Binance anmeldelse og guide

Jeg har tidligere skrevet en guide om hvordan man køber den meget populære kryptovaluta IOTA. Det var nok Danmarks første blogindlæg, hvor børsen Binance blev nævnt. Dette indlæg kommer til at være en meget gennemgående guide til Binance – som kommer til at være en forbedring af mit tidligere indlæg, og det kommer til at være af mere generel karakter. Hvis der opstår spørgsmål, som du ikke har fået svar på i denne artikel, så skriv en kommentar – jeg svarer på alle kommentarer på siden, og det er meget hurtige svar.

[cta href=”/go/binance/” title=”Opret konto på Binance” target=”_blank”]Opret konto[/cta]

Tidligere kunne man ikke indsætte penge på Binance med kreditkort, men det er nu muligt i 2021. Guiden kom derfor ind på, hvor man kunne købe kryptovaluta for at handle på Binance.

Hvorfor er Binance godt?

Binance er vokset meget hurtig, og de har meget stor volumen på mange forskellige coins. Dette betyder, at der som regel altid vil være købere og sælgere af en given coin. Er der ikke det, så kan du hverken købe eller sælge hurtigt. En anden ting er, at Binance har ekstremt lave gebyrer på handler. Hver gang du køber og sælger derinde, så betaler du kun 0,10% af din volumen. Jeg har dog et godt trick til, hvordan du får dette gebyr reduceret – dog kan jeg ikke garantere, at det kommer til at virke i meget lang tid.

Personligt kan jeg godt lide interfacen, og det fungerer ganske fint. Det er dog ikke min primære exchange. Mange snakker (desværre) om Binance uden at vide hvad og hvordan, fordi de bare vil invitere så mange folk som muligt.

Godt at vide, før du starter

  • Ingen kreditkort uden verificering. Du skal verificere din konto for at få lov til at handle med kreditkort og bankoverførsel. Ønsker du ikke at bekræfte din konto, så kan du stadigvæk lave krypto-til-krypto transaktioner.
  • Ekstremt lave gebyrer. Uanset om din konto er verificeret eller ej, vil du stadigvæk få de lave gebyrer på 0,10% (eller lavere).

Sådan opretter du en bruger på Binance

Har du ikke brug for hjælp til at oprette en konto, så klik her og opret en konto. Hvis du har læst min tidligere guide, så vil du kunne genkende både billeder og processen. Fordelen ved Binance er, at du ikke skal give dem særlig mange information om dig selv – og det kan virke ulogisk for nogle. Derfor gennemgår jeg trin for trin, hvordan man opretter en bruger derinde – på den rigtige måde.

Indtast dine informationer på registreringssiden

Hvis du klikker her: Opret konto gratis – så kommer du direkte ind på den rigtige side, hvor du kan lave en bruger. Her skal du indtaste din email adresse, adgangskode, gentagelse af adgangskode og et referral ID. Under referral ID kan du indtaste “11639361”, hvis det ikke allerede er indtastet på siden. Med hensyn til adgangskode, så brug altid en meget kompleks adgangskode. Jeg bruger altid minimum 16 tegn bestående af alle typer tegn. Det vil jeg også råde dig til at gøre. Efter du har udfyldt alle felterne korrekt, så læser du og accepterer deres betingelser. Skulle der komme en fejl ved oprettelsen, så skift fra Google Chrome til en anden browser (Edge og Firefox virker hver gang).

Registreringsformular

Verificer din email adresse

Nu går du ind på din indbakke og finder mailen fra Binance frem og klikker på “Verify Email”. På denne måde bekræfter du din email, og du er nu klar til at logge ind på deres hjemmeside. Hvis du tidligere har modtaget denne mail uden at have registreret dig på Binance, så skal du klikke på det nyeste link! Det gamle vil i så fald være potentielt falsk.

Bekræftelse af email

Slå 2FA til: Et råd der kan spare dig mange tusind kroner

Når du for første gang logger ind på Binance, så bliver du bedt om at slå 2FA til. 2FA står for 2 faktor autentifikation på dansk og betyder i praksis: du indtaster din adgangskode og en midlertidig kode. Du kender det måske allerede fra SMS-koder, som du modtager fra NETS, når du handler online. Dette er bare ikke via SMS, men det er via Google Authenticator eller Authy. Jeg anbefaler førstnævnte, hvis du har en smartphone. Har du ikke en smartphone, så brug Authy til computeren. Lige meget hvad du vælger, så skal du alligevel klikke på “Google Auth”-muligheden. Du kan ikke vælge SMS, fordi du sandsynligvis ikke er fra Kina. Tidligere har jeg skrevet en artikel om en mand, der mistede 10.000 kroner, fordi han ikke slog 2FA til – så pas på derude.

Sådan sætter du penge ind på Binance

Man kan ikke indsætte penge på Binance med kreditkort og bankoverførsel, men hvad gør man så? Man skal købe kryptovaluta såsom Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum eller Litecoin og sende det til din adresse på Binance. På nuværende tidspunkt (december 2017 – januar 2018) er det billigst at sende Litecoin og lidt dyrere er Ethereum. Bitcoin kan slet ikke betale sig, da det koster omkring 200 kroner at sende en transaktion med det. Mange vil helst købe med kreditkort, så derfor gennemgår jeg det. Ønsker du at købe med bankoverførsel, så tjek exchanges ud her. Nedenstående er steder, hvor du kan købe alle ovenstående valutaer med kreditkort:

Find din “deposit address”

Efter du eventuelt har brugt en af ovenstående sider, så har du købt en kryptovaluta. Jeg tager udgangspunkt i Litecoin, fordi den er billigst lige nu – men det fungerer på samme måde for alle valutaer. Inde på Binance har du mulighed for at sende over 100 kryptovalutaer ind. Oppe i højre øverste menu holder du musen over “Funds”, herefter klikker du på “Deposits Withdrawals”. Find den valuta du har på listen og klik derefter på “Deposit”.

Der vil nu komme en adresse frem, den skal du sende til – fra det sted, hvor du køber eller har købt kryptovaluta.

Send kryptovaluta til Binance

Kopier adressen under “Deposit”. Åbn din wallet, hjemmeside hvor du har kryptovaluta eller lignende og tryk på “Send”. Indsæt den valgte adresse. Dobbelttjek, at du sender den rigtige valuta, da du har forskellige adresser til hver eneste kryptovaluta. Dette er meget vigtigt, da du kan miste dine penge, hvis du sender til den “rigtige” adresse, men har valgt en forkert valuta.

Efter du har sendt pengene, så skal transaktionen bekræftes på netværket. Binance kræver som regel et par bekræftelser, og der kan gå alt fra et par minutter til flere dage, afhængigt af gebyret på transaktionen, det pågældende netværk og den pågældende valuta. Du vil kunne se pengene under “Deposits Withdrawals” med det samme, når der er et tilstrækkeligt antal bekræftelser på netværket. Ved Litecoin er antallet 4, men det varierer fra coin til coin.

Sådan handler du inde på Binance

Nu har vi været igennem de punkter, som de fleste har nogenlunde kendskab til. Hvis du er vant til Coinbase og lignende, så kan dette punkt godt virke komplicerende, men jeg forsøger at forsimple det så meget som muligt. Der er som altid forklaringer og billeder, hvor det er muligt. Skulle du igen have spørgsmål, så er du velkommen til at smide en kommentar i bunden af siden – efter du har læst ofte stillede spørgsmål.

Gå ind på “Basic”

Hvis du læser denne guide, så er du sandsynligvis nybegynder, og derfor skal du vælge “Basic” under “Exchange”. Dette er den mest simple interface, og det er relativt nemt at finde rundt derinde, specielt hvis du er nybegynder. Du vil nu komme ind på en side, hvor der er grafer og en masse tal. Frygt ej.

Vælg den valuta, du gerne vil købe

Hurtigt råd: Der kan handles for 4 forskellige valutaer inde på Binance: BTC, ETH, BNB og USDT. Har du købt og overført BTC eller ETH, så klikker du på den valuta, du har og søger på den, du gerne vil købe. Har du købt og overført en anden valuta end tidligere nævnte, skal du sælge din valuta til enten BTC eller ETH ved at klikke på den du vil have og søge på den du har.

I højre side af Binance har du mulighed for at vælge og / eller søge efter en valuta. Her skal du selvfølgelig søge på den, du gerne vil købe. Der handles i fire forskellige valutaer, så vælg den du vil handle i. Typisk handles der i BTC.

Placér en ordre

Når du har klikket på din ønskede valuta, så kan du se nedenstående boks, hvor du har mulighed for at placere en ordre. Hvis du vælger “Limit”, så vælger du selv prisen. Hvis der bliver solgt valuta til den pris, så vil din ordre gå igennem, der skal nemlig være et match. Vælger du “Market”, så vil du automatisk købe til markedsprisen. Kort fortalt: Hvis du vil købe til kursen, så vælger du market. Vil du købe, når den falder til en bestemt pris i BTC, så vælger du limit. Husk: Der skal være et match mellem salg og køb til samme pris, før din ordre går igennem. Indtil da vil den være pending, og du vil altid kunne annullere den. Du kan altid se dine ordrer under orders i menuen.

Sådan reducerer du dine gebyrer på Binance (spar 25% på gebyrer)

Dette “trick” er meget misforstået. Hvis du er blevet lovet 50% billigere gebyrer, hvis du bruger en eller andens link til at oprette din konto med, så er du blevet snydt.

Køb BNB og slå rabatten til

Du kan spare 25% af dine gebyrer på Binance ved at købe deres egen coin BNB og bruge den til at betale gebyrer med. Så bliver dit gebyr reduceret ned til 0,075%. Det er det laveste gebyr, der er på en exchange med gebyrer. Det fungerer således i praksis: Du køber f.eks. 1 BNB, og så går du ind på en vilkårlig valuta, og lige ved siden af fees vil der stå 0,075% i stedet for 0,10%. Du kan slå det til og fra inde på din konto:

Sådan optimerer du din sikkerhed på Binance

Det er altid vigtigt, at man har styr på sikkerhed, når man har penge stående inde på en exchange. Jeg har lavet et par punkter, som jeg synes, at du skal overveje at anvende.

  • Hav ikke penge stående inde på en børs over længere tid, en børs kan blive hacket. Køb en hardware wallet som Ledger Nano S eller Ledger Blue.
  • Slå alle sikkerhedsindstillinger til. Her gælder det specielt 2FA.
  • Hold løbende øje med IP-adresser, der tilgår din konto. Hvis du ikke kender en på listen, så skal du ændre din adgangskode.
  • Klik aldrig på links i mails, som du ikke selv har bedt om at få.
  • Lad være med at have flere penge end nødvendigt stående på en børs.

Du kan læse mere om Binance her: https://en.wikipedia.org/wiki/Binance

Ofte stillede spørgsmål om Binance

Hvilke betalingsmetoder tager Binance imod?

Binance tager imod kreditkort, bankoverførsel og kryptovaluta. Det kræver dog, at din konto er verificeret.

Hvad koster det at handle på Binance?

Du starter som udgangspunkt med et gebyr på 0,1%. Dette kan reduceres til 0,075% (25% rabat) ved at bruge deres BNB token til at betale for gebyrer med.

Kan man trække sine penge ud igen?

Det er muligt at trække sine penge ud igen ved at klikke på “withdraw”.

Kan man opbevare kryptovaluta hos Binance?

Ja, du kan sagtens opbevare din kryptovaluta hos Binance. Det anbefales dog ikke, at du gør det over længere perioder.

Hvorfor er Binance så populær?

Binance er så populær, fordi det er en meget god børs med meget lave gebyrer. De innoverer også meget på kryptovalutaområdet.

Er Binance sikker?

Binance er en meget sikker børs, og for at gøre din konto endnu mere sikker anbefaler vi, at du slår 2FA til.

Kan man handle på Binance uden verificering?

Du kan sagtens handle på Binance uden verificering. Du kan dog kun handle krypto-til-krypto, eksempelvis Bitcoin til Ethereum.

 

105 Responses

  1. Jeg har solgt GNBK coins og overført salget fra MataMask til Binance. Det er et stort beløb. Binance beder nu om indbetaling af 0.5 ,%. Inden beløbet bliver frigivet til mig, er det normalt ,?

  2. Jeg har investeret i cosmoblock ICO via withmetis marked wallet som så er trukket fra dem til cosmoblock… Nu skal jeg så have fortjenesten ud via binance wallet og nu kræver cosmoblock en verificering ved at jeg har 16 eth stående på min konto… 16 eth er 224000 kr som i min optik er helt i hegnet…
    Cosmoblock vil have mig valideret som ethereum validator…
    Kan det passe at man skal overføre så mange penge til binance wallet for at kunne få sine evt tjente penge på cosmoblock?
    Er det sikkert at overføre så mange penge til binance wallet?

  3. Hej Binance
    Jeg har en konto hos jer men den er låst og jeg mener at min indbetaling
    på 5500,00 kr er blevet hævet på et forkert kort for de er ikke hævet på mit MasterCard som jeg har brugt til betalingen. Jeg vil selvfølgelig betale så min konto bliver klar til ny transaktioner. Hvad skal der gøres?
    MVH
    Axel Abildgaard

  4. Hej. Er det muligt at annullere køb af eth i binance. Jeg er blevet scammet og håber at jeg kan nå at stoppe transaktionerne. Men løbet er nok kørt?

    1. Hej,

      Hvis du blot har købt ETH på Binance, kan du veksle tilbage meget nemt. Hvis du har overført det til en anden person, så er der intet at gøre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *