IOTA Kurs i DKK / EUR / USD (Live)

Her kan du se live kurser på den meget lovende kryptovaluta ved navn IOTA. Denne kan handles inde på Binance, hvor du kan handle mange andre kryptovalutaer. Først skal du lige have Bitcoins, Ethereum eller Litecoins, som du kan købe her (og få en bonus!) Gebyrerne derinde er meget lave, men der kræves, at du har Bitcoins eller Ethereum i forvejen. Læs længere nede, hvis du vil købe det.

Hvis du ikke ser kurserne, så skal du slå JavaScript til. Kurserne kommer direkte inde fra CoinMarketCap.

Køb IOTA hurtigt og billigt

Hvis du vil i gang med IOTA hurtigst muligt, så opretter du dig inde på Coinbase – hvor du så får $10 gratis ved køb af over $100, hvis du bruger linket her på siden. Derefter opretter du dig inde på Binance, hvor du overfører dine Bitcoins, Ethereum eller Litecoins købt inde på Coinbase til. Så har du mulighed for at købe IOTA ekstremt hurtigt. IOTA anbefales at blive handlet inde på Binance (opret gratis konto på Binance her), da der er rigtig meget volumen derinde.

Hvad er IOTA?

IOTA er en revolutionærende teknologi baseret på de samme principper som andre kryptovalutaer: en offentlig distribueret hovedbog. Twisten ved IOTA er dog, at de anvender en helt ny teknologi kaldet “Tangle” også kendt som “The Tangle”. Tangle er baseret på Directed Acyclic Graph, og derfor har den ingen former for blokke (derfor heller ingen blockchain, da der skal være en masse blokke for at lave en kæde af blokke) og derfor heller ingen minere.

Man kan sige, at IOTA er en miljøvenlig kryptovaluta i forhold til Bitcoin, som kræver ekstremt mange ressourcer at mine. Se bare de store mining farme i Kina og på Island.

Hver gang man som bruger af IOTA-netværket skal sende 1 transaktion, så kræver det, at man godkender 2 andre transaktioner. Dette er en smart måde at gøre det på, fordi så klarer alle brugerne arbejdet: faktisk det dobbelte af hvad de selv belaster netværket med. Denne måde at gøre tingene på findes på nuværende tidspunkt ikke andre steder end ved IOTA, og derfor er denne kryptovaluta blevet så ekstremt populær på det seneste.

IOTA har ifølge deres officielle hjemmeside følgende fordele og egenskaber:

  • Skalabilitet: IOTA kan skaleres på grund af deres innovative teknologi
  • Ingen gebyrer: Der er ingen transaktionsgebyrer på IOTA
  • Decentraliseret: Da der ikke er minere, så er IOTA mere decentraliseret end en klassisk blockchain
  • Immun over for kvantecomputere: Der er tænkt på fremtidige computere i IOTA

Alt dette lyder ekstremt godt, men der er også negative sider ved IOTA. Du bør læse mere om valutaen på internettet. Dette er blot en introduktion til valutaen og systemet. Foretag altid investeringer på baggrund af grundig research. IOTA er stadigvæk i beta.