Der findes generelt to forskellige slags wallets til Bitcoin: hardware wallets og software wallets. Generelt anbefaler vi kun hardware wallets, da disse giver den absolut bedste sikkerhed i forhold til software wallets. En hardware wallet er en fysisk wallet.

Ledger Nano X

Bedste hardware wallet til prisen
De fleste vælger en Ledger Nano X som deres hardware wallet i dag. Denne understøtter langt de fleste coins og koster ikke så meget.
Anbefalet

Vil du investere i Bitcoin? Så skal du have dig en Bitcoin wallet. Det er Bitcoin’s svar på en konto eller tegnebog. Denne giver dig en adresse, som du kan modtage Bitcoins på.

En wallet giver dig muligheden for at opbevare Bitcoins på den. Dertil kommer spørgsmålet: Hvilken er den bedste Bitcoin wallet? Det svarer denne artikel på.

Hvis du anvender den “forkerte” wallet, vil du være mere sårbar overfor hackerangreb og snyd. Får du en virus på din computer og har en software wallet, så kan du godt vinke farvel til dine penge.

Vælg en Bitcoin wallet

Som nævnt tidligere, anbefales der helt klart, at du vælger en hardware wallet til dine Bitcoins grundet den meget bedre beskyttelse du får. Man siger generelt, at Ledger laver de bedste wallets. Derfor anbefales Ledger Nano X til Bitcoin – deres nyeste Bitcoin wallet.

Den mest populære hardware wallet

Vil du have lige så god sikkerhed som ved Ledger Nano X, men vil ikke bruge lige så mange penge på en hardware wallet – så er der heldigvis et lige så godt alternativ til dig!

Dette alternativ hedder Ledger Nano S og er en ekstremt populær model, der flere gange har været komplet udsolgt hos Ledger.

Vores holdning er: Hvis du har mere end 2 gange hvad en hardware wallet koster i kryptovaluta, så bør du købe en hardware wallet.

Ledger Nano S Plus

Billigere hardware wallet
Denne er en opgradering af den populære Ledger Nano S. Den har mere plads og er derfor en godt valg, hvis X er for meget.
Alternativ

Alternativer til hardware wallets

De nedenstående alternativer er enten software wallets eller online wallets. Sikkerhedsniveauet er lavere end hardware wallets, og software wallets er oftest sikrere end online wallets (husk kryptering!).

Den bedste software wallet til bitcoin er nok Electrum.

Blockchain.com (Online)

Tidligere kendt som Blockchain.info. Denne online wallet er meget populær blandt brugere af Bitcoin. Det er meget nemt at oprette en bruger på siden, og så har du en adresse. Ulempen er dog, at det foregår på en hjemmeside, og en hjemmeside er ikke ligefrem det bedste sted at have mange penge stående.

Derfor anbefales denne hjemmeside kun til folk, der lige vil eksperimentere med små beløb (0-500 kroner). Vælger du at bruge denne wallet, så slå alle sikkerhedsindstillinger til.

Denne anbefales ikke længere.

Jaxx Liberty (Software)

Tidligere kendt som Jaxx. Denne software wallet fås til Android, iOS, Chrome (som udvidelse) og computeren. En solid brugeroplevelse på alle platforme.

En af fordelene ved at anvende Jaxx Liberty er at man både har Changelly og ShapeShift indbygget i softwaren så man nemt kan skifte fra den ene kryptovaluta til den anden.

Denne anbefales ikke længere.

Den bedste wallet til Bitcoin er enten en Ledger Nano X eller en Ledger Nano S Plus. Disse er meget prisvenlige og dækker behovet hos de fleste.

En Bitcoin wallet et stykke software eller en fysisk genstand, der opbevarer dine Bitcoins og validerer transaktioner. Denne wallet holder på hemmelig information, mere specifikt din private nøgle som bruges til at validere transaktioner og “underskrive” dem, så du kan bruge dine Bitcoins.

En Bitcoin wallet virker på den måde, at den “underskriver” en transaktion, så du kan sende Bitcoins til en anden. Du kan også modtage til en wallet. Det er specielt vigtigt at have en god wallet, så den del, hvor du sender penge er så sikker som mulig.

Det koster faktisk ikke noget at bruge en Bitcoin wallet, fordi det bare er et stykke software, du kan downloade. Der er dog gebyrer forbundet med overførsler, og disse svinger hele tiden. Vil du købe en fysisk hardware wallet til Bitcoin, koster det dig fra omkring 1000 kr.

Det er ikke muligt at konvertere Bitcoins til rigtige penge igennem en wallet, her skal du igennem en børs eller sælge til en privatperson. Heldigvis er det meget nemt at gøre, bare følg instruktionerne på vores hjemmeside.

Ledger Nano S

Billig hardware wallet til få coins
For nogle år siden var denne hardware wallet det bedste valg grundet prisen. Hvis du kun skal have et par coins liggende, så vælg denne.
Alternativ