Så nemt er det at få et kort til dine Bitcoins
Bitcoin

Så nemt er det at få et kort til dine Bitcoins

Jeg har efterhånden en del forskellige kort (virtuelle og fysiske) til Bitcoin, og Bonpay var lige blevet lanceret – så skulle jeg selvfølgelig også lige have det. Af en eller anden grund fik jeg lov til at bestille kortet helt gratis – med DHL Express. Min pakke blev sendt fredag, og jeg havde den mandag. Det er godt nok hurtigt, i forhold til hvad jeg tidligere har oplevet. Måske kan du også nå at lave en bruger inde på Bonpay og få kortet og forsendelsen gratis. Deres hjemmeside er bonpay.com. Du indtaster bare dine oplysninger, som om du skal bestille en pakke. Ikke noget med at sende dokumenter som pas ind (kun hvis du skal have forhøjet dine begrænsninger). Skal du have en oversigt over “kreditkort” (debitkort) til Bitcoin, så tjek bitcoinkort.dk ud – der er en god sammenligning.

Pakken jeg modtog via DHL så sådan ud, og jeg synes, at det er lidt af et overkill at sende den på den måde. Du vil forstå, når du ser det næste billede.

… for inde i den pakke lå der bare et almindeligt brev, som vi alle kender.

Brevet indeholder dit nye VISA-kort og en velkomst til deres tjeneste. Du kan aktivere det telefonisk eller online. Jeg gjorde det online via deres hjemmeside, som du kan se på de næste par billeder. VISA-kortet er meget lækkert, fordi det er sort. Den eneste bank, der tilbyder sorte kort i Danmark (så vidt jeg ved) er Lunar Way (igennem Københavns Andelskasse).

For at aktivere dit nye kort, så skal du bare logge ind på hjemmesiden og gå ind under dine kort. Der vil du så kunne se, at dit kort er blevet leveret og klar til at blive aktiveret. Tryk herefter på “Activate”.

Du skal bare indtaste de sidste 4 cifre på kortet, så er det aktiveret og du kan smutte ned i Bilka med det samme og købe noget – hvis du har penge på din Bonpay wallet. Det er bare en Bitcoin wallet på deres hjemmeside, hvor du kan konvertere Bitcoins til EUR, som du kan bruge på dit kort.

Meningen med dette indlæg er egentlig bare at vise, at det er super nemt at bruge sine Bitcoins i dagligdagen – og at det selvfølgelig er meget nemt at få et ekstra kort.

  1. Bonpay har fået frataget muligheden for kreditkort, det er heller ikke muligt at få penge ud til din bankkonto endnu. det kan du derimod med Revolut

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *