Verge Kurs i DKK / EUR / USD (Live)

Verge er en meget populær coin lige nu, og du kan på denne side tjekke kursen på XVG i 3 forskellige valutaer: DKK, USD og EUR. Det bliver ikke nemmere at se kurser og samtidig få information om den specifikke valuta. For at kunne købe Verge, så skal du have kryptovaluta (Bitcoin, Ethereum eller Litecoin), dette kan du købe på denne side (klik her). Mine læsere får $10 ekstra, hvis de køber for $100.

Kilde: CoinMarketCap

Køb Verge (XVG)

Verge kan købes forskellige steder, blandt andet inde på børsen Binance. Her skal du dog bruge kryptovaluta (Bitcoin eller Ethereum) for at købe XVG. Derfor anbefaler jeg, at du anvender nedenstående link til Coinbase, hvor du får 10 USD gratis, hvis du køber for 100 USD derinde.

Hvad er Verge?

Verge Currency er tidligere kendt som DogeCoinDark, men de valgte at lave navnet om. Projektet er altså derfor ikke nyt, men du har måske ikke hørt om det før nu. Formålet med Verge er at få skabt en kryptovaluta, der kan fungere i dagligdagen. Det gør Bitcoin desværre ikke. En transaktion med Verge tager omkring 5 til 10 sekunder, hvor Bitcoin tager meget længere tid. Transaktionsgebyret på Verge er 0,1 XVG. XVG er forkortelsen af Verge, så hvis du skal finde den inde på en exchange, så skal du søge efter det.

Fordelen ved Verge er, at den er meget mere anonym end Bitcoin. Bitcoin kan til en vis grad spores tilbage, og det er et problem for mange. Derfor er der lavet en del alternative valutaer, der skal løse anonymitetsspørgsmålet. Verge er en af dem. Verges blockchain er bygget op Tor og I2P, som beskytter dit privatliv (mere specifikt din IP-adresse og din lokation). Der er blevet lavet en meget god infographic om Verges kommende teknologi: Wraith Protocol. Mange går og venter på den, fordi den virkelig kan være banebrydende. Jeg har valgt at inkludere denne infographic i bunden af denne side.

På nuværende tidspunkt har vi Monero, som er meget mere anonym end Bitcoin. Verge prøver at konkurrere med Monero, og hvis deres Wraith Protocol bliver en succes, så kan man godt forestille sig, at den bliver lige så anonym som Monero. På nuværende tidspunkt er Verge dog ikke lige så anonym som Monero. Verge har dog meget lavere gebyrer og hurtigere transaktioner end Monero. Smart contracts er også noget, Verge kan. Man snakker dog ikke så meget om det, da deres primære fokus ligger på anonymiteten. Derfor har jeg også behandlet det emne mest i denne lille introduktion til Verge.

Verge kan derfor godt blive en af de store kryptovalutaer en dag – ingen ved det, men den har potentialet. Det kræver selvfølgelig konsistent udvikling af Verge.