Der findes generelt to forskellige slags wallets til Bitcoin: hardware wallets og software wallets. Generelt anbefaler vi kun hardware wallets, da disse giver den absolut bedste sikkerhed i forhold til software wallets. En hardware wallet er en fysisk wallet.

Her er de bedste hardware wallets til Bitcoin, du kan købe:

Vil du investere i Bitcoin? Så skal du have dig en Bitcoin wallet. Det er Bitcoin’s svar på en konto eller tegnebog. Denne giver dig en adresse, som du kan modtage Bitcoins på.

En wallet giver dig muligheden for at opbevare Bitcoins på den. Dertil kommer spørgsmålet: Hvilken er den bedste Bitcoin wallet? Det svarer denne artikel på.

Hvis du anvender den “forkerte” wallet, vil du være mere sårbar overfor hackerangreb og snyd. Får du en virus på din computer og har en software wallet, så kan du godt vinke farvel til dine penge.

 

Vælg en Bitcoin wallet

Som nævnt tidligere, anbefales der helt klart, at du vælger en hardware wallet til dine Bitcoins grundet den meget bedre beskyttelse du får. Man siger generelt, at Ledger laver de bedste wallets. Derfor anbefales Ledger Nano X til Bitcoin – deres nyeste Bitcoin wallet.

 

Den mest populære hardware wallet

Vil du have lige så god sikkerhed som ved Ledger Nano X, men vil ikke bruge lige så mange penge på en hardware wallet – så er der heldigvis et lige så godt alternativ til dig!

Dette alternativ hedder Ledger Nano S og er en ekstremt populær model, der flere gange har været komplet udsolgt hos Ledger.

Vores holdning er: Hvis du har mere end 2 gange hvad en hardware wallet koster i kryptovaluta, så bør du købe en hardware wallet.

 

Alternativer til hardware wallets

De nedenstående alternativer er enten software wallets eller online wallets. Sikkerhedsniveauet er lavere end hardware wallets, og software wallets er oftest sikrere end online wallets (husk kryptering!).

 

Blockchain.com (Online)

Tidligere kendt som Blockchain.info. Denne online wallet er meget populær blandt brugere af Bitcoin. Det er meget nemt at oprette en bruger på siden, og så har du en adresse. Ulempen er dog, at det foregår på en hjemmeside, og en hjemmeside er ikke ligefrem det bedste sted at have mange penge stående.

Derfor anbefales denne hjemmeside kun til folk, der lige vil eksperimentere med små beløb (0-500 kroner). Vælger du at bruge denne wallet, så slå alle sikkerhedsindstillinger til.

Besøg Blockchain.com

 

Jaxx Liberty (Software)

Tidligere kendt som Jaxx. Denne software wallet fås til Android, iOS, Chrome (som udvidelse) og computeren. En solid brugeroplevelse på alle platforme.

En af fordelene ved at anvende Jaxx Liberty er at man både har Changelly og ShapeShift indbygget i softwaren så man nemt kan skifte fra den ene kryptovaluta til den anden.

Besøg Jaxx.io

 

Ofte stillede spørgsmål om Bitcoin wallet

Bedste Bitcoin wallet?

Den bedste wallet til Bitcoin er enten en Ledger Nano S eller en Trezor. Disse er meget prisvenlige og dækker behovet hos de fleste.

Hvad er en Bitcoin wallet?

En Bitcoin wallet et stykke software eller en fysisk genstand, der opbevarer dine Bitcoins og validerer transaktioner. Denne wallet holder på hemmelig information, mere specifikt din private nøgle som bruges til at validere transaktioner og “underskrive” dem, så du kan bruge dine Bitcoins.

Hvordan virker en Bitcoin wallet?

En Bitcoin wallet virker på den måde, at den “underskriver” en transaktion, så du kan sende Bitcoins til en anden. Du kan også modtage til en wallet. Det er specielt vigtigt at have en god wallet, så den del, hvor du sender penge er så sikker som mulig.

Hvad koster en Bitcoin wallet?

Det koster faktisk ikke noget at bruge en Bitcoin wallet, fordi det bare er et stykke software, du kan downloade. Der er dog gebyrer forbundet med overførsler, og disse svinger hele tiden. Vil du købe en fysisk hardware wallet til Bitcoin, koster det dig fra omkring 500 kr.

Hvordan konverterer jeg min wallet til penge?

Det er ikke muligt at konvertere Bitcoins til rigtige penge igennem en wallet, her skal du igennem en børs eller sælge til en privatperson. Heldigvis er det meget nemt at gøre, bare følg instruktionerne på vores hjemmeside.