Køb Bitcoins og Ethereum i Danmark med Kreditkort uden gebyr...
Bitcoin, Ethereum

Køb Bitcoins og Ethereum i Danmark med Kreditkort uden gebyr

Der er rigtig mange muligheder, når det kommer til køb af Bitcoins og/eller Ethereum i Danmark. Der popper en ny forhandler op hver måned, lidt af en overdrivelse, men en hurtig søgning på Google vil give mig minimum 10, og tidligere var der kun 1-2 af dem. De har alle cirka samme gebyrer, og der er lidt forskel på, hvordan du handler. Den absolut nemmeste og mest tilgængelig måde at gøre det på har altid været Coinbase – men der har været en del negativ omtale om siden. Grunden til jeg overhovedet nævner Coinbase, selvom jeg selv handler på andre sider er: de giver dig $10 ekstra i Bitcoin, hvis du handler for $100. Deres gebyr er normalt på 3,99% med kreditkort. Dette vil altså sige, at du betale $3,99 i gebyr, men du får $10 gratis. Dette betyder, at du teknisk set ikke kommer til at betale noget gebyr. Jeg vil vise dig, hvordan du bærer dig ad med det! Ingen andre sider giver dig muligheden for at købe Bitcoins med kreditkort uden gebyr.

Guide til at opnå 0,00% i gebyr på Bitcoin-handel med kreditkort

Opret en profil på Coinbase ved at klikke her. Følg nedenstående guide, hvis du er i tvivl om, hvordan du gør. Først og fremmest skal du bruge et link fra denne side til Coinbase, fordi du skal inviteres af en anden for at få $10 i bonus på et køb på $100. Når du opretter dig via mit link, så vil hjemmesiden se således ud: “X har inviteret dig til at prøve Coinbase”. Indtast dine oplysninger og opret en profil med det samme.

Efter du har indtastet dine oplysninger og oprettet en profil, så skal du ind på din mail og bekræfte den. Dette gør du bare ved at klikke på den blå knap, der hedder “Verify Email Address”. Så har du det på plads og kan gå videre til det næste trin.

Herefter kommer du ind på Coinbase’ hjemmeside, og så finder du knappen “Buy/Sell” i menuen. Inde på dette punkt har du muligheden for at sælge, men du skal lige bekræfte din betalingsmetode, og det gør du selvfølgelig ved at trykke på “Verify Payment Method”.

Så kommer du ind på en anden side, hvor du så klikker på “+ Add Payment Method” og vælger “Credit Card / Debit Card (3D-Secure)”. Vi vælger denne mulighed, fordi det er hurtigere at købe Bitcoins med kreditkort, ellers skal du vente i flere dage på en bankoverførsel og betale 20 kr. til din bank for at lave den.

Du skal nu bekræfte din identitet ved hjælp af én ud af tre typer legitimation: pas, kørekort eller billed ID. Jeg vælger i mit tilfælde at uploade et billede af mit kørekort, så min bruger kan blive verificeret og jeg kan bruge mit kort derinde. Du skal bare klikke på en af de tre muligheder for at komme videre. Har du ikke et billede af kørekort på din computer, så kan du sende et link til din telefon, hvor du har mulighed for at tage billederne igennem deres hjemmeside.

Efter 2 minutter og 23 sekunder var billedet af mit kørekort bekræftet, og jeg fik en bekræftelsesmail med det samme, og denne besked kom op på skærmen:

Nu får du muligheden for at tilføje dit kreditkort til Coinbase, og der skal du bare indtaste dine oplysninger, som du kender det i forvejen:

Når det er gjort, vil du få en bekræftelse omkring, at dit kreditkort er blevet tilføjet til din konto.

Nu går du ind og vælger Bitcoin inde på “Buy/Sell”, hvor vi tidligere var inde. For at opnå den $10 bonus skal du købe for $100. Dette betyder, at du ikke vil få $5 i bonus, hvis du køber for $50. Derfor skal du være særlig opmærksom på, at dit billede ser således ud – selvfølgelig med $ i stedet for €, men for god ordens skyld og simplicitet har jeg gjort det i €:

Du kommer her af med EUR 103,99 på dit kort, og du får for  EUR 100 i Bitcoin plus bonussen på $10 oveni. Dagens kurs på USD er EUR 0,84 . Du får altså EUR 8,4  i bonus ved køb af Bitcoins for EUR 100. Og da EUR 8,4 er højere end EUR 3,99 – som du har betalt i gebyrer, så har du reelt set betalt 0,00% procent i gebyrer på denne handel, og du har klaret det på under 10 minutter, og du har betalt med kreditkort. Win-win.

Coinbase anmeldelse

Jeg har hørt mange negative ting om Coinbase, og jeg har også selv skrevet negative ting om det tidligere. Nu fik jeg rent faktisk prøvet det, og det er super nemt at bruge. Jeg kan godt forstå, at mange folk bruger det: fordi det er nemt og overskueligt. Du skal ikke tage stilling til det tekniske omkring Bitcoin, Litecoin eller Ethereum. Du ved måske ikke, hvad en wallet er, og det behøver du heller ikke at vide, hvis du bruger Coinbase. Personligt vil jeg dog stadigvæk ikke benytte mig af Coinbase, med mindre jeg skal have hurtige Bitcoins uden gebyr (reelt gebyr), men det virker kun én gang per person og er en god måde at komme i gang på.

Det er aldrig en god idé at lade dine Bitcoins (eller Litecoins / Ethereum) stå inde på en exchange eller generelt set Coinbase, selvom de siger, at de har forsikring og beskytter dine coins godt. Du skal virkelig stole på dem, og de er kendt for at have nedetid, når der er ryk i kursen på de forskellige kryptovalutaer, specielt Bitcoin. Læs derfor om de bedste wallets til Bitcoins og lignende og få flyttet det hele ud af Coinbase eller andre exchanges med det samme efter køb. Køb en  Ledger Nano S , hvis du ønsker at investere større beløb i Bitcoins og lignende.

Lang sigt: Billigere alternativer

Skal du handle meget med kryptovaluta, så er der helt klart andre alternativer, du skal kigge på. Coinbase tager 3,99% i gebyr, når du laver et køb. Det er i princippet “fint nok”, hvis det er små beløb. Men ikke så “fint nok”, hvis det er store beløb eller man af princip ikke kan lide høje gebyrer – som mig selv. Derfor er min mening, at det er en fin platform for nybegyndere, eller dem der vil have $10 gratis på $100 køb af krypto.

Som et meget godt alternativ til Coinbase kan jeg nævne Kraken og Bitstamp. De har gebyrer på omkring 0.2-0.3% på køb og salg af krypto, men der skal du indsende både bevis for adresse i form af en regning, der maksimalt er 3 måneder gammel, og du skal indsende billede af pas. De har meget høje krav, men gebyrerne er lave. Husk også, at det ikke er med kreditkort, men det er med bankoverførsel (SEPA), som koster dig 20 kr. pr. gang du skal overføre, og det er en del langsommere end kreditkort. Kraken eller Bitstamp vil typisk have pengene et par dage efter du har overført.

GDAX: Coinbase og Bitcoins uden gebyrer (næsten)

Imens jeg har skrevet dette indlæg er det faktisk gået op for mig, at jeg har glemt at nævne GDAX. GDAX er Coinbases egen børs, og når du har en bruger på Coinbase, så har du også en derinde – helt automatisk. Når du handler inde på GDAX, så er “maker fee” på 0,00% og “taker fee” er på 0,25%. Du kan altså overføre penge fra Coinbase direkte til GDAX, og det kan være en rigtig god mulighed at overveje – specielt hvis du lige har scoret en bonus på $10, så er du godt i gang. Du kan altså med fordel bruge GDAX direkte efter handel på Coinbase, for så har du allerede penge inde på børsen, som du ikke har betalt for at få ind (du har betalt, men fået det hele refunderet i form af bonus fra Coinbase).

 

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at MyCrypto.dk også får en bonus fra Coinbase, hvis du opretter dig med mit link. På den måde støtter du bloggen, uden at det kommer dig til ulempe. Indlægget er skrevet ud fra en ide jeg fik om, hvordan man kunne bruge Coinbases velkomstbonus på den bedste måde. Coinbase kan anbefales til dem, der vil have det overskueligt, men du kommer til at betale for overskueligheden. Ifølge Coinbase, så gælder denne bonus kun køb over $100, og du får $10. Kan ikke bruges mere end én gang. MyCrypto.dk er ikke ansvarlig for ændringer i bonussen, hvis du ikke modtager den og lignende tilfælde.
 1. Nice side – giver godt overblik

 2. Coinbase bliver ved med at afvise såvel kørekort som pas for mig 🙁

  • Hej T,

   Dette kan skyldes, at kvaliteten på billedet ikke er god nok. Bare prøv igen. Det tager få minutter 🙂 I det mindste bliver du afvist med det samme og skal ikke vente i flere uger som andre steder.

 3. Jeg prøver at få en secondary verifycation på mit coinbase account for at jeg kan bruge Gdax. Men mit ID-Kort også kendt som Legitimationskort bliver afvist. Nogle idéer? jeg har endnu ikke noget kørekort.
  Jeg har lige netop skrevet en support email til dem, men der går nok noget tid før de svarer på den

  • Det er ikke nemt for Coinbase at holde styr på, hvilke dokumenter der er officielle, og derfor kan det være, at dit ID-kort ikke godkendes.

 4. hi..

  fed side, den giver et godt overblik.

  Når jeg skal taste mine kortoplysninger ind, så vil den også have en Postal code, jeg aner ikke hvad det er, og det virker ikke til det er mit postnr. har du noget ide om det.

  • Hej Tonny,

   Tak for din kommentar.

   Tjek at din adresse matcher med de informationer, du har givet tidligere. Prøv at se om du måske har tastet noget forkert, eller forkert land måske?

 5. […] Køb Bitcoins og Ethereum i Danmark med Kreditkort uden gebyr […]

 6. Coinbase er pt. ubrugelig grundet presset fra popularitetsboomet. De har haft problemer med ID-godkendelser siden lørdag d. 9. dec., og deres service er generelt meget sensitive overfor spidsbelastningsperioder.

  Har du et bud på en anden udbyder at starte hos som førstegangskøber? De 10 EUR i bonus ved køb af 100 EUR er svær at slå, men det kan i min optik være ligegyldigt, når siden er upålidelig.

  • Hej Rasmus,

   Du kan anvende CEX.IO (klik her), hvis du vil have noget, der ligner Coinbase.

   • Tak for super hurtig feedback!

    Jeg kan se, at CEX.IO har en rimelig omfattende godkendelsesprocess tilgengæld for lave omkostninger. Korrekt?

    Nu bliver jeg nysgerrig: Hvorfor anbefaler du lige netop CEX.IO fremfor andre kendte som Bitstamp, Kraken, Coinify og de danske udbydere?

    Keep up the good work!

    • Tak Rasmus!

     Har ikke nævnt CEX.IO på bloggen tidligere, men det er et godt alternativ til Coinbase. Det efterspørger mange nybegyndere.

     Til mere erfarne brugere anbefaler jeg Bitstamp og Kraken, som kan læses om i et indlæg jeg har skrevet for omkring en uge siden 🙂

   • Avatar

    Charlotte

    18. december 2017

    Den 18. dec. 2017
    Jeg forsøger at få verificeret mit kørekort på Coinbase. Nu har den “tænkt” i 10 minutter.
    Vil den spidsbelastning som Rasmus nævner umuliggøre verifikationen eller kommer den så småt til målet?
    Er det lidt mere end du kan svare på Crypto? ;D

 7. Hej super fed og informativ side

  Jeg har været bruger hos coinbase længe. Jeg vil gerne hive nogle penge ud til mig selv fra coinbase nu. Problemet er at jeg ikke kan. Jeg har fulgt processen og overført til en konto i Estland, som man skulle. Jeg har ventet på godkendelse i flere måneder, men har ikke hørt noget. Har du forslag til hvad jeg kan gøre?
  På forhånd tak for hjælpen

  • Hej Nicolai,

   Hvis du ikke kommer videre på Coinbase, så overfør dem til GDAX (via Coinbase) og overfør dem videre til en anden exchange (Bitstamp). De skal forbi GDAX, fordi deres gebyrer for overførsel er lig med 0.

   Håber det giver mening 🙂

 8. Avatar

  vadim michagin

  16. december 2017

  først og fremmest tak for en super side som hjælper ny startede folk som mig..
  jeg bruger lidt forskelligt. Blockchain og coinbase samt andet..
  hvordan kan jeg overføre de forskelige crypto valutaer til kreditkort/bankkonto.. ? stort tak på forhånd
  god week
  Vadim

 9. Hvis jeg vil bruge 100k, er det så bedst at gøre via kraken eller bitstamp, hvor gebyret er mindre?
  Og er det også muligt via de steder at lave et salg og få kontanter retur på ens konto? Hvis ikke hvad er der af gode muligheder?

  • Hej Ronnie,

   100.000 DKK, så ville jeg nok gøre det igennem Kraken, Bitstamp eller GDAX.

   Der er mulighed for at trække pengene ud. Sæt dig grundigt i tingene, før du investerer 🙂 (Ved ikke hvor meget du ved om krypto, så det er venligt ment)

 10. Findes der ikke sider på dansk man kan sætte ind på? Er herre dårlig til Engelsk.

 11. Avatar

  Morgan Green

  18. december 2017

  Fin side du har ! Jeg er ved at rive de sidste håtr af hovedet i frustration;

  Jeg prøver desperat at oprette mig hos Coinbase, Kraken, Bittrex osv, men coinbase f.eks. vil ikke verify min telefon da jeg ikke modtager deres SMS, selv om både Pas og Kørekort er godkendt – jeg har også Google Autheticator kørende, men de vil stadig sende den fordømte SMS…
  Nu har jeg lavet en Electrum wallet, men jeg skal jo købe mine coins et sted – har tænkt på færste investering skal være Etherum og Litecoins, men aner ikke om Electrum kan håndtere andet end BTC.

  Hvad skal en nybegynder gøre ? Jeg vil nødig ende hos en skummel sidegade vekseler, og heller ikke et sted hvor man pludselig ikke kan veklse sine coins tilbage til EUR/USD, og videre til kredit kortet.

  SKAL man have en HD i cryptovaluta for at smide 10-20.000 kr i crypto eller hvad ? Jeg læser og læser om de forskellige coins, og teknikken, men må indrømme jeg bare bliver mere og mere forvirret. Det er som om alle har svaret på den ENESTE coin der er lige ved at at eksplodere.
  I sgans natur er min planlagte investering risikovillig, men når det er sagt vil jeg gerne have en accepteret coin der ikke allerede er steget 10.000% de sidste ti minutter, da alle siger at kun dumme penge køber på toppen – og i det lys skal man jo bare holde sig helt væk fra coins, for de er alle på toppen ?!

 12. Hej.
  Jeg bruger Ledger Nano S og har købt via Copenhagen Bitcoin.
  Jeg vil dog gerne anden udbyder, hvor jeg også kan købe Etherum – og gerne via bankoverførsel ???

 13. Hej MyCrypto.dk.

  Tænker jeg vil prøve førstegangskøb på Coinbase som du anbefaler.
  Hvordan fungerer det når man vil flytte coins ud til en wallet – Tænkte at prøve coinomi.
  Kan du evt. anbefale en wallet der er nem at bruge?

  • Hej Sune,

   Du skal bare trykke “Send” inde på Coinbase og derefter indtaste adressen på din wallet.

   Du kan finde en liste over de bedste wallets her.

 14. Avatar

  Carl Langtved

  25. december 2017

  Rigtig rigtig god side , men 1000 dollars spørgsmålet:: hvordan får man vekslet de forskellige coins til “menneskepenge” og derefter indsat på sin bankkonto i Danmark.

  Mvh
  Calle

 15. Avatar

  Carsten

  2. januar 2018

  Er det ikke korrekt, at Coinbase også tager gebyr for at flytte coins fra deres wallets der til/fra andre wallets…? selv det at flytte coins fra Coinbase til/fra GDAX og andre exchanges….? Så drukner det jo snart i gebyrer…

 16. Hej Crypto

  Super fed side 🙂

  Jeg har fundet en Wallet som hedder Sapo. Ud fra hvad jeg læser, skulle de være noget af det sikreste og handle igennem ?

  Kender du dem..

  • Hej Jakob,

   Tak for de fine ord.

   Aldrig hørt om den wallet, så kan jeg ikke svare på (men det er negativt hvis jeg ikke kender den).

 17. Avatar

  Anders Jensen

  8. januar 2018

  Hvordan trækker man penge ud fra coinbase?

  Hvis jeg går ind under buy/sell, og trykker på “add a Withdrawal Method” – Åbner et vindue, og når jeg trykker videre på det, forsvinder det ikke og der sker ikke mere.

 18. Kære Crypto. Pt. bruger jeg coinbase men jeg synes at det er ret frustrerende at der en ugentlig begrænsning på €750. Jeg har forsøg at lave en bank validering(overførsels af €1) men har ikke rigtigt virket. Har du en ide til andre sider hvor der er lave gebyrer og hvor der ingen(eller mindre begrænsning)?

 19. Hej Crypto

  Super fed side!!!

  Jeg er selv meget newbee inde for crypto valuta men overvejer at kaste noget mønt hertil.
  Din side er meget hjælpsom og der er rigtig meget hjælpsom læsning. (Og jeg mangler stadig en del…)

  Og jeg kan rigtig godt lide at du skriver at du tjener lidt mønt til dig/siden på links i artikler, til f.eks denne artikel hvor Coinbase er fremhævet, men at dette ikke afspejler sig i din mening om produktet, i artiklen!!

  Ofte ser man at hvis man scorer mønt på et produkt, så er alt lyserødt og fejlfrit.
  Men ikke i dine artikler! Du siger hvad du mener om produktet, uanset!
  Det tager jeg hatten af for! 🙂

  • Hej Egorip,

   Tak for de fine ord. Du kan altid tilmelde dig nyhedsbrevet.

   Jeg prøver så vidt muligt altid at komme med min egen mening, fordi det er vigtigt i denne forvirrende verden. Formålet er at viderebringe den bedste information, og få lidt penge ud af det. Kunne anbefale andre, bedre betalende ting, men det er meget tvivlsomt, hvorvidt de er reelle eller ej – derfor gør jeg det ikke 🙂

   Hvis jeg ikke tager fejl (ud fra din mail), så mener jeg, at du har en side med en linksamling? 😉

   • Hej MyCrypto.dk

    Jeg har selvfølgelig tilmeldt mig nyhedsbrevet.

    Det er helt korrekt at der er en side med link samlinger, under samme domæne navn men det er ikke mig der køre den.
    Der er en kammerat der har lavet den, som et “hygge projekt”, for en del år tilbage.
    Jeg har bare min email hos ham 🙂

    Hvis du ønsker det, kan jeg få ham til at lave et link til dig, på hans side.

    // Egorip

 20. No problem 😉 Og god weekend til dig også.
  Jeg skal nok hilse og sige tak fra dig 😉

 21. jeg har forsøgt at oprette mig som bruger, men systemet vil ikke accptere mit kort og skriver, at der ikke er sammenhæng mellem mit navn som bruger og navnet på kortet. Det er dog oprettet med fuldstændig samme “ordlyd”. Jeg har skrevet flere mails via sitet, men intet hørt. Kan problemet opstå fordi, at jeg har et Ø i navnet?

 22. Hej der.

  Har bøvl med at min Coinbase konto ikke hedder det samme som min bank konto.

  Er det “kende navnet” på min bank konto ( som man selv kan ændre ) eller skal banken gøre noget.

 23. Hej,

  Jeg har for et par måneder siden købt lidt ETH og BTC via Coinbase – ved brug af kreditkort.
  Prøvede så igen i går, men får besked om at transaktionen er annulleret af min bank.
  Jeg har Danske Bank – er de så meget imod crypto at jeg ikke kan købe på Coinbase?

 24. […] Hvor kan man købe kryptovaluta med kreditkort? […]

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *