BitPanda Guide: Køb Litecoin, Ethereum, Ripple med kreditkor...
Bitcoin, Ethereum, Generelt

BitPanda Guide: Køb Litecoin, Ethereum, Ripple med kreditkort

Jeg er blevet bedt om at lave en guide til BitPanda, hvor du kan købe følgende kryptovalutaer med kreditkort: Bitcoin, Ethereum, Dash, Litecoin, Bitcoin Cash og Ripple. Dette er ikke det mest populære sted at købe kryptovaluta og Bitcoin med kreditkort, men begrænsningerne er meget højere end de meget populære steder, hvor det typisk er €500 om ugen. Hvis du ikke allerede har en bruger på alternativet Coinbase, så opret dig her og scor en bonus på $10, hvis du handler for over $100. Denne guide kommer til at være trin for trin, hvor jeg gennemgår alle trin fra oprettelse af konto til køb. Alle steder hvor jeg prøver at vise noget, har jeg markeret med en rød boks. Guiden er opdateret af Denis i slutningen af 2018.

Opret en bruger på BitPanda gratis

Først skal du have en bruger derinde, og det er en relativ nem proces. Klik her for at oprette dig på BitPanda. Du går ind på hjemmesiden og klikker på “Sign Up”, som den store pil jeg har tegnet viser. Dette er første trin, og vi er nu allerede et trin tættere på at have kryptovaluta i hænderne – med kreditkort endda!

Du bliver herefter bedt om at indtaste oplysningerne til din nye bruger inde på siden, men det er blot dit fulde navn, email-adresse, opholdsland samt dit valg af adgangskode, du selv skal udfylde. Her er der tilføjet 5 brikker, der giver en vejledende vurdering af styrken af dit valgte kodeord. Når dette er udfyldt, siges der “ja” til, man har læst og accepteret deres poltik. Brugeren færdiggøres ved at trykke på “Create account”.

Dernæst kommer en ny side frem, der fortæller dig, din bruger nu er blevet oprettet, og at du skal gå ind på din mail for at bekræfte registreringen. Mailen burde komme med det samme, men hvis dette ikke er tilfældet, kan der trykkes på “Resend confirmation email”, hvorved der forsøges at sende mailen endnu en gang.

Mailen, der sendes, ser således ud:

Her skal der blot trykkes på “Confirm Email Address”. Hvis den blå kasse ikke sender dig videre til BitPanda, er der et link under kassen, du kan indsætte i en ny fane for selv at navigere dig hen til siden.

Efter at have godkendt ens brugerregistrering via email, sendes man videre til login-siden, hvor man skal bruge oplysningerne, man brugte til at registrere sig med, for at logge ind på siden og sin nyoprettede bruger. Oplysningerne udfyldes og der trykkes på “Log in”.

Herefter ankommer man på BitPanda’s hjemmeside, hvorved det indikeres, man har udført registreringen korrekt, hvorfra man kan begynde at bruge sidens funktioner.

 

Verificering af bruger på BitPanda

Man kan desværre ikke komme uden om at skulle indsende sine dokumenter, hvis man skal købe med kreditkort. Fordelen ved BitPanda er dog, at det tager under 5 minutter at blive verificeret derinde. Det er faktisk et af de steder, hvor det er hurtigst.

Efter du er logget ind, skulle du gerne kunne spotte en blå kasse med “Welcome, *dit navn*”, hvor der er et link til at begynde verificeringen af din bruger. Tryk her på “Verify Account”.

Der popper en side op ved navn “Account Verification”, hvor man bedes udfylde formularen med sine personlige oplysninger for at komme videre og begynde at siden ordentligt.

HUSK, at det ikke er muligt at ændre dine indtastede data på et senere tidspunkt.

Efter man har udfyldt sine oplysninger og trykket på “save”, ændres siden, hvor man nu skal vælge det land, sit identitetskort eller pas tilhører, da man senere også skal indsende dette.

Dernæst skal man vælge den partner, man ønsker at verificere sig igennem med. Denne partner vil modtage dine udfyldte oplysninger fra den tidligere verificering; fulde navn, adresse, fødselsdato, email-adresse og telefonnummer.

Vælger man f.eks. IdentityTM kommer følgende pop-up:

Bliver man ikke direkte sendt videre til deres hjemmeside, kan man klikke på “Open link manually”, hvorved der åbnes en ny fane, der sender dig videre til deres egen hjemmeside.

Her er skriften standardindstillet til tysk. Kort opsummeret står der, at du kan vælge at gennemføre identificeringen gennem din computer eller gennem en app på din smartphone, som skal sørge for at dit ID bliver godkendt gennem deres proces, hvor ID’et bliver tjekket via video på enten din computer eller din smartphone.

Vælges computer, bliver man sendt videre til nedenstående skærm, hvor man vælger den form for ID, man ønsker at benytte.

Vælger man derimod smartphone, bliver man bedt om at downloade deres app gennem din smartphones app-butik. I appen vil der blive spurgt efter et referencenummer, som sendes til den email-adresse, du har oplyst tidligere.

Efter at have gennemført denne proces, er ens bruger nu blevet verificeret.

 

Derefter kan man gå videre til at gøre sin bruger mere sikker ved at gennemføre “Two Factor Authentification (2FA)”, der igen findes på forsiden af BitPanda’s hjemmeside.

Man lokaliserer igen den blå kasse med ens navn, hvorefter man trykker på “Two Factor Authentification (2FA)”.

Man kommer ind på nedenstående side, “Security”, hvor man kan regulere sin brugers sikkerhed. Her er det også muligt at ændre ens kodeord. Dog starter vi med at gennemføre 2FA.

For at aktivere 2FA skal man først have en autentificeringsapp, såsom “Google Authenticator”. Når man har sådan en app sat op på sin smartphone, kan man tilføje BitPanda ved at scanne QR-koden, der er inde på siden. Har man Google Authenticator, vil BitPanda poppe op med det samme på listen over steder, du har 2FA. Herefter indtastes koden fra appen inde på BitPanda’s side under “Security”. Efter at have trykket “Activate” popper der en lille grøn kasse op i højre hjerne af siden, hvor der står at 2FA er blevet aktiveret. Man kan altid slå denne login-proces fra i fremtiden.

Herfra kan man sikkert begynde at indbetale pengesummer på siden.

 

Køb kryptovaluta på BitPanda

Nu kommer den spændende del: at købe kryptovaluta med kreditkort!

man starter med at lokalisere den blå kasse på BitPanda’s startside. Her trykker man på “Deposit money”, der er det sidste i den blå kasse under ens navn.

Efter at have trykket på “Deposit money” kommer nedenstående pop-up frem. Her kan vælge at indbetale i enten en Crypto Wallet eller en Fiat Wallet. Crypto Wallet er den man bruger til at indbetale penge til nye wallet med kryptovaluta.

Vælger man eksempelvis “Bitcoin Wallet”, kommer man ind på nedenstående side under “Wallet Details”.

Her kan man navngivne sin Bitcoin Wallet til noget andet, der kan være meget nyttig til at organisere alle sine wallets, når man begynder at lave flere. Det er helt op til dig, hvad du vælger at kalde dem – så længe du selv kan holde styr på dem. Man har også muligheden for at slette overflødige wallets, man har opsat.

Dernæst trykker man på “Create new address”, hvor ens nye wallet-addresse vil blive genereret.

Her er det enormt vigtigt, man læser deres betingelser, hvor der bl.a. står, at man ikke bør sende andre kryptovalutaer end BTC eller indbetale mindre end 0,0010 BTC, da disse penge simpelt vil blive fortabt, og du kan ikke få dem tilbage igen. Derudover er der et gebyr på 0,0001 BTC ved indbetalinger under 0,0500 BTC.

 

Man kan selvfølgelig også vælge at betale med ens kreditkort. her skal man blot vælge “Fiat Wallets” i stedet for “Crypto Wallets”.

Ved at vælge “Fiat Wallets” får man muligheden for at vælge den valuta, man ønsker at indbetale med, samt den indbetalingsmetode, man ønsker at benytte. Her er endda oplyst hvilke gebyrer, der indgår i de forskellige betalingsmetoder.

Vælger man eksempelvis at indbetale med Euro (€), kommer man ind på følgende side.

Her vælger man så den pengesum, man ønsker at indbetale til sin wallet.

I følgende eksempel vælger jeg at indbetale 100 € via Mastercard.

Inden man går videre til betalingen, opsummeres ens valg af valuta, betalingsmetode og mængde af indbetaling, hvorefter man kan bekræfte og sige ja til deres betingelser.

Herefter indbetales der blot via kortnummer.

Følg de resterende anvisninger på siden, og du vil efter meget få minutter have gjort dit måske første køb af kryptovaluta takket være denne guide. Skulle der være problemer med betalingen, så kan du altid skrive til deres support og få dem til at hjælpe dig. Skriver du en kommentar på dette indlæg, så vil jeg også gøre alt for at hjælpe dig i gang. Dit købte kryptovaluta vil være tilgængeligt på din wallet hos BitPanda, herefter kan du sende den til en ekstern wallet. Ønsker du at gøre det, så anbefaler jeg dig at købe Bitcoin Cash, Litecoin eller Ethereum i stedet for Bitcoin, da Bitcoin har meget høje transaktionsgebyrer.

BitPanda sammenlignet med CoinBase

Nu kommer en af de vigtigste ting: Sammenligning med andre lignende tjenester. Jeg vil sige, at hvis du skal have noget brugervenligt og allerede har opbrugt din begrænsning hos Coinbase, så er Bitpanda et meget godt alternativ eller supplement.

Det gode er så, at alting går så meget hurtigere på BitPanda end på Coinbase – specielt på de tidspunkter, hvor Coinbase har stor tilgang af nye brugere. Normalt er Coinbases verificering også med det samme, men her på det seneste har den ikke været det. Derudover har Coinbase en begræsning på €500 ugentligt, hvor BitPandas er 20 gange højere, nemlig €20.000. Dette er mere end hvad de fleste kan bruge på en uge, så du skulle være godt dækket ind.

Fordele ved BitPanda:

 • Meget hurtig oprettelse og verificering
 • Rigtig mange betalingsmetoder
 • Meget godt alternativ til Coinbase
 • God til nybegyndere

Ulemper ved BitPanda:

 • Gebyrerne er som nævnt ikke offentligt tilgængelige
 • Kun for europæere (men det er vi også)

Gode råd

Jeg vil anbefale, at du opretter dig på både Coinbase og BitPanda (igennem links fra MyCrypto.dk) og sammenligner kurserne, når du skal købe. Der kan nemlig være kursforskelle, og så er det bare vigtigt at være klar over det og udnytte dem. Mange brugere har oplevet, at de kan anskaffe Ethereum til en meget lavere pris på BitPanda – dette vil jeg også råde dig til at undersøge. Husk dog at regne gebyrerne med. Hvis du vil have flere gode råd, så kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev 🙂

Jeg håber, at du har været glad for denne guide. Har du spørgsmål eller feedback, så skriv en kommentar. Jeg læser alle kommentarer, og jeg besvarer stort set alle kommentarer inden for 24 timer. Der bliver brugt meget tid på bloggen, og derfor vil jeg gerne høre folks mening. Mangler der en artikel på siden, så er du velkommen til at skrive en kommentar om det, og jeg vil skrive en, hvis der er mulighed for det.

 

Denne guide skal ikke ses som en opfordring til at købe kryptovaluta. Formålet er at hjælpe nybegyndere med at købe Bitcoins og andet med kreditkort i Danmark til lave gebyrer – efter de har sat sig for at købe det. Der kan være fejl i guiden, og det ville være lækkert, hvis du ville påpege det. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg får en henvisningsbonus for at henvise dig til BitPanda, dette giver dog ikke ulempe for dig. Du kan støtte min blog helt gratis på denne måde, og jeg vil have mere motivation til at bruge flere timer på at skrive guides som denne. Tak.
|*Denne guide er en opdatering af en tidligere guide, der er blevet lavet om BitPanda’s hjemmeside af MyCrypto.dk, hvilket kan ses herunder. Mvh. Denis.*|

Opret en bruger på BitPanda gratis

Først skal du have en bruger derinde, og det er en relativ nem proces. Klik her for at oprette dig på BitPanda. Du går ind på hjemmesiden og klikker på “Sign Up”, som den store pil jeg har tegnet viser. Dette er første trin, og vi er nu allerede et trin tættere på at have kryptovaluta i hænderne – med kreditkort endda!

Du bliver herefter bedt om at indtaste dine oplysninger, men det er ikke mange oplysninger, du skal indtaste. Du indtaster kun din email-adresse og løser det meget simple regnestykke. Herefter klikker du på “Register”. Det er helt rigtigt, at du ikke skal indtaste din adgangskode endnu – det kommer senere. Skulle du komme til at taste noget forkert, så kan du bare prøve igen.

Nu vil der komme en grøn boks frem, der fortæller dig, at din bruger nu er oprettet og at du skal ind på din mail for at bekræfte den. Hvis du er kommet så langt, så har du gjort det hele rigtigt.

Nu går du ind på din email-adresse og finder den mail, som BitPanda har sendt til dig. I midten af denne mail vil der være et link. Dette link skal du trykke på. Hvis det ikke virker, så kopier linket og sæt det ind i browseren. Så skulle det gerne virke.

Når du klikker på linket i mailen, så kommer du ind på en side, hvor du skal færdiggøre din registrering. Dette gør du ved at indtaste en sikker adgangskode og bekræfter den. Herefter skal du trykke ja til deres betingelser, som du selvfølgelig har læst. Efter dette trykker du bare på “Finish Registration”.

Efter dette kommer du til login-siden, hvor der kommer en grøn boks og fortæller dig, at du har gjort alt rigtigt! Du kan nu logge ind på din bruger, og dette skal du gøre, for at vi kan komme videre til det næste step i denne guide.

Verificering af bruger på BitPanda

Man kan desværre ikke komme uden om at skulle indsende sine dokumenter, hvis man skal købe med kreditkort. Fordelen ved BitPanda er dog, at det tager under 5 minutter at blive verificeret derinde. Det er faktisk et af de steder, hvor det er hurtigst. Efter du er logget ind, så skulle du gerne kunne spotte en “Verification” knap i menuen til venstre. Denne skal du klikke på for at komme videre.

Efter du har gjort dette, så skal du trykke på “Verification Bronze” og indtaste dit mobilnummer. Herefter trykker du på “Send SMS PIN”, hvor du så modtager en PIN-kode på din telefon, som du skal indtaste og bekræfte. Det er ligemeget, om du vælger IdentityTM, IDNow eller verify-U. Jeg har valgt standard, som er IdentityTM.

Fedt! Så er du Bronze-medlem inde på BitPanda. Nu er det tid til at bliver Silver-medlem derinde. Dette gør du ved at trykke på “Verification Silver” og indtaste alle de informationer, du bliver bedt om. Det er her, du indtaster ting som fulde navn, adresse, land og fødselsdato. Tjek venligst, om disse er helt korrekte, før du trykker på “Submit”.

Skal du sælge kryptovaluta hos BitPanda for op til €2.500 så er det nok med Silver-medlem. Skal du dog købe hos dem med kreditkort, så skal du verificeres som Gold-medlem. Processen er meget enkel, og den fungerer i princippet på samme måde som de to foregående trin. Du trykker bare på “Verification Gold” og følger anvisningerne, efter du har været igennem Bronze og Silver. Du skal her bruge en computer, telefon eller tablet med mikrofon. Du bliver nemlig bekræftet live af en agent, og det tager kun 3-5 minutter. Jeg har valgt ikke at inkludere et billede af det, da der er personfølsomme oplysninger her.

Tillykke! Du er nu verificeret til at kunne købe for op til €10.000 med kreditkort om dagen. Det er ekstremt højt, og det er nok til de fleste.

Køb kryptovaluta på BitPanda

Nu kommer den spændende del: at købe kryptovaluta med kreditkort! Dette gør du ved at klikke på den store “Buy” knap i toppen af hver eneste side på BitPanda. Herefter kommer du ind på en side, hvor du har muligheden for at købe en masse forskellige valutaer med en masse betalingsmetoder.

 • Valutaer: Bitcoin, Ethereum, Dash, Litecoin, Bitcoin Cash og Ripple
 • Betalingsmetoder: SOFORT-overførsel, Visa / MasterCard, NETELLER, Skrill, GIROPAY / EPS, Gavekort, Euro Wallet og Bankoverførsel

Du vælger din ønskede valuta, derefter vælger du din ønskede betalingsmetode. Nu skal du indtaste, hvor meget du vil købe for under “Spend”. Beløbet er i EUR, husk det. Du kan også vælge at gøre det omvendt: skrive hvor mange BTC (eller anden kryptovaluta) du vil have, så udregner den prisen.

Du kan blive bedt om at vælge betalingsmetode igen, efter du trykker på “Next Step”. Det blev jeg i hvert fald, men som du kan se på billedet, så er alle mulighederne der ikke – dette skyldes, at billedet (nedenstående) er taget før verificeringen for at vise, hvorfor man skal verificere sig inde på BitPanda. Vælg blot ønsket betalingsmetode igen og tryk på “Next Step”.

 1. Avatar

  Asger Andersen

  15. januar 2018

  Udfordringen er jo bare at du så er i lommen på dem der finansiere dig – og dermed er dine “anbefalinger” så som så!
  Coinbase har fx et enormt dårligt ry blandt mange brugere – fx via truspilot. Og i det lys mister din side og person troværdighed. Men respekt for at du lægger det frit ud, at du bliver støttet via dine links!!! Det er naturligvis (næsten) altid sådan det fungerer – men forsøgt skjult. Vi savner stadig et total objektiv og ikke farvet rådgiver, debattør og informator ift. krypto!

  • Hej Asger,

   Tak for din kommentar og bekymring. Jeg ved nøjagtigt, hvad du mener her.

   Du har valgt at kommentere på denne guide, som omhandler BitPanda. Indlægget er en guide til BitPanda, og ikke en opfordring til at købe kryptovaluta. Med hensyn til troværdighed, så er jeg ikke helt enig – jeg forstår dog godt bekymringen. Jeg kunne sagtens anbefale meget bedre betalende sider, men det vil jeg ikke, fordi disse sider minder meget om pyramidespil og andet snyd. Hvis jeg synes, at Coinbase er dårligt, så skal jeg nok sige det. Hvis du har læst min guide til Coinbase, så står der faktisk mine personlige tanker om hvornår jeg synes det er bedst at anvende Coinbase, og hvornår det er bedst at anvende andre. Bitstamp, GDAX, Kraken og mange af de andre nævnt på siden betaler mig 0 kr. og 0 % – de er stadigvæk nævnt på siden, fordi jeg anvender deres produkter og platforme.

   Tager vi eksempelvis Ledger Nano S, som er nævnt meget på siden – så gælder det samme. Jeg har selv enheden, og jeg bruger den meget ofte. Derfor er det oplagt at anbefale den – og hvorfor ikke finansiere bloggen på den måde. Som du selv nævner, så står der altid, om der er tale om et opfordret indlæg, og om jeg tjener penge på det. Det er ikke en hemmelighed, og det påvirker ikke min mening om produkterne (prøver jeg i hvert fald at undgå).

   Hvis vi lige tager Trustpilot: Har du fulgt med i forskellige fora, så ved du, at Trustpilot er det absolut værste sted at vurdere en krypto handelsplatform ud fra. Dette skyldes, at alle der ikke kan finde ud af det – de kommenterer derinde. Krypto er svært, og derfor findes denne blog til netop at undgå de problemer. Jeg skal selvfølgelig ikke kunne afvise, at der har og vil være dårlige oplevelser. Sådan er det med alle platforme, produkter og virksomheder.

   Så jeg er ked af at høre, at du mener, at min side ikke har troværdighed – men det mener jeg selv og rigtig mange andre, at den har.

   Mvh. MyCrypto.dk.

 2. Avatar

  John Lysdahl

  22. januar 2018

  Meget info – men hvorfor er der ikke en guide til salg ?

  Vh. John

 3. Avatar

  Nicolaj

  25. januar 2018

  Hej Crypto,

  Cool blog, tak for den! Den har nu fået mig igang!

  Jeg har oprettet mig på både Kraken og BitPanda men er kun kommet igang med BidPanda, det var hurtigst grundet godkendelsesprocess der konstant brød ned på Kraken og fordi jeg nu nemt kan købe med kreditkort.

  Jeg har nu gennemført mit første køb og har nu min første transaction i min wallet. Men skal jeg oprettet en BTC adresse?? under ”Your BTC deposit address” > ”Create deposit address”? og sende dem dertil eller skal jeg bare beholde dem i min wallet hvor de er nu? Sagen er at jeg har købt en Nano S Legder igennem at læse din blog og der vil jeg jo gerne have overført min coins til… men er lidt usikker på mit næste skridt. Håber du kan hjælpe.

  mvh Nic

  • Hej Nicolaj,

   Tak for det 🙂

   Du overfører til din Ledger Nano S ved at trykke på “Receive” og sende til den adresse.

   • Avatar

    Nicolaj

    25. januar 2018

    Sorry, viste ikke at man skulle godkende oveførsel seperat vi email! den er feset ind nu, men spørgsmålet omkringgebyr for den slags overførsel er stadig relevant!

    mvh Nic

 4. Hej MyCrypto.dk

  Først og fremmest, skide god guide, der giver et godt overblik over hvordan det fungerer.. Tak for det 🙂

  Dertil, jeg har ikke de store finanser, at investere i, men tænker at hvis man skal være med, så kan man vel ligeså godt starte nu?
  Jeg har tanke om, at investere i Ripple, og købe for en 500-700 DKK.. Lidt har vel også ret..
  Er det muligt at kunne handle med til de “mindre” beløb også, eller kræver de alle sammen en 1000+ DKK?

  På forhånd tak
  Rolf

 5. Hej,

  Jeg er nået til verification gold, og kan ikke gå videre. Jeg få et sort skærm på min PC, og der ingen der dukke op for at verificere mig.
  Er der mulighed for at få forklaring på det?

  • Hej,

   Prøv at slå Flash til, prøv at slå webcam og mikrofon til, prøv at gøre det med en anden browser og prøv en af de andre ID-verificeringer.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *