Brokker din bank sig?

Opret en handelskonto her


Annonce: 51% of retail investors lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you can afford to take the high risk of losing your money.
5 stjerner
Bedste handelsplatform

Bitcoin er ved at overtage bankernes magt, og det kan de ikke lide. Derfor er de begyndt at afvise Bitcoin-relaterede transaktioner. Hvilken bank skal man så bruge til Bitcoin handel? Opret dig på ovenstående platform for at handle uden problemer.

Heldigvis gælder ikke for alle banker i Danmark, det er derfor muligt at sælge sine Bitcoins og få pengene ind på din bankkonto.

Vi har valgt at lave denne liste over banker, der ikke hader Bitcoins, fordi rigtig mange spørger, hvilken bank der er bedst på det punkt. Listen er lavet ud fra forskellige folks erfaringer og deres kommunikation med bankerne.

Bemærk dog: du skal altid kunne dokumentere, hvor pengene kommer fra – specielt hvis der er tale om en overførsel fra udlandet og ved meget store beløb.

Normalt vil du ikke have problemer med overførsler på under 10.000 kr. (uanset bank).

God bank til Bitcoin

   • Fidor Bank

  Mindre god bank til Bitcoin

    • Danske Bank

    • Jyske Bank

    • Basis Bank

    • Vestjysk Bank (flyttet fra god bank)

    • Arbejdernes Landsbank (flyttet fra god bank)

    • Spar Nord (flyttet fra god bank)

    • SAXO Bank (flyttet fra god bank)

   I tvivl? Mangler din bank på listen?

   Hvis du er i tvivl, så er det bedste at ringe ned til din lokale bank og spørge om deres holdning til krypto. Efter du har gjort dette, så kan du jo dele din erfaring med os i kommentarfeltet. Artiklen vil derefter blive opdateret.

   Skulle din bank have problemer med kryptovaluta, så tager det altså få minutter at få lavet en konto i en anden bank. Du behøver slet ikke at flytte alle dine ting til en anden bank, hvis du ikke ønsker det.

   Som vi har skrevet tidligere, så er det altid en god idé at have dokumentationen i orden, når det kommer til kryptorelaterede transaktioner.

   Hvem ved, hvilke krav der bliver stillet om 6 måneder. Med dokumentation mener vi, at du skal kunne redegøre for, hvor pengene kommer fra og ikke kun, hvilken børs der har sendt pengene til dig via SEPA-overførsel.

   Enkelte banker på den “mindre gode” liste har udtrykt (til folk der har ringet ind), at deres holdning kommer an på omstændighederne.

   Igen: Ring til din bank og spørg, hvad de siger til det. Det kan jo være, at du ikke behøver at oprette en konto i en anden bank – selvom det er helt gratis og giver flere fordele 😉

   Indlægget er ikke MyCrypto.dk’s personlige holdninger om de specifikke banker. Indlægget er blot en liste over folks erfaringer med bankerne.