal sælge først.

  5) Vi rådgiver ikke omkring skattemæssige forhold, men udgangspunktet er selvfølgelig altid, at du skal betale skat af gevinster.

Kommentar Avatar

Jonas (12. april 2021)

Hvis man har en helt normalt DKK bankkonto, hvad skal man så gøre, hvis man vil withdrawe sine penge?

Kommentar Avatar

Jonas (12. april 2021)

Hej,
Jeg har ikke indtastet noget under Referal ID (fandt denne tråd efter oprettelse)
Er det et problem?

Kommentar Avatar

Lars (27. marts 2021)

Hej, hvordan kan man så udbetale penge til sin bankkonto fra Binance?

Kommentar Avatar

Jonas (23. februar 2021)

Hej MyCrypto, tak for dine tidligere svar.

Er det ikke en god ide at bruge SEPA til overførsel?

Det er vel så banken der dækker evt. tab, indtil de er investeret i krypto?

Har du erfaringer med NASH som børs?
Eller har du andre du vil anbefale udover de nævnte,
Søger mange forskellige valuta, stabil, lav fees og nem overførsel

  Kommentar Avatar

  MyCrypto.dk (23. februar 2021)

  Hej Jonas,

  Der er lidt forskellige spørgsmål i din kommentar, så prøver at besvare dem hver for sig.

  1) Det er altid en god idé at anvende SEPA til overførsel, hvis man anvender en troværdig exchange – og specielt hvis man sender fra Revolut.

  2) Vores bud er, at banken ikke dækker tab, hvis en exchange lukker imens dine penge er hos dem. Indskudsgarantifonden dækker indestående i danske banker op til 750.000 DKK.

  3) NASH er ikke en børs, vi har anmeldt eller testet. Derfor ingen kommentarer.

  4) Binance er godt. Du kan også tjekke KuCoin (brug vores link), ellers er der eToro (brug vores link).

Kommentar Avatar

Jonas (23. februar 2021)

Hej MyCrypto

Er ikke helt med i logikken, hvorfor ikke bare handle på Coinbase i stedet for at først handle på Coinbase for at få krypto som så sendes til Binance for så at handle videre?

  Kommentar Avatar

  MyCrypto.dk (23. februar 2021)

  Hej Jonas,

  Du kan handle flere valutaer på Binance – og man kan få en bonus på Coinbase. Guiden blev oprindeligt skrevet, da man ikke kunne betale med kreditkort på Binance.

Kommentar Avatar

Tom Flyge (26. juni 2019)

Hej Crypto
Jeg er tidligere kontaktet af mange froskellige firmaer, som tilbød at forvalte mit indskud.
Da jeg ikke rigtig forstår crypto valuta, er min eneste måde at nyde denne verden på, at bruge en “trader”, med de omkostninger der selvfølgelig følger med.
Kender du en troværdig “trader”
Med venlig hilsen
Tom

  Kommentar Avatar

  MyCrypto.dk (21. april 2020)

  Hej Tom,

  Du behøver overhovedet ikke have en professionel “trader” til at klare tingene for dig, hvis du kører med buy-and-hold strategien. Du kan sagtens komme i gang ved at læse de forskellige indlæg på siden her.

Kommentar Avatar

Tul (1. august 2018)

Har du erfaringer med hvordan man får Tilknyttet Google authenticator Til sin konto på binance? Jeg står i en situation hvor jeg har mistet den telefon hvor jeg oprindelig havde Google authenticator Installeret. Alt virkede fint når jeg handlede. På min nye telefon har jeg installeret appen, men den vil ikke lade mig logge ind på binance via min nye telefon. Jeg står nu i en situation hvor jeg ikke længere kan handle. Jeg har søgt på nettet og har endnu ikke fundet svaret

Kommentar Avatar

Sabrina Leschley (22. januar 2018)

Hej,

jeg har haft store problemer med at trække mine penge ud til min konto på Coinbase og har droppet det helt. Det er næsten umuligt at få SEPA overførslen kørt igennem og min bank valideret.

Jeg bruger nu Coinbase til handler af ETC og overfører beløb til Binance, hvor jeg vil begynde at købe andre kryptovalutaer.

Hvad gør jeg for at få min gevinst ud på min konto?
Du skriver:
“Kan man trække sine penge ud igen?
Det er muligt at trække sine penge ud igen ved at gå ind på dine balancer og så trykke på withdraw”

Jeg er inde og kigge under balancer og jeg kan ikke se, hvor jeg kan angive mine bankkonto oplysninger, så jeg kan få fremtidige gevinster ud.

Jeg ønsker ikke at bruge mere tid på Coinbase. Skal de withdrawes til en anden platform (ex. BitPanda) for derefter at kunne blive trukket ud til min bankkonto?

Mvh.
Sabrina

  Kommentar Avatar

  MyCrypto.dk (22. januar 2018)

  Hej Sabrina,

  Du har misforstået, hvad der menes med at trække penge ud. Du skal altid sælge dine kryptovalutaer til en af hovedvalutaerne (ETH, LTC, BTC) og sælge dem for EUR / USD.

   Kommentar Avatar

   Sabrina Leschley (23. januar 2018)

   Hej igen,

   tak for dit svar.

   Det har jeg misforstået så.
   Det jeg skal bruge hjælp til er, hvad jeg skal gøre for at få min gevinst ind på min bank konto. Jeg har købt ETH på Coinbase, solgt ETH og købt MTH/ETH på Binance og har nu en fortjeneste på ca. 20%, hvis jeg sælger nu. Hvis jeg sælger – hvordan får jeg afkastet/gevinsten ind på min bank konto, så jeg har pengene.

     Kommentar Avatar

     Sabrina Leschley (23. januar 2018)

     Okay.
     Tak for hjælpen.

     Med venlig hilsen
     Sabrina

Kommentar Avatar

Gus (21. januar 2018)

Du skriver at, det er bedst at have sine Altcoins i en E-wallet istedet for på Binance !

Ex.
Jeg køber 1000 stk XRP til 1,36 USD = 1360 USD

Og de står så i Binance, hvordan får jeg dem overpå en E-Wallet ?, og hvad så når jeg gerne vil trade igen ?

Kommentar Avatar

Gus (21. januar 2018)

Lige et spørgsmål vedr Binance.
Bruger den selv nu, men undre mig lidt over at handle i BTC.

Ex.
Hvis Bitcoin står i 10.000 USD / coin..
Jeg køber fx. 5 stk LTC (litecoin) til 200 USD pr. stk = 1000 USD = 0,02 BTC

Hvis BTC stiger til 12000 USD/coin, hvordan påvirker min LTH beholdning.

Og ligeledes, hvis BitCoin falder og Litcoin stiger
BTH = 8000 USD/Coin
LTH = 250 USD = 1250 USD
Hvordan får jeg Litecoin fulde stigning ??

Kommentar Avatar

Jesper (19. januar 2018)

Tak for hurtig besvarelse!
Vedr. Spg 1, for at være sikker på at have forstået dig rigtigt. Altså have en lille mængde stående i BNB, som feet så vil blive hævet fra?
Altså ikke købe BNB, for hele det beløb man ønsker at trade?

Kommentar Avatar

Jesper (19. januar 2018)

Tak for en god og forståelig hjemmeside.
Er nybegynder og har et par spørgsmål til din guide:
1. Du skriver at man kan spare 50 % af sine gebyrer på Binance ved at købe deres egen coin BNB og bruge den til at betale gebyrer med. Skal det forstås sådan at man køber en lille beholdning BNB og bruger af denne beholdning når man handler. Eller skal man veksle sit fulde beløb, lad os sige LTC til BNB og så handle udelukkende med BNB? (Når man skal købe sin ønskede Coin, eks. Iota.)
2. Jeg har købt XLM, som jeg ønsker at veksle tilbage til EUR. Hvad er bedste måde, først fra XLM til eks. LTC på Binance og derfra fra LTC til EUR på eks. Gdax?
Eller er der en bedre metode?

Takker!

  Kommentar Avatar

  MyCrypto.dk (19. januar 2018)

  Hej Jesper,

  Tak 🙂

  1. Nej, de få procenter bliver bare trukket i BNB, og så får du rabatten.

  2. XLM -> LTC/ETH -> Exchange -> SEPA -> Bank

Kommentar Avatar

Dan (9. januar 2018)

Hej crypto
Er det muligt på binance at få et samlet overblik over sine wallets med btc, ltc, xrp og xrm?
Er du forøvrigt selv inde i xrm og hvad synes du om den ?
Tak for øvrigt for hurtige svar
Super fedt

Kommentar Avatar

mik (8. januar 2018)

Hej Crypto.
Har prøvet at følge din guide til hvordan man overfører f eks BTC til Binance. Jeg gør som skrevet i vejledningen… Funds – Deposits Withdrawals – trykker på BTC/deposit. Ganske rigtigt kommer feltet med BTC Deposit Address frem – men det er tomt ! ! Der står ingen adresse i feltet ??
Mange hilsner og TAK for et fremragende site.

Kommentar Avatar

Dennis (8. januar 2018)

Hej Admin,

Jeg har vist lavet en begynderfejl 🙁

Så Jeg har lige et spørgsmål:

Jeg glemte desværre at skrive mit lange ord/ key ned da jeg opsatte min Binance konto med 2FA (Google Authenticator). -Hvad gør jeg for at at finde det lange kodeorde igen?

  Kommentar Avatar

  MyCrypto.dk (8. januar 2018)

  Hej Dennis,

  Det er meget vigtigt, at det bliver skrevet ned.

  Du kan gøre følgende: Slå 2FA fra på Binance, der skal du bruge den midlertidige kode, som du har på din mobil. Herefter slår du det til igen med det samme, og du vil få en ny kode, du kan skrive ned.

Kommentar Avatar

Dan (6. januar 2018)

Hej crypto
Så fik jeg mit kort registreret hos coinbase. ( man skulle tilsyneladende undlade nr i adresse)
Jeg har nu sat en overførelse på 1000 euro igang men kan det passe at det tager lang tid inden de er på ens konto ? Har du eksempelvis en introduktion til at komme igang på coinbase
Tak for tilbagemeldingerne

Kommentar Avatar

Lars (5. januar 2018)

Først og fremmest, tak for meget godt info.

Jeg vil bruge 100 dollar på kryptovaluta, og så se hvor de er henne til sommer.
1. Jeg kan dog ikke lige gennemskue om det er dumt at fx. købe 5 forskellige kryptovalutaer (spredning af risiko) eller om det spist af gebyrer når man.har flere valutaer…?

2. Du skriver flere gange at det er en dårlig at lade dem stå i exchange….ville du mene at 6 måneder er for tid og i stedet for skal have en wallet?

God weekend.
/Lars

  Kommentar Avatar

  MyCrypto.dk (5. januar 2018)

  Hej Lars,

  1. Det koster næsten lige så meget i gebyrer at købe 1 valuta som 5.

  2. Det er ikke et spørgsmål om tid, da risikoen altid er der.

Kommentar Avatar

klaus (4. januar 2018)

Hej!

Jeg har overført LTC til binance, men forstår ikke hvordan jeg kommer videre?
Jeg kan ikke lave mine ltc om til btc da det ikke er en mulighed derinde?

Kommentar Avatar

Peter Jacobsen (4. januar 2018)

Hej MyCrypto.dk, i din vejledning skriver du at du overfører Litecoin til Binance, men der handles ikke i Litecoin men derimod btc. Hvordan hænger det sammen? Omregner den selv ltc til btc?

  Kommentar Avatar

  MyCrypto.dk (4. januar 2018)

  Hej Peter,

  Lav efterfølgende dine LTC om til ETH/BTC derinde.

  Hvis det koster mere end 0,05% mere at sende ETH end LTC, så send LTC – ellers ETH fra starten.

Kommentar Avatar

Dan (3. januar 2018)

Hej crypto
Jeg har registreret mig på Coinbase med mine oplysninger men når jeg skal registrer mit visa kort så får jeg besked at der er et problem og at jeg skal prøve senere. Det har jeg nu gjort en del gange og har også skrevet til support for hjælp. Men kan man ikke anvende Visa-kort eller er der andet jeg overser ?

  Kommentar Avatar

  MyCrypto.dk (3. januar 2018)

  Hej Dan,

  Det kan skyldes, at du ikke er tilmeldt “Verified by Visa”. Hvis du vil vide hvordan, så Google det.

  Ellers er det fordi der ikke er dækning på kontoen, som der skal være – selv hvis du ikke køber noget.

  Ellers fejlindtastning.

   Kommentar Avatar

   Dan kristensen (5. januar 2018)

   Hej crypto
   Og tak for svar
   Det eneste jeg kan at der er fejlcastet er post nr. Her indtaster jeg først mit eget og så min banks
   Men det kan være det skal være mit eget begge steder?

   Dan

Kommentar Avatar

Simon (3. januar 2018)

Hej Jannick

Kan man få smidt sine IOTA, ADA, TRON, CND, XLM og VEN over på en Nabo S Ledger?

Mvh

Kommentar Avatar

René (3. januar 2018)

Hej Crypto.
Først og fremmest tak for super gode artikler. Du nævner flere gange 2FA som anbefales. Ved ikke om det kun er mig, men hvor opsætning af nano s gik nemt efter din vejledning, så er jeg stødt lidt på grund ifm. min binance konto. Skippede i første omgang 2FA og vekslede til lidt ripple (for et lille beløb for at prøve det) Men når jeg vil overføre dem til min nano s skriver de at 2FA er “strongly recommended”. Kan jeg slet ikke trække dem ud uden 2FA slået til? Næste spørgsmål er: hvordan sætter man 2FA op uden smartphone. Kunne du evt. lokkes til at udvide din vejledning lidt ift. opsætning af 2FA. Det kunne være meget brugbart for mig (og måske andre 😉

Mvh og endnu engang tak for et godt site – René

Kommentar Avatar

Michael sørensen (2. januar 2018)

Hej MyCrypto.dk.
Jeg er meget ny i denne nye valuta verden:) et spørgsmål hvor kan jeg købe ripple (xrp) coins med kredit kort uden og have bitcoin eller ether???

Kommentar Avatar

Jannick (2. januar 2018)

hej MyCrypto.dk.

tak for hurtigt svar.
hvad med cardano hvilken wallet skal jeg bruge??
hvis jeg købt ethereum og litcion fra bitpanda kan jeg så sende dem direkte til min ledger nano s eller skal jeg oprette en wallet på nettet også derefter sende dem??

Kommentar Avatar

Jannick (2. januar 2018)

Hey crypto E.

Jeg har lige erhvervet mig en Ledger nano S og købt lidt ethereum samt litecoin, men vil også gerne købe nogle iota, og evt. cardano.
Har læst dit indlæg om wallet til iota, dvs at jeg ikke kan bruge min Ledger nano S??

Kommentar Avatar

André Krukiewicz (2. januar 2018)

Hej

Hvis jeg skal f.eks withdraw Ripple(XRP) fra Binance, skal jeg så eje en wallet som kan lagre Ripple, eller ka jeg overføre til min wallet med Bitcoin(BTC) som jeg har i forvejen?.

Mvh André

   Kommentar Avatar

   Dan (2. januar 2018)

   Hej
   Hvad gør man så for at få ripple retur til eksempelvis Coinbase ? Hvor man har startet med at sende penge fra ?
   Og tak for god gennemgang

Kommentar Avatar

Kaslund (2. januar 2018)

Tak for godt indlæg
Når du skriver at man ikke skal investere for længe ved feks binace hvad er anbefaler tidsrum og hvad gør man hvis man gerne vil have længerevarende investeringer i forskellige coins/ kryptovalutaer
Mvh
Kaslund

Vil du dele din mening?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *