Ethereum Kurs i DKK / EUR / USD (Live)

Vil du se, hvad den nuværende kurs på Ethereum (Ether) er? Så kan du tjekke nedenstående kurser, der viser livekursen fra en anerkendt hjemmeside. Bogmærk siden, så du kan vende tilbage til den efterfølgende. Du kan eventuelt også sende den videre til en ven. Fordelen ved at anvende netop denne side som din foretrukne side til valutakurser er: du har altid live kurser fra en anerkendt side, kursen vises i 3 forskellige valutaer og der er brugbar information om valutaen.

Hvis du ikke kan se kurserne, så skal du lige slå JavaScript til. Kurserne kommer direkte fra CoinMarketCap. Tallet i parentesen er den gennemsnitlige stigning inden for de sidste 24 timer.

Køb Ethereum

Er du interesseret i at købe Ethereum? Hvis du er nybegynder og vil i gang på den nemmeste måde, så kan dette gøres igennem Coinbase. Ved brug af linket på denne side får du $10 gratis Ethereum, hvis du køber for minimum $100. Du kan også handle Bitcoins og Litecoins derinde – med kreditkort!

Hvad er Ethereum?

Ethereum er en meget interessant kryptovaluta, og den kan også anvendes til rigtig mange andre ting. Inde på forsiden af denne hjemmeside kan du læse om Ethereum, men jeg har valgt at skrive en lille tekst til valutakurs siden. Så behøver du ikke lede efter det.

Med Bitcoin kom den revolutionerende teknologi kaldet Blockchain. Der gik en del år, og der opstod behov for nye ting. Blockchain kunne nu bruges til mange forskellige ting, og dette blev imødekommet af Ethereum. Ethereum er en form for “Bitcoin version 2” med rigtig mange nye funktioner. Ethereum introducerede os for smart contracts. Dette gjorde, at man nu kunne programmere på Blockchain, og dette gav mange fordele. I dag bliver Ethereum og dens ERC20-tokens brugt til størstedelen af alle Initial Coin Offerings.

For at uddybe omkring smart contracts, så kan jeg sige følgende: Det er en måde hvorpå man kan lave en computerkode, der kan facilitere rigtig mange ting. Eksempler på disse ting er: udveksling af aktier, penge, værdigenstande, ejendomme og meget mere. Fantasien sætter grænser. Som du nok kan se, så er Ethereum en god opgradering af Bitcoin, fordi den ikke kun kan bruges som valuta. Bitcoin kan også bruges til andre ting end valuta, men i dag er Bitcoin blevet en slags guld. Det er utroligt svært at bruge det, og derfor skal man finde et alternativ. Ethereum er et godt bud på dette, og derfor er prisen også steget rigtig meget i løbet af de seneste par måder.

Jeg kan huske, at Ethereum gik fra få dollars til omkring 200 dollars sidste år, og så troede en del, at det var det. Nu er den over 1000 dollars værd, og mange tror nu, at den kommer til at overtage Bitcoin. Denne konklusion ved jeg ikke, om jeg er enig i, da det ikke er det samme som Bitcoin.

Vil du vide mere om Ethereum, Ether, ERC20, osv.?

Inde på denne hjemmeside skriver jeg meget ofte artikler om netop dette emne (kryptovaluta og blockchain). Du kunne eventuelt bogmærke siden og vende tilbage, næste gang du mangler information. Alternativt (anbefalet) kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev, hvor du vil få opdateringer om kryptovaluta, blockchain og meget andet.

Hvis du har konkrete spørgsmål, så kan du prøve at anvende søgefunktionen og se, om der kommer svar. Hvis ikke, så kan du finde den mest relevante artikel på min hjemmeside og skrive en kommentar. Jeg svarer som udgangspunkt på alle kommentarer, og det går meget hurtigt.

Hvad kan du bruge Ethereum til?

Du kan bruge Ethereum til mange til, og jeg vil lige komme med et par eksempler.

  • Spekulation: Du har bare ETH, fordi du regner med, at den stiger i værdi.
  • Valuta: ETH kan anvendes som valuta i stedet for BTC.
  • Gas: ETH anvendes som gas, når man sender ERC20-tokens.
  • Smart contracts: Du kan bruge ETH til smart contracts.

Findes der alternativer til ovennævnte sted til at købe?

Der findes helt klart andre steder, hvor du kan købe Ethereum (ETH), men ovenstående er bare den nemmeste måde at komme i gang på for mange. Derfor er den anbefalet. Ønsker du alternativer, så kan de findes hvis du klikker her: Køb Ethereum med kreditkort (brugervenligt).